Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siculus

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bakó Tamás november 24-én, csütörtökön, Erdélyben, Nyárádszeredán 18.00-kor megtartja a "Jehova Tanúja voltam" című előadását élőben. Erdőszentgyörgytől ez 30 km-re van. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak...
Siculus 2016.11.21 15:40:50
Amerikai csillagász, kozmológus, asztrofizikus, asztrobiológus, író, tudományos ismeretterjesztő, és a tudomány szószólója a csillagászat és más természettudományok területén Azok a doktrínák, melyeknek nincsenek előrejelzéseik kevésbé meggyőzőek, mint azok, amelyeknek helyes előrejelzéseik vannak;…..
    Kedves társaim,                         úgy gondolom ideje egy új fejezetet nyitnunk, mivel az előző posztot durván 45- en olvasták.  Gondolom így a többség kinyilvánította véleményét az eseményekről s a közös célról..,  Ezt vagy hallgatásával, vagy a már előző posztokban megfogalmazott…..
Siculus 2016.02.19 20:01:28
@kingdom: Egy kicsit félre értettetek és ez azért van mert a blog üzemeltetője törőlte a hozzászolásomat.Nem vagyok tanú csak voltam.Ezután csak olvasgatok és hallgatok.Légy üdvözölve innen Erdély országból.
-avagy- Mit ne mondjunk soha olyanoknak, akiket megtévesztett egy kizsákmányoló, romboló csoport “Ha kitartottál volna az imádságban és a bibliatanulmányozásban, soha nem tévesztettek volna meg.” “Miért tartott ilyen sokáig, hogy kilépjél?” “Te vagy a legutolsó,…..
Siculus 2016.01.28 18:49:50
Hüha ti aztán írtatok, nem győztem olvasni soraitokat.@leslie07: Köszönöm az infót igazán hasznos volt.Vajon Romániában is érvenyesek ezek a jogszabályok?Mindenesetre megpróbálom.
Siculus 2016.01.28 19:08:49
@a new hope: Tőled nem kérdeztem semmit HOPMESTER .Amíg osztod itt az eszet jobban tennéd ha húzogatnád a zrt szekerét lakóhelyed utcáin.Lenne óraszámod amit leadj a honap végén dicsö vallásodnak.Cinikusságból tízes neked.Brávó.Hol van nálad a szelid szellem?Még fejlődnöd kell.
Siculus 2016.01.28 19:32:43
@a new hope: Van egy jó ajánlatom Hopmester.Erdélyben nagyon sok magyar település van ahol egyetlen jt sem lakik.Eljöhetnél úttörözni, a szállást biztosítom.Na áll az alkú?
Tiszteletem! Sajnos nem ismerjük egymást, de mindig izgalommal, és mégis megdöbbenve olvasom a blogban megjelenő cikkeket. Azt érzem, hogy meg kell osztanom némi tapasztalatomat...
Siculus 2016.01.09 14:19:52
@a new hope: Üdvözlöm Hopmester,csak azt szeretném kérdezni ,hogy mit keres ezen az oldalon
Számodra a Vezető Testület tagjai közül ki a legszimpatikusabb? Legalábbis akkor, ha mindenképpen választani kellene. Azok véleménye érdekel, akik olvasni szokták a blogot vagy csak véletlenül éppen erre jártak. Nem fogok belőle semmilyen következtetést levonni, csak érdekel.…..
                                                  Szóval ott hagytam abba, hogy az édesanyám a dohányzásról való leszokás nehézségei miatt lelkiismereti okokból nem járt túl sokszor gyülekezetbe, és  anno,  a  vele tanuló nagyobbik nővérem is elmaradt a…..
Siculus 2015.10.28 20:09:39
@a századik juh: Biztos igazad van nem vitatom.Nálunk tényleg megbecsülik a romákat mert csak ők szaporitják a gyülekezetet.Magam is sokszor ültem a gyülibe egy sátoros cigány család mellé .Tiszták voltak ,kedvesek és a gyerekek csendesek.Imádtam ahogy cigány akcentussal románnal keverve a saját szavaikkal válaszolgattak a gyülekezetbe.Mivel vallasilag hontalanok a kisegyházak soraiba nagyszerüen beolvadtak.
2016-ban ismét nagyot változtat a szervezet önmagán és ezeket a változtatásokat könnyű rosszul értelmezni. Egy teljesen szubjektív véleményt szeretnék ismertetni, mely árnyalja másoknak a szervezet krízise feletti örömét. A változások okairólNem hiszek abban, hogy a…..
A poszt címe azt hiszem híven tükrözi azt az ellentmondást, ami körülöttem van. Én következetesen kereszténynek vallom magam, míg több, önmagát kereszténynek valló Jézus követő,…..