Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfonzhal

0 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mit tehet a szerencsétlen lány aki a Gyakorikérdesek.hu oldalhoz fordult setítségért? 18 éves vagyok és lány... a barátom 20 (2 éve vagyunk együtt) és még a szüleivel él, elég jó a viszonya velük, mivel fiú az anyukája takarít náluk. Az anyukája néha-néha…..
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
A Kossuth-díjas író gondolatai nem tetszettek az önkormányzati médiának. Cívishonban nincs helye az efféle szabad beszédnek. A könyv ünnepe a gondolat ünnepe is. A megfontolt, a felelős, az őszinte gondolaté, amit szabadon lehet megosztani másokkal, mindenkivel, nem csak…..
Alfonzhal 2009.06.06 13:19:42
Alfonzhal 2009.06.06 13:20:36
@Alfonzhal: vicceltem, az elsőzés volt a lényeg.
Azt mondja egy mosdatlan szájú utolsó náci, nagyon örvendene, ha a magukat büszke magyar zsidóknak titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az ő gyalázása helyett. Ez így önmagában mehetne a Kommentár nélkül rovatba is, de nem megy, mert felvet…..
Alfonzhal 2009.06.05 10:55:35
@prüntyike: Nekem szó szerint azt tanította egyik középiskolai tanárom (akire mindig is felnéztem, és - horribile dictu! - tekintélye volt a szememben), hogy amikor valaki azt mondja, hogy erről órákig tudna beszélni, akkor valószínűleg egy percig se. Lehet, hogy te most épp kivétel vagy, de én _előítéletes_ vagyok. A szó természetes és jó értelmében.

Hogy az SZDSZ-nél nincs jobb, ezért szavaz valaki rájuk? Azt az embert, aki így szavaz, én nagyon sajnálom. Aki viszont az SZDSZ-re szavaz ilyen alapon, azt sajnálni is csak nagy megerőltetéssel tudom. Lehet, hogy néhány oldalacskát lehetne írni arról, miért szavaz valaki az SZDSZ-re, de szerintem a "miért nem"-ről is születne egy-két sornyi szöveg...

