Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pelikanjozsef

42 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kikerültek az internetre az ingatlanbotrányairól hírhedtté vált V. kerületi önkormányzat képviselőinek a vagyonnyilatkozatai is. Van olyan képviselő, aki annyira nincstelen, hogy szívességi lakáshasználó. Az alpolgármesternek sincs saját lakása...
A Facebook-őrjöngéseivel mostanában  a hírekbe került fideszes borász, Tiffán Zsolt felesége is tud, ha akar: a nemrég Budapesten felbukkanó világsztár Facebook-oldalán meghívta Hugh Jackmant egy kis villányi borozásra. Később azt írta, csak viccelt.  Az ausztrál színész…..
Egy közbeszerezési felhívásból kiderül, hogy 616 személyautóra, 15 tehergépjárműre és egy buszra kötne cascobiztosítást a központosított közbeszerzéseket intéző kormányzati szerv. Az ajánlati felhívás furcsasága, hogy a folyton titkolózó kormány szerve nyilvánossá…..
Böröcz László belvárosi alpolgármester, a Fidelitas elnöke korábban azzal magyarázkodott a családjának juttatott trafikok ügyében, hogy ahhoz neki az égvilágon semmi köze. Most az Egyenlítő blog megtudta: a politikus felesége is három trafikkoncessziót nyert…..
Nem csak az ország nagy része szenved attól, hogy nincs nyelvtudása. Nincs ez másképpen a 3. Orbán-kormány tagjaival se - különös tekintettel a Belügyminisztériumra. A kormány honlapján külön feltüntetik a kabinet tagjainak nyelvtudását az életrajzuk részeként. Pintér…..
Újszerű módszerrel támadja Juhász Péter a belvárosi ingatlanmutyit. Facebook-oldalán arra buzdít, hogy követői szálljanak be egy ingatlanüzletbe: vegyenek meg egy helyiséget 115 millióért, és adják el 150-ért.Igen olcsón, alig 78 millió forintért szeretne túladni egy Deák…..
Még februárban lett nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánítva a Párizsi Udvar ötcsillagos szállodává alakítása, amiről a kormány döntött. A Mellow Mood cégcsoport képviselői, Szamír Hamdán és Zuhair Avad még 2014. májusában vették meg az ingatlant…..
Nem lett sikersztori a nemzeti médiahatóság tudatformáló kampánya. A Kálomista Gábor producer által legyártott 10 fikciós rövidfilm a gyerekek tudatos nethasználatát volna hivatott segíteni, de nem kíváncsi rá a kutya sem. Negyvenegymillió forintért gyártott 10 fikciós…..
ÖT ÉVNYI BETEG TELJESÍTMÉNY: AZ MSZP BRÜSSZELI KÉPVISELŐINEK MAGYARGYŰLÖLŐ PERFORMANSZAI Lovas István osztotta meg így Facebook-oldalán a cikkét a tavalyi EP-választás kampányában. A szocialisták ott szerinte mást sem csináltak, mint följelentették hazájukat (az persze…..
Náray Tamás divattervező D. Tóth Krisztának adott interjút a közelmúltban, éppen aznap készült a beszélgetés, amikor a divattervező bemutatta 2016-os téli kollekcióját a Művészetek Palotájában. Így az ismert tévés a kulisszák mögé nézhetett, s kiderült számára, ki…..
pelikanjozsef 2015.10.16 14:43:12
@a Lojalista: Télen fűtés, nyáron hűtés Van uszoda és úszástanítás, gyereksarok és persze konditerem. Bővebben itt: 444.hu/2014/08/18/bejartam-rogan-luxuslakoparkjat/
Illetve I. Orbán harmadik kormánya alatt? Ilyen rengeteg pénzt adott az isten Itt válasz: Szijjártó külügyminiszter jó barátja, Kuna Tibor az állami kommunikációs tenderek legnagyobb nyertese a harmadik Orbán-kormány létrejötte óta. Kuna egy egyházi rendezvényen a…..
