Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sáros_tehén

0 bejegyzést írt és 618 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fröccspaletta igen széles, de azért az emberek nagy többsége nem vegzálja a vendéglátósokat bivalycsókkal vagy maflással, hanem a legnépszerűbb kisfröccs, nagyfröccs, hosszúlépés szentháromságból rendel, ami azt is jelenti, hogy egy házmesterrel vagy viceházmesterrel már az örök különcködők is…..
sáros_tehén 2017.03.16 09:01:36
@Cycmen: Majd ha írsz egy ilyen szánalmas és értelmetlen homár posztot beszélünk róla ;)
Hát így első blikkre ezzel a délután 1 és 2 közötti érkezéssel nem adtak sok esélyt maguknak a Vízművek munkatársai, amin a másnapi 2-4-ig intervallum sem javít sokat. Azért, hogy ne legyünk igazságtalanok: az értesítő alján volt egy mobilszám, reméljük azt sokan igénybe vették, és mindenki boldog…..
A posztba betettem szegény Homár-olvasónk levelét is, de valójában teljesen elég lett volna a fenti kép a webshopon még csodálatos és meggyőző Slimming belt fogyasztó öv helyett a korcs kis szürke gumiszorítót postázó XLO.hu oldalának linkjével. Kedves Homár! Őszintén megmondom, nem tudom hova…..
Egy szerencsétlen egybeesés, és máris egy csudálatos társasjáték közepén érzeheti magát az ember. Vajon sikerül pont elkapni a valaikor érkező szállítókat? Sziasztok! Nem nagy ügyben írok. Ráadásul egy olyan ügyben, ahol én is sáros vagyok, viszont nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a másik oldal…..
sáros_tehén 2017.03.10 10:11:29
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az a férfi aki egy égőt nem tud kicserélni az meg is érdemli hogy ennyit idegeskedjen, és hülyének nézzék.
sáros_tehén 2017.03.10 11:29:12
@Pink Petsch: Eléggé kétlem, hogy a külső borítás kell levenni, mivel a külső borítás, és a belső borítás között hőszigetelő anyag (jellemzően folyékony állapotban felvitt, majd megkeményedő) hab van.
Kínai, tablet, garancia. Nem túl bizalomgerjesztő hívószavak, a Homár levelesládájában heti rendszerességgel landolnak reménytelen sztorik. Ebben az a csavar, hogy nem boltban, hanem magánszemélytől vette olvasónk a cuccot. Kedves Homár ! Tanácsot szeretnék kérni , hogy ebben a helyzetben mit…..
sáros_tehén 2017.03.08 17:02:27
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Hát akkor most megfizeti az olcsóságot.
sáros_tehén 2017.03.09 09:08:55
@Reactor: " mint a tápegységeknél az Incom meg a Codegány"
Ne feledjük a hazai ipar remekét.. Vargáné és tsa.
Az valami ipari bűncselekmény volt.
Olvasónk felteszi a nagy kérdést: "egy ennyire sötét múltú cég, hogy a péniszbe létezhet még?" Hát többek közt miatta. (Bár biztosan vannak egy csomóan olyanok is, akik célba érnek minden különösebb macera nélkül.) (A fantasztikus papírbusz-sablon ezúttal is a Papírportálról…..
sáros_tehén 2017.03.08 10:13:23
Olvasónkat rossz tapasztalatai és jó szíve ihlette az alábbi levél megírására. Idősebb rokonainknak olvassuk fel a Vigyázzunk a nagyikra! mozgalom nevében. Kedves Szerkesztő! A közelmúltban több ismerősömet is átverték csalók, akik különböző indokokkal telefonon felhívták őket, hogy „kódokat”…..
sáros_tehén 2017.03.07 09:44:47
@Manyecs: A lábikráé :)
Olvasónk azt hitte gondosan jár el, ehelyett kidobta a pénzt az ablakon. Tanuljunk belőle. Kedves Homár Hilda! Feltöltőkártyás ügyfél vagyok a Telenornál és az 1 GB-os, megújuló adatcsomagukat veszem igénybe. A következő számlazárásom március 14-én esedékes, de mivel 15-én külföldre utazom és…..
sáros_tehén 2017.03.07 08:52:56
@Szubrina: "3000 rongyot "
3 milliót?
1 rongy = 1000Ft
3000 rongy = 3000000Ft
Bárki, bármit is mond, ha én azt olvasom egy specifikációban, hogy "Billentyűzet: magyar (NEM matricázott, háttérvilágítás nélkül)"  hétszentség, hogy olyan billentyűzetre számítok, amire nincs ráragasztva semmi, egy mégoly tartós és esztétikus fólia sem. Kedves Tékozló Homár, a xoomstore nevű…..
