Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gacser T. (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Victoria’s Secret reklámban a modellek a tökéletes élet képét sugallják: gyönyörű test, szerető pasi és barátok, komfort és magabiztosság. De ez mind csak ámítás, állítja Nicole Weider, a Victoria’s Secret fehérnemű-óriás és a Maxim magazin egykori modellje.  Egy…..
Gacser T. (törölt) 2015.08.25 04:12:39
@gumirocker: "A csak punciba számít - az a szüzesség megőrzése végett alakult így. Amit persze azért a férfiak némelyike ugye még ma is számon kér. Már a hülyébbje."

Te vennél olyan sört, amit már felbontottak előtted és kitudja ki ivott belőle?
Legalábbis teljes árat nem fizetnél érte... Ugye!?
Megtalálják a nem szűz lányok is a partnereiket, csak nem biztos, hogy tudnak, akarnak bennük bízni egy életen át. Nem kell ehhez vallásosnak se lenni, sok férfit taszít a tudat, hogy olyan nővel közösüljön, akiben már más is járt. Ez kereslet-kínálat kérdése. Ha a szüzességet fogják megkövetelni sokan párválasztáskor, előnyt jelent majd a szüzesség, hátrányt az elvesztett szüzesség egy jó parti esetén, akkor bizony több nő fog kivárni. Ha a kicsapongó szexuális élet "fizet jobban", akkor az lesz a standard. Ez vallástól független dolog is lehet.
Iszlám hittételek a közös ebédlőben, fejkendős lányok a kertben, arab feliratok a házakon - erről számolt be blogunknak egy debreceni tanár, aki diákjaival Nagyvizsnyón táborozott. Mint kiderült a tanulók nem a magyar iszlám közösség egy táborába csöppentek. A Radnóti…..
Gacser T. (törölt) 2015.08.25 03:52:55
@Rontó Rostás Gyuszi, a pettyáni betyár: nem csak Radnótis probléma ez, amikor én gimibe jártam (átlagos gimnázium), akkor is mindig a helyi "elit" gimiről terjengtek brutális, gyomorforgató sztorik.
Kezdve az igazgatónak az alapítványon keresztül juttatott kenőpénzektől, hogy az újgazdag gyereket felvegyék, protekció, korrupció, könnyített feltételek a helyi elit kökykeinek, botrányos, orgiába fordult sítáborok, egy diáklány videóra vett orális művelete, vad házibuliban elhunyt diák (részegen vagy drogosan leesett a lépcsőn) stb.
Az elitgimik jó részénél azért szuperjók az egyetemi felvételi mutatók, mert a diákok gazdag családból jönnek, gimi első osztályától különórákra járnak a felvételihez szükséges tárgyakból, ha valaki orvosira készül, akkor meg lehet beszélni, hogy töriből, magyarból, matekból ne cseszegessék, aki meg jogra készül azt meg természettudományos tárgyakból kímélik meg.

Nem a Radnótiról írok, azt nem ismerem, de ez a magyar elitgimnázium jelenség inkább azt takarja, hogy a gimi attól lesz elit a lakosság szemében, hogy a pénzes vállalkozók, befolyásos potentátok oda járatják a kölykeiket, mert sok mindent el lehet intézni a tanári karral egy kis baksis fejében.
Egyetemen voltak elitgimiből jött évfolyamtársaim (na jó, az évfolyam 80%-a ilyen elit sulikból jött, lévén kurrens egyetemi szak), azt tapasztaktam, hogy iszonyatosan túlértékelték magukat, nagy mellénnyel jöttek, de tartalom nem nagyon volt mögötte. Buktak is sokan, akinek a szülei már nem voltak akkora játékodok, hogy egyetemi oktatókkal tegeződő, haveri viszonyban legyenek.

Most hogy kaptak egy iszlám, vietnami vagy amerikai hatást, az egy ilyen kis magát elitnek képzelő gyereket nem fog elrontani, se megjavítani. Pont olyan kis "nekünk mindent szabad" szellemű tulkok lesznek, mint voltak.

