Regisztráció Blogot indítok
Adatok
z91

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokfélék vagyunk. Talán emiatt van az, hogy szinte minden hétre jut egy-egy olyan megoldás, amellyel még nem találkoztam, de az emberek úgy érzik, hogy nekik ez segít majd abban, hogy megtalálják a társukat. Igazán izgalmas ez akkor, ha egy olyan ember mesél a társkeresési szokásairól, akit…..
Vége a karácsonynak, közeleg az év vége, mindent elárasztanak a toplisták...  Úgyhogy itt a nagy ünnepi pihenések közben úgy döntöttem, hogy összeszedem azt a pár játékot, ami a legnagyobb hatást gyakorolta rám 2016-ban. Ez persze nem feltétlenül kell, hogy jót jelentsen.     Nem is húzom…..
Az esetek kilencven százalékában olyan lemezekkel találkozom, melyekben fikarcnyi újdonság vagy eredetiség sincs. Ez alapvetően nem baj: kiváló albumok születhetnek egy már bejáratott, kialakult stílusban is, de valljuk be, hiába az utánzás az első lépés minden zenekar esetében, nagyon ritkán…..
Mihalik Enikő lesz az amerikai (és a magyar) Playboy Miss Decemberje, azaz a címlaplánya. Természetesen a borítón túl egy teljes anyagot leközöl róla a magazin. Mivel a Playboy-ban már egy ideje nincsenek cicik (talán Hugh Hefner 90 éves korára besokallt tőlük), így Enikő is meglehetősen szemérmes …..
Kétségtelenül vicces és cuki lesz az óceán élővilágának idei visszatérése, nem beszélve a titokban kalamajkába keveredő, domesztikált jószágokról, a bogaras-majmos bábfilm mellett azonban nekem idén igazán az Illumination másik, karácsonykor érkező, állatos animációja tűnik izgalmasnak. Az Énekelj!…..
Az Otthontérkép szokásos sorozatában, ezen a héten is összegyűjtöttük nektek a legszebb és legjobb eladó otthonokat. A válogatás alapját a képek minősége és a megosztott információ pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással…..
Szerintem, akik szeretik a hamburgert, azoknak nem lesz ismeretlen a Bamba Marha Burger. Alig több, mint fél éve nyitott a hely, a már évek óta egyre telítettebb burger piacon, ami manapság egyre rizikósabb beruházás, hiszen már így is szinte minden sarkon találunk hambit árusító éttermet. Nem volt…..