Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n-n-n (törölt)

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2008. október 4-én 15:30-kor gyülekező az Erzsébet téren, a Gödör Klub-nál. A helyszínen a hasznos tudnivalókról Novák Péter, moderátor és Bódis Kriszta, a Tarka Magyar demonstráció szóvivője, az akció egyik kezdeményezője tájékoztat. Ezt követően, 16 órakor…..
n-n-n (törölt) 2008.10.04 17:14:35
A Pécsi Ítélőtábla tanácsa szerint nem számít különösen kegyetlennek, ha valakit puszta kézzel agyonvernek, ezért enyhítették a barátnőjét meggyilkoló pécsi férfi börtönbüntetését. Kíváncsi lennék, vajon mi számít különösen kegyetlennek? Van róla egy lista? Így…..
"Egy, a nemzetbiztonsági államtitkár mögött ülő fideszes képviselő azt kiabálta Iváncsik Imre felé: "Lógni fogtok". Szili Katalin házelnök azt mondta, példátlan eset történt, ezért összehívta a rendkívüli házbizottsági ülést. Arnóth Sándor fideszes…..
Minden tiszteletem Tamás Gáspár Bencéé, egyrészt a videóiért(pl. pekingi kerékpárverseny közvetítés), másrészt pedig az aki matulás volt, az csak jó ember lehet aspektus miatt. De ezt most elkúrta. Tomcat-TGB 1-0. Hagyta, hogy újságíróként az indulatai vezessék, és hagyta,…..
A Tarka Magyar 18 éves demokráciánk legnagyobb pártfüggetlen tüntetésének ígérkezik. 100.000 embert várnak az Erzsébet tér környékére. Óriásinak, felemelőnek,és felszabadítónak ígérkezik. Ha sikeres lesz, az akár komoly változásokat is indukálhat a politikában. Fontos…..
Minekutána valószínűleg több tízezer kommancs nyugdíjasról van szó, ez a nyugdíjreform az államkasszának is jót tenne.Az én szerény javaslatom az, hogy ne adjuk ennyire olcsón a gazdasági fellendülést. Minden fillér számít, most amikor bajban van a haza! Mennyit kereshet Kun…..
n-n-n (törölt) 2008.09.25 19:05:57
Dettre Gábor végül csak elkészült filmjével. 1998-ban kezdte el a forgatást, de többször félbe kellett szakítania a munkát. Végül többszöri átkeresztelés után "Tabló" címmel került a mozikba a munkája.   Magyar Mozgókép Közalapítvány honlapjáról:…..
 Tegnap ismét miniszterelnöki shownak adott otthont a Corvinussá integrálódott Közgáz. Lehet persze örülni annak, hogy Gyurcsány Ferenc ppt-ben mondja el nekünk, mennyire értetlenek (ne adj' Isten rosszindulatúak, hálátlanok, köztársaság-ellenesek) vagyunk, hogy nem fogjuk fel…..
Mentés közben tűzoltót vagy mentőst meglopni, kirabolni ... pofátlanság? Bunkóság? Nem is találom a megfelelő szót. Lehet, erre nincs is jelző... Múlt héten Tiszabőn történt ilyen ... "Lakástűzhöz riasztották hétfőn a kunhegyesi és szolnoki tűzoltókat. A…..
Olyan isteni funkcióval gazdagodott a blog.hu, hogy mi munkatársak órák óta csak ezzel szórakozunk, és olyasmikon röhögünk, hogy a magát szorgos méhként pozícionáló x kolléga igazából pont negyedannyit posztolt életében, mint nagy vetélytársa, y. A cucc lényege, hogy bármely…..
Munkahelyi (T)error Mi újság? 2008.09.16 10:14:00
Még gimnazista koromban jártam egy úgynevezett diákújságíró tanfolyamra. Jó móka volt, nem utolsó sorban pedig kiváló lehetőség az igazolt hiányzásra :-).Levélírónk valódi újságíró, aki bár rendelkezik kellő gyakorlattal, mégsem képes munkát találni. Ma az Ő…..