  Ki emlékszik ma már, hogy mi is lett végül azzal a drogteszttel? És hogy milyen következményei lettek? Nem árt visszaidézni: a Fidesz tavalyi mélyrepülésekor hetente dobtak be újabbnál újabb ötleteket, hogy megakadályozzák a kormánypárt népszerűségének további zsugorodását. Ilyen ötlet volt a…..
A Puhi-Tárnok út- és hídépítő Kft. most egy 120 milliós megbízást kapott a Láng Zsolt vezette kerülettől.  A Puhi-Tárnok Út- és Hídépítő Kft több mint húsz éve az egyetlen olyan társaság, amelyik a II. kerületi önkormányzat útjain kátyúzást végez. A cég neve…..
Bár már építési és bontás munkákra is szerződött a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. még csak most fognak környezeti hatásvizsgálatot készíttetni, mely minden, a környezet terhelésével járó beruházáshoz alapkövetelmény. Az aligha kérdés, hogy mindent rendben talál…..
Kuna Tibor kommunikációval foglalkozó cégei a 2010-es kormányváltással futottak fel. Kuna nem futsalcsapatból ismeri Szijjártó Pétert, hanem a Fidesz sportkabinetjének titkára volt, akkor amikor a mostani külügyminiszter vezette a testületet. A Young and Partners, Kuna Tibor első…..
Németország attól liberális, hogy ott a férfiak kezet fognak a nőkkel. Egy német hisztérika (aka. CDU-s parlamenti képviselőnő) kiakadt azon, amikor egy imám nem volt hajlandó kezet fogni vele mint nővel. Szörnyű. Sérül a női egyenjogúság. Ettől. És mindenkinek be kell…..
A 4 csillagos szegedi Novotelben dőzsöltek a TEK emberei, miután összeverték a menekülteket Röszkénél.  Tele a sajtó olan hírekkel, hogy a határra vezényelt rendőröknek és katonáknak sokszor nincs rendes fedél a fejük felett, az ellátásuk is hagy kívánnivalókat maga…..
Mérsékelten érik meg az árukat azok a "fikciós kisfilmek", amiket a médiahatóság rendelt. Az erősen túlárazott filmecskékkel a 6-16 éves fiatalok tudatos médiafigyasztását segítené elő a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság. A 10 fikciós kisfilm összesen 41 millió…..
Még egy kapavágás se történt a Városligeti Múzeum Negyed kialakítása kapcsán, de már több mint 5 milliárd forint értékben szerződött a projekt cég. Tudni már, ki fogja a Ligetet lőszer-mentesíteni, ki tervezi a Kertem helyére építeni tervezett Magyar Zene Házát, melyik…..
A miniszterelnök fogorvosa - így tett szert országos ismertségre Bátorfi Béla. Az ő cégei azok, amelyek uniós támogatást kaptak a fogászati turizmus népszerűsítésére. Kevéssé köztudott, de a fogorvos-vállalkozó volt Orbán Viktor első személyes kampányfőnöke. A…..
Tovább működik a Párisi Udvarban a Krskó Tibor, Csetényi Csaba páros által tulajdonolt trafik. Ez az egyik utolsó üzlet az épületben, ahonnan nemrég a legendás Jégbüfének is mennie kellett.  A Párisi Udvar már régóta nagyrészt üresen áll a Ferenciek terén. (Illetve a…..
Csak 2012 januárjától lelhetőek fel a Köztársasági Elnöki Hivatal szerződései az intézmény honlapján, de egy állandó szereplője mindig van a listának: ő Kruchió László és kertészeti szolgáltatásokat, illetve virágdíszeket vesznek tőle időről-időre. 2013-ban…..
Garancsi István cége újíthatja fel az úszöszövetség leendő központját. Még januárban kiebrudalták a Margitszigetről a Danubius Nemzeti Hajós Egyletet, hogy a Hajós Alfréd uszoda melletti evezős házat megkaphassa a Magyar Úszószövetség. Most döntöttek az épület…..