@Izomor Lánya: anno az én gimnáziumi törikönyvemben is benne volt az iszlám öt parancsolata (mégse kettem muszlim). Meg az, hogy Mohamed egy írástudatlan ember volt, aki állítólag megírta a Koránt :) Aztán amikor érettségin többen is kihúzták az iszlám hódítás tételt, akkor mindenki azt hangsúlyozta, hogy Mohamed írástudatlan rablóvezér volt, aki megírta a Koránt. Meg hogy 4 feleségük lehet... Mert erre könnyebb volt emlékezni, mint arra, hogy mi az 5 parancsolat meg a fontosabb csaták évszámai :) a töritanárunk meg a bizottság elnöke meg fogta a fejét, hogy mindenki csak erre emlékszik.
Gacser T. (törölt) 2015.08.25 04:01:42
@SkizofrénSün: jó, hát azért a Grimm mesék meg a magyar népmesék se egyszerűek. Horrorsztorik, brutalitás a németeknél, az uralkodó, az elit furfangos átverése a magyaroknál alapelemek. A Légy jó mindhalálig és a Pál utcai fiúk meg nyomasztóak, depressziósak, vesztesnek nevelik a gyerekeket, mégis kötelező volt olvasni őket.
Muszlim fejkendőbe öltözött diáklányok népesítették be a nagyvisnyói Boróka tábort augusztus közepén – számolt be meglepő élményéről egyik olvasónk. Mint leírta, a budapesti Radnóti Gimnázium nemzeti ünnepünk idejére 10 napos tematikus muszlim nyári tábort szervezett…..
Gacser T. (törölt) 2015.08.23 09:47:28
@lobaszopiatej: ahogy a keresztény táborban a megkövezést, keresztre feszítést, máglyán megégetést is...

Az iszlám és a vallási sötétség ellen harcolni kell. De minden vallási sötétség ellen!
Gacser T. (törölt) 2015.08.23 15:18:48
@Senki A.: a Korán konkrét parancsokat tartalmaz, nem lehet így-úgy értelmezni, nem példabeszédek, parabolák gyűjteménye.
A Biblia össze-vissza mindenféle. A teve a tű fokán, a tékozló fiú sztori, ezek mind példák.
Aki nem keresztény az meg akkor pihessen meg, amikor akar, nem értem én se, hogy miért kellett vasárnapra lerohasztani az országot. Ez van, ha vallási alapon hoznak törvényeket, még a keresztények többsége is világi törvényeket akar inkább, nem véletlenül volt felvilágosodás. Ha bibliai törvényeink lennének, akkor bajban lennénk, mert a bibliai szövegekben sok a metafora (a Korán alkalnasabb arra, hogy törvényként kezeljék, mert konkrét), ráadásul a bibliai időkben poligámia, sógorházasság és hasonlók is divatban voltak, ezeket meg ma inkább a muszlimokhoz kötik az emberek. Ha a kereszténység megmarad Júdeában egy zsidó szektának, akkor bizonyosan ma inkább az ortodox zsidókhoz vagy muszlimokhoz hasonló furcsaságként néznénk rá. Saul/Pál elterjesztette a hellenisztikus meg római világban, ezzel európaibbá tette.
Gacser T. (törölt) 2015.08.24 12:06:42
@Diorella Queen:
"Attól még az arab, csak arab marad ."

Tehát az arabokkal van a gond? Nem a muszlimokkal? Mert az arabok jó része ugyan muszlim, de rengeteg keresztény meg ateista arab is van. Velük is vajod van, mert arabok?
Arról nem is szólva, hogy a muszlimoknak csak egy része arab. Jó részük néfer, indiai, perzsa, török, azeri, üzbég, csecsen, bangladesi, maláj népekhez tartozik. Vagy éppen a legnagyobb muszlim országban, Indonéziában él.
Vagy éppen európai, orosz, amerikai fehér ember, aki áttért iszlámra. Vagy afroamerikai. Vagy éppen han kínai, náluk is terjed az iszlám.
Ezekkel nincs gond, csak az arabokkal? De az arabokkal akkor is gond van, ha keresztények?
Egy szomáliai meg jó arc, mert nem arab, csak annyira muszlim, hogy csak na?

