Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4D

0 bejegyzést írt és 387 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnap esti Inter-Juventus rangadó ezúttal nem csupán a presztízs miatt lesz fontos, hosszú idő után először fordul elő, hogy a rangadó valódi, komoly téttel is bír, hiszen az Antonio Conte által irányított milánói házigazda a bajnoki tabella éllovasaként készülhet, míg a címvédő Juventus két…..
4D 2019.10.06 22:30:14
4D 2019.10.06 23:02:40
A Juventus egykori elnöke, Giovanni Cobolli Gigli nem fogta vissza magát, amikor egykori klubjáról beszélt egy Nápolyhoz közel fekvő rádióadó műsorában.  „Dokumentumokkal jól alátámasztható, hogy nem tanúsítok túl nagy tiszteletet Maurizio Sarrival szemben a múltbeli kijelentései miatt. Edzőként…..
A PSG igazgatója, Leonardo megerősítette, hogy a klub előrehaladott tárgyalások részese Neymar értékesítése ügyében, amely nyomán megnyílhat az út Paulo Dybala szerződtetéséhez a Juventustól. Az egykori AC Milan vezető az esti sajtótájékoztató előtt találkozott a sajtó képviselőivel, és a kamerák…..
A Juventus szédületes mérkőzésen dolgozta le az Atlético Madrid otthonában elszenvedett vereséget, s ezzel továbblépett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, ahol az az Ajax lesz az ellenfele, amely talán a zebramezesek teljesítményénél is nagyobb meglepetést szolgáltatott, amikor…..
4D 2019.04.10 21:47:16
A Juventus Football Club bejelentette Leonardo Bonucci visszatérését, miután a futballistát a klub egy játékoscsere révén megszerezte az AC Milan együttesétől. A játékos hét csodálatos évet töltött a Juventusnál, mielőtt az AC Milanhoz igazolt volna egy éve, most azonban visszatért a…..
A Juventus hét közben zsinórban negyedszer is elhódította az Olasz Kupát, s most egy gyakorlatilag már tét nélküli meccsen, Rómába látogatva biztosíthatja be matematikailag is zsinórban hetedik bajnoki címét, így pedig az európai top bajnokságok történetében először fordul majd elő, hogy egy csapat…..
4D 2018.05.13 22:45:25
A Juventus gyakorlatilag megnyerte zsinórban hetedik bajnoki címét is, s matematikailag ugyan csupán a következő forduló dönthet a scudetto sorsáról, azonban világraszóló csodának kellene történnie, hogy a Napoli behozza a behozhatatlan hátrányt. Az olasz rekordbajnok így szerda…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
4D 2018.04.29 20:00:04
4D 2018.05.02 22:55:17
@epaska: Kéne. Meglátjuk a VB-n hogy vizsgázik. Ha átmegy, sztem csak idő kérdése és bevezetik BL-ben is.
A Juventus rendkívül nehéz helyzetbe hozta magát, amikor a kiesőjelölt SPAL és Crotone elleni döntetlenekkel, valamint a Napoli ellenében hazai pályán elszenvedett vereséggel engedte, hogy mindössze egyetlen pontra olvadjon előnye a bajnoki tabellán.  A zebramezesek sorsolása távolról sem nevezhető…..
Vasárnap este a Juventus döntő csatát vívhat a Napoli ellen, s a déli együttes négy pont hátránnyal, mindent egy lapra téve látogat majd Torinóba, a bajnoki címvédő otthonába. A zebramezesek számára nem lehet más a cél, mint hazai pályán is legyőzni a legfőbb kihívót, s…..
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
4D 2018.04.11 22:04:09
4D 2018.04.11 22:16:34
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében ismét találkozik egymással a tavalyi kiírás két döntőse, s a Juventus ugyan nem szívesen emlékezhet a cardiffi fináléra, a legrangosabb európai kupasorozatban eddig mindig túljutott a Real Madridon, amikor a felek az egyenes kieséses szakaszban…..
4D 2018.04.03 22:24:36
@BigP86: én most is juve drukker vagyok,csak a bré rossz végén... elbaszták az estémet, de szerintem idén nem volt soha olyan formában a csapat, hogy bl dobogó egyáltalán szóba kerüljön..
Nehéz napok előtt áll a Juventus, hiszen előbb szombat este az AC Milan csapatát fogadva kell begyűjtenie a három bajnoki pontot, majd jövő kedden a Real Madrid látogat majd Torinóba a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonására. A Milan elleni mérkőzés legfőbb…..
