Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzaboIstvan

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már korábban említettem neked, hogy ha izmos és fitt szeretnél lenni, három fontos dolgot kell betartanod, de azt kőkeményen! Helyes étrend, edzés, pihenés. Az edzésemről már olvashattatok, most megtudhatjátok, hogy hogyan és miként diétázom. Lesz meglepetés bőven! Na…..
Hol is kezdjem? Talán ott, hogy megváltottam a bérletem a konditerembe. Első alkalommal, tudtam, hogy nem fogom megváltani a világot, de tudtam, hogy készen állok arra, hogy megváltoztassam a kinézetem. Szerencsére még Magyarországon összehozott a sors egy vérbeli profival, akit már…..
Tudni akarod engem mi hajt előre?. Tudni szeretnéd, mi az a dolog, ami ha egy percre is "visszaesnék a földre", visszatérít a helyes irányba? Visszalök abba a "dimenzióba" amit mások úgy emlegetnek, hogy "álomvilág".   - Ne élj már álomvilágba! Szállj le végre a…..
Sokan azt mondják, hogy fejben dől el minden. Igaz? Te is hallottad már ezt? Gondolom igen. Van számodra egy érdekes és elgondolkodtató "felfedezésem". Bármi, amibe eddig nagy akarattal belevágtam, úgy kezdődött, hogy "fejben döntöttem el". Mily meglepő ugye? Telt-múlt az idő,…..
Gondolom már egy páran vártátok ezt a bejegyzést.   Parancsoljatok!   2015 július 27. Ez volt az a dátum amikor elkezdtem kialakítani az étrendemet, megváltottam a bérletem a konditerembe. Azóta eltelt másfél hónap. Másfél hónap alatt kőkeményen betartottam az étrendem…..
Emlékszel még arra, amikor azt írtam, miért szeretném formába hozni magam?  Valahányszor belenéztem a tükörbe, egy elhízott, zsíros, kövér alak nézett vissza rám. Hosszú évekig, folyamatosan ez a kép fogadott. Elkezdtem aztán abbahagytam. Soha nem azt láttam viszont,…..
A jövő kezdete A kezdetek. 2015.09.13 17:37:25
2015 július 27.   Hétfő   Elkezdtem... Mától, egy fitt és egészséges alakot szeretnék viszont látni a tükörben. Mit kell tennem ehhez? Le kell adnom magamról a zsírt és magamra kell szednem egy kis izmot. Hogyan fogyókúrázzak? Hogyan kell majd edzenem? Hogyan fogom…..
Munka közben rengeteg időm van gondolkodni. Ha elég mélyen el tudok merülni a gondolataimban szinte csak úgy repül az idő és hamar el is jön a délután öt óra. Napokig töprengtem magamban, hogy mit és hogyan kéne csinálni, hogy elérjem céljaimat és beteljesüljenek az álmaim. Ki…..
Azon a bizonyos 30. héten munka közben számos kérdés fogalmazódott meg bennem. Honnan, hová tartok? Mit akarok? Van kiút a "rabszolgaságból"? Lehetne jobb életem is? Visszagondoltam az elmúlt 28 évemre, hogy hol rontottam el. Szüleim tehetnek arról, hogy most itt vagyok? Tanáraim…..
Teltek múltak a napok, hétfőtől péntekig egész nap munka és hétvégén egy kis pihenés. Hétről, hétre. Sokszor eszünkbe jutnak az otthoniak. Család, barátok. Most vajon mi lehet otthon, ki-mit csinál, milyen az élet azóta amióta mi eljöttünk? Tervezgetjük a jövőnket, és…..
Ahogy már azt az elején is említettem, kaptuk magunkat és szombaton kora reggel útnak indultunk Hollandiába. Az út kicsit fárasztó volt, de végül vasárnap hajnalban megérkeztünk párom barátnőjének a családjához, akik már régebb óta itt tartózkodnak. Lemostuk magunkról az út…..
A jövő kezdete Ki vagyok én? 2015.08.23 18:18:59
Sziasztok!   Először is elnézéseteket kérem, hogy az előzőekben csak így belevágtam a közepébe bemutatkozás nélkül, de ígérem időben meg fogtok tudni rólam mindent, azt is, hogy miért írom e sorokat, azaz miért is kezdtem blogolni. Hát akkor kezdjük… Szabó István…..
2015. május 11. hétfő.    Megcsörren párom telefonja. Van munka! Vasárnap várnak minket szerződést aláírni és a következő hétfőn kezdődik is a munka. Szuper, gondoltuk… mivel sem nekem, sem páromnak akkor nem volt munkája. Szinte gondolkodás nélkül nekiálltunk…..