Mindegy, a lényeg, hogy megint mehet a puffogás meg az okoskodás arról, hogy akkor most mit írt vagy nem írt Morvai valakinek. (Az például _jellemzően_ nem derült ki, mi volt az előzmény, de holmi demokraták efölött elsiklanak, ugye.)
Alfonzhal 2009.06.05 10:59:01
@prüntyike: és ne haragudj, hogy ilyen stílusban válaszolok. Te szépen, korrekten írtál, amit külön köszönök.
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
                                        Bár a hitgyülisek nem éppen a frenetikus humorérzékükről híresek, azért azt el kell ismerni, hogy ez a címlap és ezek a pofák nagyon jók!  …..
Collen Hauser és 13 éves fia egy olyan vallási szektának a tagjai, akik nem hisznek az orvostudományban és ezért megtagadták a rákos daganattól megbetegedett fiú orvosi kezeléseit. A minnesotai kisváros, ahol élnek a bírósághoz fordult,hogy a fiút szüleitől elvegyék és az…..
 Lajos, szokatlan lesz az a hangnem, amelynek használatára kényszerítesz, „tudom, hogy keményen hangzik”: Ismered, Lajos, milyen a kőművesszex? Mész a picsába! Nem titkolom, hogy mindig is utáltalak. Már a Horn-kormányból is te voltál a legellenszenvesebb figura,…..
VENDÉGPOSZT Vorák Anita, az eMaSa munkatársának írása. Temesi Ferenc kortárs magyar író, aki legismeretebb, Por című regényével „létrehozta a »szótárregény« műfaját", Szóbánya címmel a Magyar Nemzet hétvégi számában publikál szómagyarázatokat.…..
Alfonzhal 2009.05.18 21:53:52
Ez meg az minek van? Labancz Lilla 2009.05.18 11:09:00
        Labancz Lilla minek van?..
Alfonzhal 2009.05.18 12:12:41
Úgy látszik, egész életre elegendő pörgés ez Deák közeli falfelület! Sem az MHC, sem a közterületesek nem akarják feladni...Ősszel egyszerűen egy réteggel lefestették a nagyközönségnek szánt MHC plakátokat, majd a későbbiekben minden mást is. (Falfejlődés! 1.rész,…..
[TKO] Újabb áldozat 2009.05.16 19:25:00
 Lassan ott tartunk, hogy egyes rablások, rablógyilkosságok, orvtámadások már nem is rendelkeznek hírértékkel, naponta esnek áldozatul ártatlan polgárok martalócok bandáinak. Sajnos egy újabb ilyen eset történt a közeli ismeretségi körömben és nem éppen egy olyan…..
Alfonzhal 2009.05.16 23:16:33
@Viktor H: Határozott pofon a fülre - honnan tudod, hogy hol az a határ, ahol ezt meg kell tenned? Ha ilyen helyzetbe kerülsz, valószínűleg az utolsó pillanatig igyekszel elkerülni azt, hogy a helyzet eszkalálódjon. Közömbösnek és viszonylag flegmának mutatkozol. Valszeg mindenki az utolsó pillanatig bízik benne, hogy egy kis szívveréssel megúszhatja a helyzetet - egy kiadós verés helyett.
Alfonzhal 2009.05.16 23:42:05
@Viktor H: Tapasztalatból mondom, hogy nem fog számodra kiderülni, hogy "konfliktus van". Csak amikor már a földön fekszel, összegubózva. Ezek, akik állatias módon nekirontanak másoknak, kb. a fél életükben azt tanulják egymástól, hogyan kell valakit a leggyorsabban, látványosan és közel végzetesen "semlegesíteni". Villámgyorsan megtörténik, fogalmad se lehet róla, mikor "van konfliktus", mikor kellene ütnöd. Ha váratlanul fejberúgnak, akkor már nem biztos, hogy tudsz ütni.
Alfonzhal 2009.05.16 23:51:08
@Modigliani: Hogyne, aztán ha esetleg tárgyalásig megy az ügy, az én adataimat is kiadják a végén a támadóknak, míg az övét az ártatlanság vélelme miatt eltitkolják. Ez persze csak fikció, nem tudom, így van-e, de hallottam már cifra történeteket "megtalálunk, kinyírunk" ügyekben,
Lorenzo Lamas, Deborah Gibson, levegőből repülőt foggal lehalászó illetve Golden Gate-hidat kettéharapó óriáscápa, és akkor még az óriáspolipról nem is beszéltünk. Elmehet a Terminátor4 a picsába. ..
Az egyik tavalyi sztrájk alkalmával Érd felsőn vártam a vonatot. Üldögéltem a padon, amikor befutott egy vonat Székesfehérvár felé. Nekem ugye ez nem volt jó, csak távolról néztem, milyen kevesen ülnek rajta. A vonat indulása előtt az előtérben megjelent egy 50 feletti kabátos…..
A vasárnapi igen békés, ámde igen jó hangulatú Legalizációs Punnyadás fényét a Kétfarkú Kutya Párt tevékenysége aranyozta be. Az Ifjú Kereszténydemokraták sajtótájékoztatója például minden eddiginél nívósabbra sikerült a képen látható transzparensek váratlan…..
Alfonzhal 2009.05.12 11:33:24
mentett msn beszélgetések - a DOLOG, amihez soha ne nyúljunk, mert mindenkinek szüksége van magánéletre. Hosszú de így teljes. Megismerkedtünk, összejöttünk, szerelem volt. Az én részemről biztosan. Szépen alakultak a dolgok. Én úgy éreztem. Férfi létemre a harmadik év…..
Alfonzhal 2009.05.11 09:30:37
Indiai Szappanopera, avagy egy kopaszság története. A kép innen Sziasztok!   Verespalne blogjat olvasva eszembe jutott, hogy nekem is van egy Britanniaban megtortent szakitos sztorim. Hosszu lesz, de megeri vegigolvasni. Az en sztorim Skociaban zajlik. Exemmel jottem ki a jobb elet…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
Kedves Mélymagyar Barátaim!Ma reggel a neten bolyongva elolvastam egy fantasztikusan szellemdús írást (itt: http://ostortenetunk.blogspot.com/), amely a Kárpát-medencét, mint földi paradicsomot, a magyarságot, mint kiválasztott népet mutatja be. A rendkívül szuggesztív összefoglaló…..
Alfonzhal 2009.04.29 11:54:26
@yanchi345: Az ilyen "mélymagyarék félrészegen tüntetnek" jellegű hozzászólások sokkal ártalmasabbak szerintem, mint amikor valaki esetleg arról beszél, hogy gyereket kell vállalni meg magyar kaját venni...
Alfonzhal 2009.04.29 18:13:19
@Ratius: Uhh, én konkrétan elég sokat, de ez most nem ide tartozik. :)) Árpádsávjaim nincsenek, ellenben Martens bakancsom véletlenül van kettő is! :)

@ford?: Tényleg az vagyok!

@Kangörény_: Nem is az olyan distinkciókra képes, magyarul értő-olvasó emberek miatt veszem magamra, mint te. Sajnos itt tömegek élnek a Blikk-Bors színvonalán, akik miatt néhány hogyismondjam... vadliberális azt hiszi, jogosak a zavaros gondolatai. Ennek párjai nyilván megvannak "a másik oldalon". Épp azért kéne tennünk, hogy ez a hamis oldalasdi eltűnjön végre, és egyértelmű legyen, ki áll az élet, és ki a zűrzavar pártján.
 Lássunk rendesen: a levélíró lány a pasija volt szakítós sztorijával roadshwozik, amiben egy harmadik csajt szivatott meg, miután csak meg akarta dugni.Kedves Szakítós!Gondoltam, tavasz alkalmából megmosolyogtatlak titeket egy frappáns, kis történettel :). Nem velem esett meg,…..
A történéseket élőben kommenteljük a twitter.com/hh címen. Csatorna: #digitalfestival. Az élő képet az indexesek szórják:  Visszajátszások itt...
Alfonzhal 2009.04.29 12:01:52
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..