Neked a rasszal vagy a muszlim vallással van bajod? Jogod van bárkivel szemben ellenérzéseket táplálni, csak tegyük már tisztába, hogy pontosan kikkel van bajod.
Tegye fel a kezét, aki valaha osztályozta már a másik nem képviselőjét, majd ez alapján döntötte el, hogy kezd-e vele bármilyen kapcsolatot, vagy sem! Az osztályozást nemcsak férfiak végzik. Ráadásul sok esetben azok is osztályoznak, akik ezt élből elutasítják, hiszen azt…..
Gacser T. (törölt) 2015.08.18 15:55:03
@Diorella Queen: "Szélsőséges szeretnék lenni, ki akarok lógni, le akarom rázni a szabályokat !
Lázadni akarok ellene!"

Az ilyen nagyon akart szélsőségesség, izzadságszagú lázadás is kommersz a legtöbb esetben. Mint a suliban a nagyon alter csajok anno: egyenruha: Nirvana vagy SOD póló, Martens bakancs, pont ugyanúgy feketével kihúzott szemek, fesztiválra járás.

Elutasítod az elvárásokat, de gondolom neked is vannak ilyen elvárásaid. Azokat a társadalmi elvárásokat utasítod el, amik neked sikertelenség-érzést okoznak, mert nem felelsz meg nekik.
Otthontérkép Drága vagy olcsó? 2015.08.17 08:30:00
Az utóbbi időben mindenki a lakásárakkal foglalkozik. Kétségkívül megnőttek főleg Budapesten. De nem csak a vásárlók húzzák a szájukat az árak láttán, hanem azok is akik…..
Gacser T. (törölt) 2015.08.18 10:40:01
@Wilhelm_Tell: te valamit félrenéztél. Ezeket nem a magyar proletárnak, lótifutinak, irodistának szánják, hanem a fizetőképes ügyfeleknek, a Budapestre bulizni érkező airbnb-ző, budapesti egyetemen orvosnak, mérnöknek tanuló külföldi fiataloknak. Oroszországból pénzüket menekítő oroszoknak. Gazdag ukránoknak, kínaiaknak meg izraelieknek. És persze sok befektető is veszi őket, kiadásra (airbnb a bulinegyedben nagyon pörög), meg várva a még nagyobb ingatlanbummot.

Budapest még így is olcsó, ahhoz képest, hogy Európa egyik igen nagy városa, turistacélpont, olcsó az élet, Bukarest is drágább, ott román proli már lakást sose fog tudni venni. Addig kell venni, míg viszonylag megfizethető áron vannak az ingatlanok, ezért még az is venne, akinek van hol lakni, deondjuk a gyerekének megvesz egy kis lakást, ha felnő legyen egy lakása, amit kiadhat, amiben lakhat, vagy eladhatja majd sok milliós haszonnal. A Quaestor-höz hasonló csődök, a nevetséges bankszámlakamatok és töppedt állampapírhozamok mellett az ingatlan jelenleg egy jó befektetésnek tűnik.
Közel félmillió amerikai fiatal csatlakozott már napjaink talán legradikálisabb ellenkulturális mozgalmához. Azt vállalják, hogy házasság előtt nem szexelnek, amivel radikálisan szembefordulnak korosztályuk meghatározó életmódjával. Az önkéntes szüzesség azonban nem…..
Gacser T. (törölt) 2015.08.18 08:17:41
@Bbutterfly.: ahogy egyre többen vannak Amerikában, egyre könnyebb a fogadalmat betartani. Egyébként "nemszexelni" mennyire nehéz? Szerintem semennyire.

Fiúknál azért semmi garancia arra, hogy nem szűzek házasság időpontjában, de végülis a fiúknak sokkal kevesebb lehetősége van a szexre, hisz a lányok döntenek.

"fiatal lányok mennek el édesapjukkal, hogy ünnepélyesen fogadalmat tegyenek és elkötelezzék magukat a tiszta élet mellett."
Ez azért picit beteg. Lényegében az apjuknak tesznek szüzességi fogadalmat. Mintha hozzámennének az apjukhoz. Ewww!

"A bibliai életmód mellett számos gyakorlati érv is szól" és "Clayton azért kezdeményezte mindezt, hogy visszaállítsa a bibliai életmód mintáját a kapcsolatok terén." és

Nos, nem tudom, hogy mit értenek bibliai életmód alatt, de bizony a Bibliában sokféle kujonság is van. Házasságon belül is meg kívül is.

