Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapiksz

0 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, hogy a magyar választók preferálják, ha a kormányuk irracionális intézkedések sorával nehezíti az életüket. Mi mással is lehetne magyarázni azt, hogy akkor nőtt a kormánypárt népszerűsége, amikor abszurd, sőt kifejezetten ellentmondásos intézkedések sorával…..
Okos (és nem annyira okos) emberek gyakran tesznek erős kijelentéseket a jövőről, az igazán kínos az, amikor utólag kiderül, hogy mindez köszönőviszonyban sincs a bekövetkezett eseményekkel. Ma ilyen jóslatokat mutatunk be, hozzátéve, hogy utólag persze könnyű okosnak…..
kapiksz 2014.11.04 12:05:31
@ZakMcKracken: Ott felül, ...nekem is ez jutott eszembe a címről
kapiksz 2014.11.04 12:08:34
@Texaszi Láncfűrészes: en.wikiquote.org/wiki/Talk:Bill_Gates

"640K ought to be enough for anybody" *was* *definitely* said by Bill Gates. He said it at an early microcomputer trade show in Seattle in mid 1981
kapiksz 2014.11.04 13:08:38
@Texaszi Láncfűrészes: OKÉ, OKÉ, De látod a fenti kommentekből is, hogy legenda vált ebből a pár mondatból. Amúgy én sem hinném, hogy komolyan gondolta :)
Még a blog indulásakor csináltam egy időutazás sorozatot vidéki városainkról. Most fővárosunkon Budapesten a sor. 1925. XIII. Váci út-Katona J. utca kereszteződése..
Jobbegyenes Szakállas vicc 2014.05.11 17:42:48
Lezajlott tegnap este az Eurovíziós Dalfesztiválnak nevezett gagyi-horror show, és az eredmény láttán tízezer Nagaszaki erejű detonációval robbant fel az internet. A liberalizmus felkent papjai, lovagjai és inkvizítorai vallásos áhítattal ünneplik a tolerancia és elfogadás…..
Egy országgyűlési választás sohasem lefutott ügy, és bár a felmérések szerint nagyon nagy a Fidesz előnye, figyelembe kell venni a bizonytalan szavazók nagy táborát, az MSZP és sajtó-holdudvara gyűlöletkampányát, valamint azt az unásig ismételt tételt, hogy az emberek 20-30%-a…..
  A vasárnapi választás fő kérdése, hogy marad-e Orbán Viktor kormánya és az előző 4 év kormányzási gyakorlata, vagy kormányváltás lesz Magyarországon. Vajon folytatódik-e a trafik- és földmutyik kora, milliók további elszegényedése, a fiatalok tömeges külföldre…..
Egyes kutatások szerint a jómódúakra kivetett magasabb adók nem rontják a növekedési kilátásokat, a jövedelmek kiegyenlítése ugyanakkor jót tesz a gazdaságnak.Minél nagyobbak a jövedelmi egyenlőtlenségek egy társadalomban, annál rosszabbak az adott gazdaság növekedési…..
kapiksz 2014.03.13 11:37:58
@Barbaarb: És erre van aki még nem jött rá ?! Istenem mennyi hülye van még :(
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
kapiksz 2013.12.04 08:52:50
@Jack Solis: Teljesen egyetértek, és ha a posztíró "elbaszott"-nak nevezi a mostani kormányzást akkor milyen lenne egy : Libsi, komcsi, agymenéses DK-s, selejtpolitikusok álösszefogásból épített kormányzása. Dilettáns, öncélú harácsoló, soha többet ilyet, szerintem a 2018- is biztosítva !!
