Regisztráció Blogot indítok
Adatok
penzor

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjuk egy ilyen címlappal. A Bors vezető cikkét elolvasva kiderül, hogy Szinetár Dórának, az Operettszínház sztárjának még nincs egy éves sem a Down-szindrómás kisfia, mégis havonta több alkalommal is színpadra áll, és munkaadója is támogatja abban, hogy ő döntsön arról, mikor választja a…..
penzor 2018.05.09 10:11:22
@Wrex: hülyegyerek. Értelmezd már a szöveget, mielőtt firkálgatásra adod a plottyadt fejed.
Általában azt gondolná az ember, hogy tanárként elég nehéz elhelyezkedni külföldön, hiszen gyerekeket oktatni azért elég speciális munka. És tényleg az, ám ezzel együtt nem lehetetlen. Ezt mai szerzőnk, Dávid példája is mutatja, aki már több kontinensen is tanított, úgyhogy…..
penzor 2018.05.07 12:46:24
@Mrs. Clayton: kinek a szemszögéből. A melós nem rezdül ezekre a síkokra, a gazdaságnak is megvannak azok a mozgatórugói, ahonnan nélkülözhetetlen a kétkéz. Intellektuálisan többet ér, de ne kerülgessük a tényt, hogy az utóbbi időben felhígult és vesztett renoméjából, nem is keveset. Azon felül nem szavatol semmit, túl sok életcél nélküli hp megkapja a "dipit" ezen a vonalon. Magam is az intellektus kinevelését, fejlesztését támogatom.
penzor 2018.05.08 10:55:14
@Mrs. Clayton: én egyetértek a gondolataiddal. Szóval nem értem, te velem hogyan nem. Írásban félremennek a dolgok. Biztosat egyet mondunk, csak bénák vagyunk.:)
A levélben fogyasztásáról nincs szó, sőt, épphogy a nemfogyasztáson van a hangsúly, de talán jobb is ez így. Bár speciel a csótány szerintem a nagyváros alapvető tartozéka, mint a villamos meg az aszfalt. Persze épp ezért extra gondosságot igényel…..
penzor 2015.09.03 15:47:04
@Manyecska: tevagy a nõ b+. Most ha azt veszed, hogy kinyírsz valakit (rituálésan persze), akit elõtte folpakkban csavartál, akkor az nem fog vérezni, csakmert csomagolva van?
penzor 2015.09.03 19:59:04
@ColT: ja, de csak mert szerencsés a csillagzat ma.
@Aureliano Buendía: ha beöltözöl keverőtárcsás mosógépnek, összekavarhatod az NTFS-sel is.
Az alábbi levél alapján csak annyiban lehetünk biztosak, hogy a Telekom forintért árul mobilnetet, amit a honlapján vagy appal is megvásárolhatunk, de, hogy mennyiért mennyit, azt csak ők tudják. Jól meg is kérdezzük őket, mert egyébként ebből a sok, egymásnak ellentmondó…..
Kisgyerekekkel gyakran előfordulnak kisebb-nagyobb balesetek még akkor is, ha az ember folyamatos éber járőrözéssel és felderítéssel bolondítva éli a midnennapokat, polcok alatt leselkedő, ottfelejtett veszélyekre pedig eleve nehéz felkészülni. Hogy egy ilyen gondatlanság miatt…..
penzor 2015.09.03 10:14:42
@KaTe: konnyebb kifele mutogatni, igy az enkep is marad a helyen (anyuka helyen marad), nem serul az ego: "jo szulo vagyok". Ez eloszobaja lehet konnyen annak is, hogy mas szulok lehuzasaval tartja onnon "josagat" felszinen. Amugy tipikus, magat tudatosnak kepzelo vinnyogo anyukapicsa. ES AMIKOR AZ 1 CENTIS LYUKON ¤OMLIK, ZUBOG¤ KI A VER MENSTRUACIO ESETEBEN? Hol vannak olyankor az auchanzold brekikiralyfik? Szamtalanszor adodik alkarom egyeb ferfitars helyett is szegyenkezni, hogy ilyen novel megis hogy. Biztos otthon is egy guminot mutatott be inkabb a xuloknek.
penzor 2015.09.03 10:17:28
A kérdésekre a válaszokat igyekszünk megtudni a BKK-tól, de vajon ön hogy érzi, jogos felháborodás vagy eltúlzott panasz olvasónk levele? Szavazzon!  Sziasztok! Úgy gondoltam elküldöm ezt nektek is, legyen min csámcsogni.  Budapesten a metrón kívül nem lehet olyan…..
penzor 2015.09.02 11:11:17
@Józsi, a köcsög: de hánykilók voltak azok a dobozok? Már tömegüknél fogva a súlyuk.
