Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kactus

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tuti, hogy az érintettek magukra ismernek, hisz ilyesmi nem minden nap történik meg" - írta a bloggertársam által fake-nek minősített szerelmes egypetéjű iker-sztori szerzője. Nos, a sztori olyannyira nem kamu, hogy alant következik a történetben Grétinek nevezett Zsófi…..
In medias res, magyarul bele a lecsóba: miért nem lehet a rendőrséget egy szép napos, hétköznapi délelőtt elérni? Nem ám a péntek éjszakáról van itten szó kérem szépen, hanem egy hétköznap délnek az előttjéről. Nem akkor próbálom őket hívni a kurvára EU-komform…..
 „Este megyek jutúháromdére a szinemasziti ájmexbe az Arénába” - ezzel a mondatommal leptem meg a reakciós kollégákat tegnap. Röhögtek egy jót, majd részletesen elismételtették velem, hogy mit is akartam mondani. Ezt kitárgyalva végül el is jutottam a fenti…..
Szombathelyről küldöm nektek ezt a szép történetet: örök konfliktus a fejenpörgés és az otthonülés összeegyeztetése egy párkapcsolatban, mivel ez általában nem sikerül, ezért szakítás lesz belőle, lásd alant.A fotó a Vágy és vezeklés című filmből származikKedves…..
Gyerekek, tudom, ma este van a buli a Parázsban, jó mulatást nektek, érezzétek jól magatokat, míg én Szombathelyen húzom majd az igát. DE: van itt valami, amiről muszáj beszélnünk, és mivel egy nagy szerető családként tekintek önnön magunkra, ezért vitára bocsátom a…..
Kactus 2008.03.28 12:22:20
Csodálatos a férfiak életigenlése, az örök vidámság megtalálása, ahogy leírja, hogy egy olyan oldalon, amit a kollégám programozott. Hogy ott beszélte ki a felesége. Hogy megcsalta. Mert az emberek szaggatott szívű érzéketlen lények, geci világ, én mondom. Sziasztok. Nos…..
Kactus 2008.03.19 14:02:50
Teljesen átlagosan indult: randi, mozi, vacsi, püfölés, stb, aztán a fiú egyszer kopogás nélkül nyitott be a lány szobájába, és volt ott a hímtag. Ezért kell mindig kopogni! Sziasztok  Szakítósok, egy témába vágó esetet szeretnék megosztani veletek, a szokásos…..
Frenky egy csendes reggelen lőtte ezt a rágcsálót a Westend kajáldaszintjén. Egy helyi biztonsági őr szerint tele van velük a pláza, és tehetetlenek az egerekkel szemben. Egy kamikáze kebabossal (majdnem szendvicsembert írtunk) biztos át lehetne csalogatni őket a szomszédos…..
Eleve vízi állat vagyok + kannibalisztikus okokból horgászom + sokat főzök + a család apai fele a Dunaújváros és Mohács közti Halászléövezetből származik, úgyhogy én aztán tényleg tudom, hogy amit Magyarországon halászlé címén adnak, az a nutrasianyesedéknek is a megrohadt…..
Nem túlzás, alig hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a sarki kisbolt kínálatában a címben szereplő, 170 forintért vesztegetett folyadékot. A grapefruitméretű barna gömbök már messziről felkeltették érdeklődésünket (először azt gondoltuk, hogy nocsak barnaüveges…..
Kactus 2008.03.06 00:20:36
A készenléti rendőr lényege, hogy szinte folyamatosan készen van. Na nem úgy, mint én a pompás Bajuszblog-buli után, hanem a rendfenntartásra. Ebbe a melóba úgy látszik, nem tartozik bele, hogy a kollégák a saját házuk környékét autótolvaj-mentesen tartsák. Egy kétségbeesett,…..
Kactus 2008.03.03 00:04:12
A JokerFood étlapkategorizáló felelőse olvasónk levele szerint szőrösen szereti a disznóhúst. Nem vitatjuk más emberek és homárok ízlését, mindenki ott szereti a szőrt ahol akarja, de azért mi nem szertnék torokba rakadt szőrszálakat felkrákogni az ebédünk után. Bőrkét meg…..
Kactus 2008.02.27 00:28:32