Azt biztosan minden Homár-olvasó tudja, hogy a boltban egy terméket annyiért kell tudnunk megvenni, amennyire a polcon be van árazva, ha más szerepel a kasszában leolvasáskor, akkor is. De mi van, ha csak otthon vagy pár nap múlva jövünk rá, hogy nem annyit fizettünk, mint amire…..
sáros_tehén 2017.03.03 14:53:13
@Cycmen: "Kártyával fizetett, az ugyanakkora ha egy ezressel kevesebb van rajta!
Lassan végigolvashatnád a posztot!"

Ahol eddig én jártam, ott úgy működött a kártyás vásárlás, hogy az eladó megmondta az összeget, mire én átadtam a kártyámat. Olyan még nem történt, hogy elmentem vásárolni, kártyával fizettem, és a hónap végi elszámolásról tudtam meg menyit is fizettem.
Én magamtól egész biztos nem jöttem volna rá, hogy a fenti képen szereplő hetyke gép mire való pontosan, ezért is jó, hogy Dávid írt nekünk, így megtudtam, hogy csodálatos szerkezet egy ágaprító. Meg azt is, hogy álomszeerűen illeszkedik a mobilpiacról származó trendbe, vagyis 2 év után bekrepál, és…..
via GIPHY Jön a tavasz, nyakunkon az évszak- és cipőváltás, sűrűsödnek a lábbelikkel kapcsolatos levelek, ami alapján úgy tűnik, nem lehet elégszer átvenni, mikor és hogyan reklamálhatunk, ha valami mégsem jön össze a vadiúj csukával. Például az oké, ha a bevizsgálás után csak a blokk ellenében…..
sáros_tehén 2017.02.28 12:23:19
@Klafa: "Meg vigyél magaddal egy nőt drága ruhákban, aki időnként szigorúan az órájára néz és megvetően méregeti az ügyfélszolgálatost."
Ilyet lehet bérelni valahol? Persze nem a kurvák árfolyamán, mert abból simán kijön 2 pár cipő.
sáros_tehén 2017.02.28 12:26:40
@Tehetséges ugandai buzi: ha tényleg így történt akkor szerencsés hogy nem baszták egyből ki... kb egy sor szabályt szegett meg.
sáros_tehén 2017.02.28 12:42:57
@Stefánia vagdalt: Nem merek válaszolni.. mert ismét kitilt.. (sztem ő a kitiltások után jutalékot kap.. azért ijjen lelkes)
Én kutyásként ugyan nehezen tudom elképzelni, hogy egy gazda kiábránduljon Fickóból, mert kiderül, hogy csak 2/3 rész vizsla, vagy utcára tegye Muffint, amikor a cuki kölyökwestie-ből szexi falusi vegyesvágott cseperedik, de gondolom, aki sok pénzt hajlandó adni egy kutyáért, miközben tele vannak a…..
sáros_tehén 2016.08.25 15:06:45
@Terézágyú:
"Ja, te is egy kutya vagy, akit éppen most fedeztetnek. Akkor megértem."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én megadom a hét kommentje díjat!
sáros_tehén 2016.08.25 15:19:51
@Thule: Kérlek válaszolj!
Szerinted fehér ember csak fehérrel, néger csak négerrel csinálhat gyereket?
sáros_tehén 2016.08.25 15:31:52
@Thule: Tehát akkor az emberek kedvükre keveredhetnek, de a kutyák nem?

Ne haragudj ki KI A FASZOMNAK KÉPZELED MAGAD hogy ezt szabályozni akarod??
"Fogalmam sincs a szabályozásról, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy aki ingatlant KERES, az ugyan ne fizessen már az ingatlan közvetítőnek a szolgáltatásért..." - hát a szabályozást mi sem tudtuk, csak azt, hogy általában tényleg az eladótól, bérbeadótól vonják a díjat, úgyhogy…..
Túl szép is volt, hogy igaz legyen az, amit itt írtunk, azaz hogy visszatér a Győzike Show az RTL-re, pontosabban az RTL II-re (ezt már én tippeltem hozzá), a csatorna a Sorozatwiki kérdésére azt mondta, hogy Nem volt olyan tervünk, hogy visszahozzuk a Győzike show-t, a nézők a…..
sáros_tehén 2016.08.24 09:51:50
Közeledik az egy éves évforduló: tavaly augusztus 31-én ment csődbe az Astra Biztosító. Egykori ügyfelein azóta bizonyára kiütköztek a korai öregedés jelei, az Astra ugyanis romániai bejegyzésű cég volt, ami egy átlagos biztosítós ügyintézésnél is nagyságrendekkel több mókát jelentett. Tisztelt…..
