Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyugyó

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az új kerékpársávok felfestése már több mint egy hónapja elkezdődött, azonban a kialakításuk, a szerepük és az, hogy szeptember után mi lesz a sorsuk, a mai napig heves érzelmi és adott esetben szakmai viták tárgyát képezik. Ez a körúti sávra kiemelten igaz, ami a Nagykörút városban betöltött…..
Sorozatban kezdek szívni a Google keresésekkel, pedig körültekintő voltam és vagyok, ráadásul meglehetősen nagy rutinnal rendelkezek az internetes keresések terén. Ezért most rögtön csinálok is egy "pancsertesztet", hogy ezt méltóztatik-e majd észrevenni Őfelsége Google. A történet rém egyszerű: a…..
Nézzük lépésről-lépésre a nagykörúti villamosok történetét az első villamos indulásától napjainkig + azt, hogy milyen irányba lehetne továbbfejleszteni, átalakítani a villamosvonalat. Időutazásunkat az első villamos megindulásának napján, azaz 1887. november 30-án kezdjük: ekkor adták át a…..
Gyugyó 2020.03.04 11:09:55
@laci_52: Az erősen használt állapotban beszerzett hannoverieket azonnali hatállyal ki kellene vonni a fővárosi villamos közlekedésből, mert az idősek és mozgásban korlátozottak számára -ők is emberek- a jelenlegi megállómagasságoknál nem használható.
From: Steel Gym Date: 2010/02/16 Subject: Steel Klubtagság To: Hegedűs Dezső Tisztelt Hegedűs Dezső! 2010. feb. 15.-én írt Panaszkönyv-i bejegyzést a kollegina nem tudja elolvasni ,és én sem ,sajnos. E-mail-ben kért válazst ,én is kérem ,hogy E-mail-ben is irja le a panaszt…..
Mandiner blog BKV: szétesés 2009.08.28 09:01:00
   Sajnos-hálistennek ritkán szembesül az ember ennyire plasztikusan az ország/város/közszolgáltatás nyomorával, mint tegnap volt szerencsém a fővárosi Rákóczi úton. Az elmúlt hetek amúgy is a BKV, pontosabban a kitűnő menedzser, Kocsis István és a nagyszerű…..
Állítólag, de tényleg csak állítólag, van a pornónak egy olyan alfaja, amelynek keretében részeg amerikai egyetemistalányok követnek el mindenféle disznóságokat, majd a kamerán keresztül keresztül üzennek szörnyülködő szüleiknek. Nos, bármilyen furcsa is, de létezik ennek…..
MedIQ Élő agyműtét Twitteren 2009.03.18 18:04:57
A Henry Ford Hospital néhány hete nagy fába vágta fejszéjét, mivel élőben tudósítottak egy műtétről Twitteren. Ma egy agyműtétet "nézhettünk" végig, ami egyrészt nagyon sok hasznos információt ad olyanoknak, akikre hasonló műtét vár, másrészt a kórház image-ét…..
Gyugyó 2009.03.19 08:42:49
@zsidó részvénytársaság: ez a te véleményed. Az enyém más.
Talán feltünt, hogy nem arról van szó, hogy ezután otthon oprálj. Az, hogy a műtét neked nem mond semmit, az csak téged minősít. Csak nézd tovább nyugodtan a sorozatokat.
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
Mandiner blog 199.999 2009.02.19 08:01:00
 Szabad vagyok és demokrata, az SZDSZ-es politikát azonban 1993 óta kozmopolita, kényeskedő nyálverésnek tartom. Mert más felfogásban élem meg magyarságom és az egyházak demonstratív alázása sem kenyerem. Néha ugyan eljátszom a gondolattal, hogy Gusztos Péterrel közösen…..
Gyugyó 2009.02.19 12:16:04
@peterman: úgy persze, hogy távozáskor adják le a harácsolt vagyont
Mandiner blog Az enyingi modell 2009.02.09 08:44:00
 A szombati (vasárnap hajnali) veszprémi mészárlás sokkolta az országot, pedig nem a semmiből jött, spontánul összeverődött csoport gyilkolt Veszprémben. Tavaly nyáron az enyingi és környékbeli cigányok emlékezetes egészségügyi sétát tettek Siófokon, a Petőfi…..
Graffititől zeng a sajtó Ausztráliában, miután a héten a Új-Dél-Wales-i a bíróság 3 hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki tagelésért. Ez önmagában még nem lenne olyan érdekes, de ami különlegessé, és elgondolkodtatóvá (legalábbis egyeseknek) teszi az esetet, az…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
Gyugyó 2009.02.04 10:42:16
@bértollnok: teljesen egyetértek, sok sikert kívánok neked!
Gyugyó 2009.02.04 11:41:54
@Baltás Jenő:

Utóirat
És KOVÁCS MESTER ÚR esedezem, hogy ha véletlenül ezzel a kéréssel Lakatos mester urat, esetleg Sírkő készítő Mester urat, kellett volna megkeresnem, akkor sem Önt, A KOVÁCS MESTER ÚRAT kívántam megsérteni, (már ettől a lehetőségtől is kiver a víz), csak hát mint már írtam, igen tudatlan vagyok, aki nagyon vágyik az ÖN útmutatására, pozitív válaszára.
Még ilyet! Átláthatsz a falon 2009.01.30 13:23:00
… a Cambridge Consultant hordozható radarjával. A „Prism 200” maximum 40 cm-es falvastagsággal birkózik meg és csak a mozgást érzékeli: A szomszéd szobában tartózkodó emberek fénylő pontként jelennek meg a kijelzőjén. Így is óriási segítséget jelenthet a…..
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..
Bár nem szokásunk direktben felszólítani az olvasókat egy konkrét árucikk fogyasztására, most mégis azt mondom, rohanás az MM-be, mert potom áron juthatnak egy olyan készülékhez, ami paradigmaváltást hoz a laptopok egyre unalmasabbá váló piacára, mintegy átértelmezve ezt a…..
Fantasztikus utóélete van a Belváros közepén kitört parkolótűznek, amiről a benzinkút fölött lángoló Mercedest oltó Naiv Ügyfél számolt be a Homáron. Ha valaki nem olvasta volna: miközben lángolt, majd fojtogató füstöt árasztott a kocsi, és odabent semmiféle tűzjelző nem…..
Gyugyó 2008.12.16 17:56:54
Gyugyó 2008.12.20 21:54:48
Blokkolnám ld. szíves olvasásra feljebb: morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2008.12.16. 16:30:47

De tényleg mi van, Mercedes gyökerek teszik már porhanyóssá a parkolóház rideg betonját, vagy ne adj ég sikerült a nagy MŰVELET?
Ritka műfaj az épületvicc, becsüljük is meg azt a sokmillió euróba kerülő borzalmas tréfát, amit az osztrák állam által megbízott szakemberek + Spark hoztak össze a fővárosban. A hétvégén jártunk Bécsben, megnéztünk 1-2 nevezetességet, majd eljutottunk a Parlamenthez is,…..
Gyugyó 2008.12.16 21:58:59
   Bekapcsolod tv-t, amolyan háttérzajnak, és legalább egy heti reklámadagot kapsz 10 másodperc alatt. A promóciós kisfilmek pedig egyre silányabbak, agresszívebbek, és egyre több az átbaszás. Most ezekről lesz szó, a teljesség igénye nélkül.   A fogyasztók…..