Gyurcsány Ferenc, 2008.09.15, a magyar Parlamentben: "A miniszterelnök végső célja, hogy minden gyerek, mire kiteljesedik az Új Tudás program, addig minden gyereknek legyen hordozható számítógépe." Mi a fasznak nekik laptop, Feri? Ilyen gigantikus pofátlan osztogatással még…..
Az egyik oldalon pár vélemény Gyurcsány Ferenc legutolsó blogbejegyzésének hozzászólásai közül: "Én inkább úgy fogalmaznék, hogy még nem jelentkezett az az ember aki jobban, bátrabban és tényleg az ország érdekét nézve lehetne, Magyarország miniszterelnöke. Addig…..
Republicator Könnytelen búcsú 2008.09.14 10:10:00
Kedves Olvasó! Mivel a blog.hu véleményem szerint a személyiségi jogokat sértő módon, saját adatvédelmi szabályzatát is megszegve lehetővé tette a felhasználók tevékenységének nyomonkövetését bárki számára, ezért minden blogomat felszámoltam ennél a…..
n-n-n (törölt) 2008.09.16 10:28:33
w Villalakók 2008.09.16 07:20:00
Hálás és nem túl megerőltető elfoglaltsága a magyar középosztálynak, hogy a kereskedelmi tévék műsorain sápítozik. Tudom, mert évekig ezt tettem. Hogy az egy annyira tré. Hogy annál primitívebb nyilvános produkciót eladdig az ország nem szenvedett. Hogy milyen gagyi a Barátok…..
Olajmezőt találtak az Alföldön? Aranybánya nyílt a Bakonyban? Lobbizórobotot fejlesztettek ki a Műegyetemen? Nem tudunk róla, ennek ellenére a héten a sajtó elkezdett foglalkozni azzal, hogy hol is legyen a budapesti olimpia helyszíne. Most egy picit felejtsük el, hogy láttuk a…..
Vasárnap este pattant ki az újabb Strabag-ügy. Gyorsan le is hozta az MTI-hírt az összes nagy netes hírportál. Kivéve kettőt: Magyar Nemzet Online és Hír TV. Pedig: óriási MSZP-SZDSZ korrupciós ügy, azt hittem, hogy rávetik magukat és ízekre szedik a ügyet. De nem.  Teljes…..
Megkértem a Chrome-konteszt két nyertesét, hogy foglalják össze első benyomásaikat a Google böngészőjéről. Elsőként Pozsi tapasztalatait kopipésztelem ide. tetszik: az omnibox elsőre ügyesebb mint az awesomebar maximalizáláskor még kevesebb chrome oldalon kereséskor…..
Vastagbőr Négy mancs vs. libamáj 2008.09.03 08:00:00
A Négy Mancs egy osztrák környeztvédő szervezet (VIER PFOTEN), melynek több országban vannak irodái és helyi képviseletei. 1988-ban alapították Bécsben. "A VIER PFOTEN/NÉGY MANCS számára fontos, hogy Brüsszelben esetleg az egyes grémiumokban való jelenlétével, célzott…..
 Önök is unatkoznak? Véget ért a nyaralás, vagy még el sem kezdődött? Esetleg két utazás között húzzák az igát a munkahelyükön? Bizony, ilyenkor tapasztalataink szerint semmi más nem segít, mint megnézni A selejt bosszúja című klasszikus magyar filmet 1951-ből, persze…..
Bayert likvidálnák a nácivadászok - ez a pénteki Magyar Hírlap főcíme, utalva a július közepe óta terjedő új internetes őrületre. Gyors összefoglaló a Magyar Köztársaságot 2008 nyarán leginkább érdeklő témáról, a nácivadászok és a nemzeti radikálisok internetes és…..