Ezzel a nyári sikersztorival köszöntjük augusztus 20-dikát, egyben elismerésteljes vivátot küldünk Etyekre Párdi Mátyásnak! Tisztelt Homar blog szerkesztők! Két napja egy Lipóti Túrórúdba harapva egy kb 1cm x 0,8cm átmérőjű igen erős és éles műanyag darabra haraptam.…..
Olvasónk lendületes levélben gyepálja a Főtávot, olyan határozott kijelentések társaságában, mint a "ha egy csekk kimarad, az nem volt a postaládámban", amit így látatlanban is némi kétkedéssel fogadunk. Vagy tényleg léteznek emberek, akik még soha nem felejtettek el semmit?…..
sáros_tehén 2016.08.17 15:20:23
@The Crazy One harmadik regisztrációja: Hagyad már.. Ő olyan kurva jól él..
Bár nem értem minek jött ide.. panaszkodni, vagy dicsekedni...
Tékozló Homár Már megint AAA 2016.08.17 09:53:00
Ez a poszt valószínűleg nem került volna ki, pláne, hogy pár hete szerepelt a cég legutóbb nálunk, de ennyire kirívó pitiánerség mellett nehéz elmenni. Kedves AAA, most tényleg 4 db felni és gumi miatt megy a huzavona? Miért állítják, hogy használt gumit ígértek, ha egyszer nem ez van a…..
 A sorsod elől, futni úgyse tudsz. Kedves Homár! A történet a ködös múltba nyúlik vissza, egészen pontosan 2003-ra, amikor is elkövettem azt a végzetes hibát, hogy 22 éves naiv fruskaként társkártyát igényeltem akkori párom (nem férj!) OTP-s bankszámlájához. Nekem…..
Az ember meglátja a Banggoodon az akciós kiskamerát meg az olcsó, de csinos menyasszonyi ruhát, megköti az évezred üzletét, aztán nagyot koppan, amikor a futár legombol róla még egyszer annyi lóvét, mint amire számított. Hétköznapi sztori, nagy tanulságokkal. A lusták csak a Péterig olvassák meg a…..
Az alábbi levél alapján persze mondhatjuk, hogy olvasónk is mit gondolt, meg igazán rákérdezhetett volna a részletekre is, de egy telefonos ügyfélszolgálati dolgozótól simán elvárható, hogy ne csak jó székely módjára szigorúan a feltett kérdésre válaszoljon, hanem igazi,…..
sáros_tehén 2016.08.15 15:43:14
@API bőrtok kartszmentes eladó: A telefonos vélelmezte, hogy mivel több kérdése nincs, így tisztában van az igénybevétel feltételeivel, és annak módjával.

Felnőtt emberek vagyunk.. ha valamit nem tudunk akkor kérdezünk..
sáros_tehén 2016.08.16 06:19:26
@Megoldó: Te hülyegyerek.. olvasd már el a posztot...
sáros_tehén 2016.08.16 09:04:05
@Figyel Castro: Azért mert felnőtt ember létére képtelen feltenni egy normális kérdést, arról nem az ügyfélszolgálatos tehet. Biztos vagyok benne ha megkérdezi, hogy mi a kedvezmény igénybevételének a pontos menete elmondtál volna neki.
Ja, és a helyesírás is csak minden második bekezdésben az erőssége. Hullámvasút-dinamikájú történet arról, hogy mennyire más az élet a központban és a terepen. Kedves Homár! Alább a levelezésem a Tescoval. Tisztelt Ügyfélszolgálat, A mai napon kétéves csemetémmel…..
Egyelőre nem tudjuk, hogy mit reagált a Brendon (ha egyáltalán) Kálmán felvetésére, de azért az nem tűnik egy ördögtől való dolognak, hogy egy gyerekholmikra szakosodott áruház un. kényelmi szolgáltatást nyújtson. Vagy legalább a lehetőségét. Akinek elég a járdaszél, annak…..
A biztosítók ugye a biztosítási díjakból élnek, nem lehet csodálkozni azon, hogy nem nagyon akaródzik nekik kártérítést fizetni csak úgy übtre, hanem nagyon alaposan megvizsgálják a körülményeket, és összevetik a biztosítási szerződésben apró részletességgel kibontott…..
sáros_tehén 2016.08.12 11:55:05
@WNFB: Igaz. Bár a részlet is egyfajta hitel. A telekom meghitelezi neki a bizalmat, és a készüléket, hogy ő 2 évig rendesen fogja fizetni.