kapiksz 2013.12.04 09:06:14
@iii: Egyetértek, valóban van egy kis kommunista ideológia a mostani kormányzásban, de én az emberekre gondoltam, a régi komcsi vezetőkre, és az is igaz, hogy a Gyurcsány idejében jobban mentek a dolgok ( ezt saját bőrömön is érzem ) csak az a nagy baj, hogy hitelből, IMF-ből, és az olcsón kiárusított állami javakból, vagyis annak egy részéből mert a többi ment az offshore-okba és saját zsebbe. Így hiába volt jobb akkor , perspektíva nem volt és törvényszerű az ekkora bukás. Most én látok jövőképet, igaz ez sem az igazi, de a Gyurcsánynál mindenképp jobb. Őt egy dolog hajtja: Az Orbán személyes gyűlölete ( Nehogy azt hidd, hogy az Országért akar valamit is tenni ), ez valami ifjúkori konfliktus eredője lehet még a 80-as évek közepén. De ahogy most a bal oldal áll, semmi nem lesz a kormányváltásból, és talán csak az MSZP lesz a parlamentben.
kapiksz 2013.12.04 09:40:18
@iii: Igazából én nem politizálok, én csak a megérzéseimet írtam le pár szóban. A Politika egy külön "sportág" - szabályokat betartva kéne küzdeni , de sokszor lehet ügyeskedni, csalni, aki politizál csinálja, és győzzön a jobb ! ( Nem a Jobbik :) ), azt hiszem ez a demokrácia lényege. Persze lehet mondani: Előre elcsalják a választást !! De lehet, hogy csak rémhír, álca, hamsítás,..lehet hogy valóság, ki tudja ez is része a "játéknak"
Olvasom, hogy az MSZP szerint Fót példája azt mutatja, hogy 2014-ben győzhet a kormányváltók szövetsége. Szeretnék én is ennyire derűlátó lenni, mint Kormos Kata szóvivő, de valahogy nem sikerül. Pedig én is szeretném azt hinni, hogy az időközi választás eredménye a…..
Enntrance Nastya! 2013.11.07 09:32:00
Az inspiráló modellek gyűjteménye a blogon ismét bővül. Ezúttal egy lélegzetelállítóan szép, orosz modellel Nastya Kuzakinával folytatom a sorozatot. Hatalmas szemek, csodaszép arcél, aranyló fürtök. <3 Lessétek meg az alábbi fotókat, ahol a modell néhány kedvenc…..
kapiksz 2013.11.07 20:23:56
@Állítsátok meg Arturo Uit!: Így van , érdekesen ronda a nő
Szikora Róbert nem azért borult ki, mert az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplője három éve kitette az árut egy fotós előtt, hanem azért, mert a By The Way nevű fiúzenekara esett ki az X-Faktorból, és hát skandalum, hiszen ők voltak a legjobbak, de a szemét nézők nem szavaztak eleget, és így…..
kapiksz 2013.11.05 11:56:42
@KrustytheClown: Ez nagyon jó !! szétröhögtem magam, kösz
1000 leütés Orbán mind fölött 2013.10.25 15:28:42
Nehéz megszokni az egyébként trehány és korrupt baloldali (közéleti) értelmiségnek, hogy a magyar politikai tájkép tényleg megváltozott. Jött egy ember, aki mára a legpolitikusabb politikussá vált -- pusztán azáltal, hogy túlhelyezte magát "jón és gonoszon" (a liberális…..
kapiksz 2013.10.26 09:31:31
@stim: Gratulálok ! Egy kicsit hosszú, de így kerek, egyetértek, ezt te most írtad "on the fly" vagy copy+paste ?:)
kapiksz 2013.10.26 09:46:01
@MACISAJT: És nálunk Fóton, nov. 24. Közel Budapesthez,...15 ezer ember, elég jó minta lesz a polgármester-választás.
kapiksz 2013.10.26 10:02:18
@kovi1970: Ezzel a szempontrendszerrel, légyszíves írjál pár sort a másik oldalról is. Hátha meggyőző lesz ?!
Azt már megállapítottam az elején, hogy az autós lábpumpa, mint műfaj, szinte teljesen halott. Járkáltam egyik barkácsáruházról a másikra, gyakorlatilag mindenhol ugyanazokat a pár ezer forintos, 12 voltról üzemeltethető kompresszorokat árulták. Nem mintha valamiféle…..
