Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vampireg

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vámpírok Life vampire 2015.08.31 00:04:12
Peter Plogojowitz : This Serbian villager and accused bloodsucker was exhumed and staked through the heart a few weeks after his death in 1725. In his book, “Vampires, Burial, and Death,” folklorist Paul Barber treats Plogojowitz as the quintessential European vampire, because his exhumation…..
Vámpírok 2015.08.27 00:15:02
Legends of vampires have existed for millennia; cultures such as the Mesopotamians, Hebrews, Ancient Greeks, and Romans had tales of demonic entities and blood-drinking spirits which are considered precursors to modern vampires. Despite the occurrence of vampire-like creatures in these ancient…..
Vámpírok Vampires 2015.08.26 23:55:53
Identifying vampires While most people can name several elements of vampire lore, there are no firmly established characteristics. Some vampires are said to be able to turn into bats or wolves; others can't. Some are said not to cast a reflection, but others do. Holy water and sunlight are…..
Feldolgozó A vámpír 2015.08.18 10:47:43
  A közetkezőkben bemutatott fajjal nem a metrón találkoztam, valószínűleg, mikor sikerült megfigyelnem ezt a teremtményt, a metró már rég víz alatt volt. Bámulatos, hogy ezt a hihetetlen…..
Vámpírok Elhalgattatás 2015.08.16 18:53:21
Sajnos testvéreim nem veszik észre hogy fajunk le van maradva,pedig annyi mindent megtehetnénk.A blog elkészítése és az igazság megosztása után egyik testvérem ismeretlen klánból fenyegetéssel illetett.A "halál" gondolatával fenyegetőzött,ami engem kicsit sem érdekel,mert…..
Vámpírok ma is vannak,de nehezen lehet őket észrevenni mivel beépülnek a tömegbe. Lehet hogy ez furcsán hangzik de már nem szokás nyakat csapolni vagy más testrészt.Régebben nem jelentett ez az…..
A mai nap is csak ugyanolyan . mint a többi. Felkelek már amennyire aludni tudtam ugye... csak a szokásos. Megláttam amint egy vámpír rólunk ír mert elméletileg nem hisztek bennünk. Én nem igazán tartottam jó ötletnek  nem szeretem amikor mindenki tud rólunk "mindent" . Mit…..
Vámpírok Vámpírok 2015.08.16 15:00:23
Remélem kapok majd leveleket tőletek,elsősorban megkérnék mindenkit,hogy akit érdekelnek a vámpírok,vagy annak tartják magukat keressenek meg!Nagyon fontos!Erre az e-mail címre írjatok és én mindenkinek…..