Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Овечкин

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fehérvár várja ellenfelét 2012.03.11. 20:47 Hblog  ..
A két legutóbbi világbajnokságon Oroszország–Kanada döntőt játszottak, mindkétszer európai siker lett a vége. Ezúttal már a legjobb nyolcban találkozik a két csapat, ugyanúgy, ahogy Vancouverben. Akkor is a tengerentúliak vacakoltak a torna első szakaszában, majd brutális…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Овечкин 2010.02.10 14:21:01
@Menez86: ezer éves csonton rágódsz, haver! Az a lasztival bohóckodó sport, amiről beszélsz még csak nem is téma. Azt meg látatlanban kijelentem, hogy százszor többet tud Léderer a hokiról, mint amennyit Te valaha is tudni fogsz!
A Sapa Fehérvár AV 19 szép játékkal nyerte a négy EBEL-csapat részvételével lezajlott Ifj. Ocskay Gábor-emléktornát. A Vienna Capitalst 4-3-ra verte a Fehérvár a döntőben. Pesterzsébeten jó meccs szakadt félbe a szurkolók miatt, a 32. percben a Dab.Docler 3-1-re vezetett a…..
A Hannover Scorpions kapusa lesz Szuper Levente. A válogatott hokis sajtótájékoztatón ismertette szerződésének hátterét. Új csapata a német profibajnokságban, a DEL-ben a második helyen zárt az alapszakaszban, de a rájátszás elődöntőjében elbukott a DEG Metro Starsszal szemben.…..
Овечкин 2009.06.29 13:32:20
@Sage: Lehet ám hogy csak én nem értem miért minőségi váltás az AHL-ből az ECHL-be, vagy onnan az OB1-be igazolni. De nézzük csak 2006/07-től a pályafutását: DEL - SWE1 - SWE2 és ez csak egyetlen szezon volt, majd ITA1 - EBEL - DEL. Ha ez így lenne, ahogy mondod, akkor már az NHL-ben kéne tartania. Ehelyett most ugyanott van, mint 3 évvel ezelőtt.
Kupát neveznek el Ilja Kovalcsukról, a svájci világbajnokság legértékesebb játékosáról szülőföldjén, Tver megyében. Nem ez az egyetlen elismerés, amelyet mostanában kap az Atlanta 26 éves támadója – és megérdemli mindet. Orosz játékos soha nem volt MVP a vb-ken,…..
A svájci torna előtt már feltettük a fenti kérdést, és azt ígértük akkor, hogy később feltesszük újra. Első nekifutásra nyolc csapattal számoltunk, azóta kiderült, hogy nem pontosan mértük fel az esélyeket. Úgyhogy az alábbi szavazómodulban Szlovákia és Svájc helyére…..
Овечкин 2009.05.06 13:11:48
A világbajnokságra készülő szurkolói transzparensek tervezési ideje két nap múlva lejár. Csütörtök éjfél a beküldési határidő, pénteken kezdődik a szavazás. A legtöbb szavazatot bezsebelő művet elkészítjük. Egy utolsó lendületet kívánunk adni az ügynek, tovább után…..
A két finn meccshez képest több meghatározó játékos kap helyet az első norvég mérkőzés nevezett keretében. Ahogy Énekes Lajos fogalmazott, részben az eredményes játék is cél, de még mindig a mutatott játék a fontosabb, a harmadik és a negyedik sor legjobb összállítását…..