Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sirara

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen pillanat alatt beleszerelmesedni nem csak emberbe, városba is lehet – én legalábbis régóta hiszem ezt. Így járt a mai poszt írója, Zeeuws Meisje is, aki ráadásul egyetemistaként került ki egy varázslatos holland településre. Már meg is kértem, hogy ha gondolja, folytassa…..
sirara 2013.01.20 14:00:43
@DieNanny:
"nyakamba zúdult, hogy a holland nyelv nagyon nehéz, ne is próbálkozzak megtanulni, mert mindenkinek beletörik a bicskája (hogy mennyire nem volt igazuk, a német után gyerekjátéknak tűnt, de erről majd később)"

Ebből úgy tűnik, mintha megtanult volna hollandul, de biztos majd megtudjuk.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
sirara 2013.01.15 13:35:10
@_Molly:
Az a gyanúm, hogy nem havi 30 órát tanított, hanem heti 30-at. A 20-22 óra az a pedagógusok heti óraszáma kb. Erre jön még rá a dolgozatjavítás, órákra felkészülés, fogadóóra stb. Fuss neki még 1-szer az órabér kiszámolásának.
sirara 2013.01.15 14:50:01
@_Molly:
Nem sajnálom én. Csak nem mindegy, hogy a 175 ezret 30-cal osztod el, vagy 120-szal.
Talán emlékeztek még (nem volt olyan régen), hogy a Magyar Rádió riportere, Lantos Gábor útnak indult Európa északi felébe. Az első, erről szóló írásában megígérte, rendszeresen jelentkezik majd itt is, bemutatva kint élő magyarokat. Már itt is az első rész, melyben egy…..
sirara 2013.01.12 00:06:51
@kisQtya:
Már elkéstél, Budapesten is létezik ez az irodatípus. Az a lényege, hogy ha kezdő kisvállalkozások eleinte nem akarnak saját iroda fenntartására költeni, akkor egy ilyen co-working irodában bérelnek 1-2, vagy akárhány asztalt. Hiába van otthon asztalod, ügyfelet nyilván nem fogsz a lakásodba hívni tárgyalni. Lehet tárgyalót is bérelni, akár egy órára is.
"Gyere, játsszuk azt, hogy ezt a facsavart belenyomom a szemedbe, csak játékból, kivételes alkalom."..
Nakkortehát.Lucca: itt ettük a legjobb fagyit. Fenyőmagosfagyit és nagyonténylegigazi pisztáciát, pirított pisztáciadarabokkal. ("Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!")Azelőtt meg ebédeltünk:A hely specialitása a chianina marhából készült mindenféle, ennek…..
sirara 2008.06.18 14:56:58