Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csakegynick01

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan csak pislogunk, hogy a digitális világban már nincsenek tabuk, nincsenek átléphetetlen korhatárok, de vannak kérdőjelek, szorongó, fejüket homokba dugó szülők és főképp az átszexualizált világunk útvesztőjébe tévedt és összezavarodott gyerekek...főleg olyan  14 (!) év alatti gyermekek, akik ha…..
Csakegynick01 2015.08.17 10:17:24
@Androsz: "Ma már távolról sem ilyen hamvasan naív a találkozás. Olyan pornók áradata érhető el a neten egy-két kattintással, hogy én is visszahőkölök, vagy akár viszolygok tőle."

Semmi olyan nincs ami ne lett volna 20 éve elérhető.
Azt gondoltad eddig, hogy a mai fiatalok többsége a romkocsmákban őgyelgő, a fesztiválokon önmagukat leamortizáló, az internetről rendelős, szelfizős hipszterek nemzedéke? Talán van benne némi igazság, de ez csak egy nagyon keskeny réteg.....
Csakegynick01 2015.08.16 12:21:15
@blasiusii: én most múltam 30 és tíz éve pontosan ugyanezt éreztem és azóta is ezt érzem látom gondolom. Ezt pedig mikroszinten végigkísérte (kíséri mai is) az idősebbek köpködése, azóta se tudom, hogy miért.

"továbbá végső soron külföldre menekülnek ebből a világból.
"

De még mennyire! Gimnáziumi évfolyamomat összeszámoltam hány ember él még itt. 128 emberből csak 59. Legtöbbjük diplomás, de van olyan is aki "csak" szakmával ment el. Még alig múltunk 30-ak és kb. a negyede már családot alapított külföldön, vagy külföldivel vagy a kivitt párjával.
Csakegynick01 2015.08.16 10:23:19
@megettem az aranybornyút:"A sorkatonaság nem átnevelő tábor volt.

A cél az volt, hogy ÉLES helyzetben nem halálra rémült, pipogya hülyéknek kelljen fegyvert adni a kezébe, hanem olyan férfiakak, akik kiképzést kaptak, fegyverhasználatot tanultak, képesek SZERVEZETTEN mozogni, és ELEMI szinten ismerős lesz nekik éles helyzetben a rendszer.
"

Apám 24 évig volt katona és volt többek között kiképző is. de ami a kb '90-2005 között volt az minden volt csak ezt a célt nem érte el. Első kézből tudom milyen kevés pénz és akarat párosult a sorkatonák képzéséhez főleg a végén amikor már 9 meg 6 hónapra csökkentették az egész marhaságot lőhettél kb 10 golyót, meg mentél menetelni alakizni meg takarítani mer az ingyen vót. A sorkatonaság ellen én nem vagyok. Ha köze lenne ahhoz amit említesz mennék azonnal, sőt a régi elől sem bújtam el csak mire oda jutottam megszüntették.
Csakegynick01 2015.08.16 12:10:16
@megettem az aranybornyút: neked úgy látom tényleg nehezedre esik felfogni, hogy itt jó pár embernek nem a sorkatonasággal van problémája, hanem azzal amit az jelentett az utolsó 10-15 évében.

"Csak a liberált idióták képzelik azt, hogy az országukban (nem a hazájukban, mert az nekik NINCS!) örökké béke lesz"

Ezt kikérem magamnak. Már csak azért is, mert elképzelésed sincsen hogyan vélekednek erről emberek.