Tovább sűrűsödnek az AC Milan elleni rangadóra és a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőre készülődő Massimiliano Allegri gondjai, hiszen a tegnap lejátszott Németország-Spanyolország felkészülési válogatott mérkőzésen sérülést szenvedett a Juventus középpályása, Sami Khedira.  A Juventus…..
4D 2018.03.24 13:09:59
+1
A Juventus nehéz mérkőzéssel, a Fiorentina otthonába látogatva folytathatja nagyszerű sorozatát a bajnoki versenyfutásban. A torinóiak jövő heti Bajnokok Ligája-szereplése miatt a firenzei lilák elleni mérkőzés a forduló péntek esti nyitómérkőzésévé lépett elő, s természetesen ezúttal sem lehet más…..
4D 2018.02.09 21:08:06
Antonio Cassano nemrégiben arról beszélt, hogy jelenleg három bajnok futballozik az olasz első osztályban, majd azt mondta, hogy továbbra is formában tartja magát, hogy igent mondhasson a megfelelő lehetőség felmerülésekor. A harmincöt éves játékos 2016 óta nem játszott, mivel a…..
4D 2018.01.14 16:36:20
Stefano Sturaro iránt érdeklődött az Everton és a Valencia, illetve az ügynöke szerint az olasz klubok nyolcvan százaléka is, azonban a Juventus az összes ajánlatot elutasította. A huszonnégy éves középpályás 2014-ben érkezett Torinóba, és bár azóta nemigen sikerült…..
A Juventus az Olasz Kupa negyeddöntőjével, a városi rivális Torino FC elleni rangadóval kezdi az új esztendőt. A párosítás egyetlen mérkőzésen dől el, s a továbbjutó a legjobb négy között a tegnap a Napoli testén túllépő Atalanta együttesével találkozik majd. A másik ágon az AC Milan és a Lazio csap…..
4D 2018.01.03 22:14:28
@fzoli990: Khedira faultolt, de szerencsére Moggi elintézte ezt is nekünk
Ezúton szeretnénk a szilveszteri mulatság előkészületei közepette sikerekben gazdag és boldog új évet kívánni minden Kedves Olvasónknak! Köszönjük, hogy idén is megtiszteltetek figyelmetekkel, mi pedig 1400-nál is több cikkel törekedtünk naprakészen tartani Tisztelt…..
A 2017-es esztendő utolsó megmérettetésén a bajnoki címvédő az újonc Hellas Verona otthonába látogat, s nem lehet más a feladata, mint hogy győzelemmel és a három pont begyűjtésével búcsúztassa az óévet. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányozni fog Gigi Buffon, Mattia De Sciglio és…..
4D 2017.12.30 22:23:57
A calciomercato.com értesülései szerint a Serie A nagyágyújánál, a Juventusnál játszó Paulo Dybala padoztatása az argentin futballista ügynöke által folytatott tárgyalások következménye. Paulo Dybala idén mindössze 12 alkalommal volt kezdő a Juventus csapatánál, legutóbb…..
4D 2017.12.28 19:33:21
@The king of alibis: +1 csak azt nem értem miért hagytad ki a kezdőből Khedirát :p
A Juventus az AS Roma elleni hazai összecsapással közelít az új esztendő felé, hogy december 30-án majd a Hellas Verona otthonába látogatva búcsúztassa az óévet.  A Juventus keretéből bizonyosan hiányozni fog a veterán klasszis, Gigi Buffon, s korábbi sérülése miatt Mattia De…..
4D 2017.12.23 21:15:11
4D 2017.12.23 22:38:18
Az olasz sajtó legújabb pletykái szerint a Juventus gyengébb teljesítményének oka vagy következménye lehet, hogy ellentét robbant ki a torinói klub öltözőjében a veteránok és néhány külföldi játékos között. A Juventus nem éppen acélos formában szerepel, hátránya már négy pontra nőtt a bajnoki…..
Pocsék főpróbát követően, a Juventus elszántan készülődhet az FC Barcelona elleni hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, amelyen az olasz rekordbajnok bebiztosíthatja a továbbjutást a sorozat egyenes kieséses szakaszába. A Juventus keretében, a régóta hiányzó Marko Pjaca mellett, nem kapott…..
Tegnap este eldőlt, hogy az olasz válogatott, 1958 óta első alkalommal, nem lesz ott a jövő évi, oroszországi világbajnokságon, s a Juventus támadója, Paulo Dybala a közösségi médián keresztül küldött üzenetet csapattársainak. Az argentin válogatott játékos, meglehetősen döcögős selejtezőkört…..
4D 2017.11.14 19:58:16