Előrebocsátom, hogy nem olvastam "A szürke 50 árnyalata" vagy "A sötét 50 árnyalata" c. könyvet - nem vagyok mazochista háziasszony, és vak komondorom sincs - csak metaforaként használom az ismert könyvcímet, azt hangsúlyozni, hogy a mazochista magyar kétharmad (52 százalék), egy…..
kapiksz 2013.09.14 18:55:03
@Egy igaz ember: Ez szépen összeszedted Gratulálok ! Végre egy értelmes komment
Varánusz Meggyütt 2014 2013.08.30 12:43:20
- Ott vagyunk már? - Ott vagyunk már?? - Ott vagyunk már??? - OTT VAGYUNK MÁR????!!!!!!! - Na geci, temetés! - Ez lenne a feltámadás?? Kb ezzel lehetne leírni a kormányváltásra ácsingózók hangulatát az utóbbi időkben. A tegnap megszületett egyezséget most mindenki…..
kapiksz 2013.08.31 12:56:55
@mutymurutty: Ha neked megér több tízezret az csakazértiskodás akkor HAJRÁ ! Szavazz a "jól bevált" komcsiklónokra - biztos jó lesz - ügyesek, ők lesznek a megváltók, a Bajnai maga csodatevő isten, csak ilyen nincs, gyakorlatilag egy nullaember, aki a hatalmat és a pénz mámorába él.
Hadd pontosítsak, a közkeletűen baloldalnak nevezett internacionalista baloldalról (etatizmusról) beszélek, és nem foglalkozom a közkeletűen jobboldalnak nevezett nacionalista baloldallal (etatizmussal). Nem foglalkozom még a népszerűbb dolgokkal: a baloldal velünk élő múltjával, a…..
kapiksz 2013.07.21 12:41:35
@apro_marosan_petergabor: Teljesen egyetértek ! ..csak sajnos még mindig elég sokan megvezetve bambulnak és nem a józan társadalom és gazdaságpolitikát veszik figyelembe, hanem a hamis baloldal Orbánellenesre "hegyezett" politikáját.
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
kapiksz 2013.05.22 11:40:25
Hülye egy ország, hülye kommentekkel , akinek ez ronda encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9-qmB-kGRvvm2buVXPnSBkylyNWDKQ8IL8FRlX-YyPfEieclQqg - azt alaposan át kell vizsgálni. Amúgy 25 millió forint nem nagy szám, meg dolgozik is érte nem csak mutyizik közpénzen Valóban sok külfödi szuperszar nagyságrendekkel keres többet.
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ez itt kérem szépen a majdnem tökéletes Eurovíziós produkció, teljesen besorolhatatlan metálnak látszó izé, amit főleg akusztikus hangszereken, plusz egy elengedhetetlen villanygitáron ad elő a szegény ember Slipknotjának tűnő, zenekar. A YouTube kommentelők egyike szerint ilyen a…..
Nehéz eldönteni, kinek van igaza az LMP belső háborújában. Schiffer András a párt önállóságáról beszél, valójában nem zárkózik el attól, hogy a demokráciát elpusztító és milliókat nyomorba döntő Orbánnak adjon még egy esélyt. Jávor Benedek és köre a…..
TComment Mi lesz veled, Suzuki? 2012.11.28 05:45:00
Van egy cég, amely szinte kívülállóként nézi, hogy mi zajlik az autópiacon: a Suzuki. Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy a világot olyan autókkal akarják meghódítani, amelyek Indában beváltak. Aztán ha nem jön be, koppannak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kapiksz 2012.11.28 10:21:28
@Anti Anyag: Pontosan így van. Jó autó fogalma ?!! Audi érzés , reggel egy Pdtdi dugulás télen és a velejáró rumli, vagy pöcc és írány a cél !! Kinek mi a jó autó. Persze a flancolás és a sznobizmus az más kategória
kapiksz 2012.11.28 10:22:22
@Knorbi: 160 ezer, BP-Fót napi használat
kapiksz 2012.11.28 10:23:26
@Tizenkettő: Ez is egy szempont, de azért bordásszíj csere helyett , ugyanazért egy jó "kuponos" wellnessz hétvége kettesben se rossz :)