"Egy ilyen kultúrában, ami élesen szembenáll a bibliai házassággal"
A mai kultúra teljesen szembenáll a bibliai házassággal. Például megveszekedett monogámia van! Nincs sógorházasság! Egy csomó dolog nem bibliai mintára megy a családjogban.

Én anno táborban megismertem ilyen protestáns szektába tartozó amerikai lányokat. Semmi baj nem volt velük. Szűzen akartak/kellett nekik férjhez menni, de az orális és anális szex, kézimunka szerintük nem ütözött a fogadalmukkal. Persze nem voltak könnyűvérűek, teljesen normális lányok voltak.
Véget ért a Demokratikus Koalíció nyereményjátéka, melyben a  Sziget fesztiválra lehetett „ feleslegessé vált” jegyet nyerni. A demokratikus nyereményjátékot Gyurcsány Ferenc is…..
Gacser T. (törölt) 2015.08.18 07:51:53
Először mindenki azt hitte, hogy csak tréfa, de kiderült, a kormány komolyan gondolkodik egy megelőző csapáson, melyet a migrációs hullámra mérne már a tranzit országokban. Hasonlóan színvonalas…..
Gacser T. (törölt) 2015.08.18 07:44:48
@chrisred: Dánia meg Magyarország bár fejlettségben távol vannak egymástól, de egy unió tagjai. Pont az européereknek kellene belátni, hogy az európai népek érdekeit kellene képviselnie az uniónak, nem a harmadik világ söpredékének érdekeit. Sajnos az európai nemzetek érdekeit sose fogja képviselni egy brüsszelita, szupranacionális, senki által meg nem választott, senkinek se felelős kvázi-kormány. Marad az, hogy a nemzetek védik magukat. Az illegális migránsokkal szemben, később az oroszokkal, amerikaiakkal szemben is (GMO, atomlobbi, szabadkereskedelmi egyezmény, hódítás), majd végül a brüsszeli vízfejjel szemben is. Eredmény: feloszlik az unió. Nem a nemzetek hibájából, hanem a brüsszeli vízfej pökhendisége miatt.
Ha uniót akarsz, képviseld a lakói érdekeit. Különben senki nem fogja támogatni az Európát illegálisokkal elárasztó Brüsszelt.
Brüsszel legnagyobb sajnálatára Európában vannak népek, nemzetek, hagyományok, őslakos polgárok, akiknek van véleménye és érdekei. Ha ezeket a nemzeteket egy homogén, közepesen barnabőrű, kevercs néppel sikerülne lecserélniük, akkor a brüsszeli vízfejnek is sokkal könnyebb dolga lenne. Szerintem valahol ez is a célja az USA-nak és az EU-nak. Goodbye nemzetek Európája, welcome Európai Egyesült Államok!

Dánia pont úgy az én Európám része, mint Szlovénia. Nem fogom engedni, hogy az Afrika mélységeiből előtörő hordák letapossák, mint egy paprikapalántát.
Ha az ember maga elé képzel egy diplomata rezidenciát, akkor szerintem akár egy ahhoz hasonlóra is gondolhat, mint amilyen hirdetésre akadtunk a Rózsadombon. Persze nem meglepő, hogy az elegáns, igen tágas, egyszerre…..
Sokáig nem tudtunk mit kezdeni a Porsche Cayman koncepciójával, és most sem vagyunk oda érte, ennek ellenére is bejön a kissé újragondolt változat, ami nem csak megtartotta a pozitív jegyeket, de egészen…..
Van ízlése Taylor Swiftnek, aki a hírek szerint egy skóciai kastélyt nézett ki magának és párjának, Calvin Harrisnek. Úgy néz ki tehát, hogy a popzene álompárja a szigetország felé…..
Gacser T. (törölt) 2015.08.18 06:55:00
@geegee: nyugaton nem akkora divat a fűtés, mint Magyarországon. Swiftnek ez valószínűleg befektetés, adóoptimalizáció is, az ilyen milliárdos sztárok minden vásárlását könyvelők, jogászok gondolják át. Egy ruhát se vesznek fel szakember, stylist nélkül, mert azzal is pénzt keresnek, ha megjelennek egy ruházati cég szakadt farmerében a helyi Starbucksban.