Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trkr

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hívők között vannak normálisak és őrültek is. Ez tény, amivel még nem is lenne baj, de ha vallásos nőkről van szó, akkor közülük valamiért a keresztényeket szokás ízléstelenül túlhypeolni...
Kercsó már megvan, de jön még két pálya is..
trkr 2017.02.16 21:04:30
Gyanús ez a szlovák vonal!..
trkr 2017.02.16 20:59:13
@korxi: Valószínűtlen.
Ha van esze a szlovákoknak, ebbe csak a volán1-el mennének bele, de a fehérvárnak létkérdés, hogy a többihez képest másik bajnokságban szerepeljen, hogy megőrizhesse kivételezett helyzetét.
Másrészt a MOL Liga fejlőése sem érdekük, ezt is megtapasztalhattuk nem rég egy jó döntéssel...
Igen, tudom, a gyakorlatban már a MIÉP se létezik, jogilag persze igen, de gyakorlatilag nem. Egyben válaszolnék mindenkinek, aki szerint a ’90-es évek véget ért és az semmilyen hatással nincsen jelen közállapotainkra, attitűdjeinkre és választásainkra is csak azok a politikai történések hatnak,…..
trkr 2016.09.23 02:33:27
A magyar olimpikonok összesen 15 érmet szereztek Rióban. Első ránézésre jó átlagos a szereplésünk, hiszen a realitásnak megfelelően a londonihoz hasonló éremkollekcióval térhet haza a népes sportolódelegáció, ám az arányok alapvetően megváltoztak. Nem csak az a feltűnő, hogy az aranyérmeket összesen…..
Sokszor találkozom egymásnak ellentmondó véleményekkel arról, hogy ki is dönt arról, hogy melyik nem is dönt arról, hogy lesz-e párkapcsolat köztük vagy sem. A nők is és a férfiak is mondják a magukét, és persze védik a mundér becsületét. De vajon kinek van igaza?..
trkr 2016.08.09 10:47:57
@V.János78:
A külső csak azért jön szóba a nőknél, mert a szép embereknek lesznek az életben kapcsolatai és a kapcsolatokból lesz a pénz.
Azért buknak a bunkókra, mert azok elveszik mások pénzét.
CSAK A PÉNZ SZÁMÍT!
A kutatók nem keresnek eleget.
trkr 2016.08.09 10:48:03
@V.János78:
Lószart!
Az a baj, hogy kutató vagy és nem keresel eleget.
Csak a pénz számít!
Minden más tulajdonság csak azért jön szóba, mert pl a szép embereknek lesznek jó kapcsolatai, amiből jön a pénz.
Azért buknak a tahókra, mert azok elveszik mások pénzét, stb...

MINDEN NŐ ALJAS KURVA!
Ha ma úgy döntesz, hogy társkeresésre adod a fejed, akkor vannak olyan körülmények, amelyek könnyíthetik és vannak olyan körülmények, amelyek nehezíthetik a helyzetedet. Az egyik ilyen „körülmény”, amely mind a kettőt eredményezheti, hogy a társkeresésbe egy (vagy több) diplomával vágsz bele...
trkr 2016.08.09 10:48:02
@a nemzet fogatlan provokátora:
1. K.Imre egy senkiházi.
2. Azóta újra végletesen kasztosodott a társadalom, akinek nincs diplomája azt nem veszik emberszámba.
Justin Cseter Dunaújvárosba igazolt..
trkr 2016.07.21 03:34:29
Nem húzzuk tovább az időt, jöjjön az év legjobban várt anyaga, ha már úgyis az utolsó napjánál tart az idei Sound. Az idén végre zene is volt a fesztiválon, isten tartsa meg a szervezők jó szokását, de persze akármi is szóljon, a csajok úgy sem maradnak otthon.Most sem maradtak, tessék, jó…..
trkr 2016.07.11 02:57:10
@Zalan Maurer:
A képen külföldieket láthatunk, akiknek van pénzük, tehát nem szorulnak a férfiakra.
Ennyi.
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
A Magyar Televízióban közérdekű közleményként sugározták 2002. idusán a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felhívását, melyben arra kérték a választópolgárokat, hogy a választásokig hordják a kokárdájukat. Az első Orbán-kormányhoz rendkívül közel álló egyesület akciójának köszönhetően a Fidesz…..
97 ezer forint lesz egy rendes haute couture ing krétatartó zsebbel, de úgyis most emelték a tanárok fizetését, szóval .....
A vezető beosztással nemcsak hatalom, pénz és csillogás is jár, hanem felelősség, munka és olykor önkritika is. A Fidesz politikusai látványosan lecsaptak a magyar sport legfontosabb pozícióira, ám átütő siker nem igazán követte a sportélet átpolitizálását. Most éppen Kocsis Máté került nagy bajba…..
Nem enyhül a kormány kemény migránsellenes retorikája, pedig már megvédtük déli határainkat a menekültek rohamától. Annak ellenére intenzíven gyűjtik az aláírásokat a betelepítési kvóta ellen a fideszes aktivisták, hogy már hónapokkal ezelőtt kiderült, Magyarországot senki sem kényszeríti menekültek…..
Újabb írást kaptunk Egy Mezei Autóbuszvezetőtől. Hogyan látszanak a kerékpárosok egy busz volánja mögül? Oszlassunk el egy tévhitet: az autóbuszvezetők általánosságban nem utálják a kerékpárosokat. Azonban néha tényleg nagyon haragszanak rájuk. Nem, nem azért mert…..