Jut eszembe, aki testileg fogyatékos az szellemileg is az és ez tuti! Éljenek a sztereotípiák! Hilda megint kibasz? Múltkor se értette a múvészetet e témán belül.
penzor 2015.09.02 11:39:41
@FDToth: ezt élõszóban komolyan elkövetted, hogy "közlekedési eszköz"?:DD
Ja, jó ötlet, senki nem megy sehova, úgyis egyedül csak a csöves nem ér rá. Te mi vagy külföldön foglalkozásilag? Ez ilyen szétmûveltek attitûdje, hogy mindenben az újhazát hozzák ki gyõztesnek. Ne. Minden rendõr adonisz, itt meg mind nyeszlett.
@Józsi, a köcsög: rágyújtani a ruháját?
penzor 2015.09.02 11:55:48
@atpijkamo: az a város valóban Gaudiról szól. Így van ez. Arra is kitérhetne a fáma, mibõl gyûjtött. Vagy simán önmaga PR-értéke akkora volt már akkor, hogy lazán összeremetélte a folytatáshoz, bélfenntartáshoz szükséges pénzeket?
@FDToth: ha mindenki összehívja a haverokat és telekürtöli fejüket tartalmas és célravezetõ hurráoptimizmussal, akkor végülis teljesen reális. Csak ennyi kell és odabaszunk a világgazdaságnak (is). Letépjük láncaink, STB. Mindig kell egy stb.
Leesett állú szülők, törődött pedagógusok, botladozó gyerekek és a hőségben is szorgalmasan dolgozó munkások együtt vágtak neki a 2015/16-os tanévnek a XIII. kerületben. Verhetetelen időzítéssel ugyanis szeptember 1-jén kezdtek egy szoborállítási projekt kivitelezésébe…..
penzor 2015.09.01 20:09:02
@ColT: ha magától értetõdõnek veszi, mindig Pest..
@Az antiochiai szent kézigránát: no és miket szokott inni? Meg mikor mond már le? Éreznie kell, hogy nem jó.
penzor 2015.09.01 21:15:46
@D2: "Az életnek tanulunk hahó..." és akinek "nincs élete"? Na ezt a oximoront oldd fel!
@FDToth: először is: már javulsz, de még mindig nem sikerült száműzni ez alütéskeet. Ezen még javíst krélek. Meg nem is mutat túl jól, ha épp puffogás köbzen megy melél a szvöeg.
@Józsi, a köcsög: és amikor a cél maga van haccá méterre és vár a buszra? Zajban, szarban, koszban, hőben. Természetesen nemhülye.
penzor 2015.09.02 09:15:42
@ColT: ez túl magas labda így reggelre, fóleg, hogy arra keltem, hogy felébredtem. Kemény az ilyen. Lényeg, hogy az én tapasztalatom az, hogy mivel asziszik, az ott a világuniverzum maga, automatikus, hogy minden és mindenki ott van, így még arra is hajlamosak, hogy téged odahiggyenek, mert hát neki meggyózódése volt. Hát de mi a kivert faszért, mert idióta. Vannak, akik egyenesen az országhatárral azonosítják a városét. A vidék meg egy nagy, homogén massza. Hagyjuk is. Hilda ha nem lenne bebaszva, már lenne újposzt.
A kenesei lokálpolitika szálaitól szeretnénk távoltartani magunkat, de emellett az igényes megoldás mellett azért nehéz szó nélkül elmenni. És nemcsak a helyesírása miatt. A fecni háttere egy a veol.hu-n megjelent (tegnap este 10-re már eltűnt) cikkből kiderül: az…..
penzor 2015.09.01 15:20:39
WC ajtón akarok fürdõzni! Helyesen: mozsdó. (A szóvégi dó-t már Homárd Simpson mondja, jobbról behajolva a képmezõbe).
@Manyecska: nemrégi hír: budi, családfõ elbújik benne, hogy lesse a szarpisálást, észreveszik, szempár fehérje kikandikál. :Dé
penzor 2015.09.01 15:52:11
@atpijkamo: elfogyott itt már rég minden. Átkéj adni a vezetést aptijkamónak, akkor jölne el az ismételt kedvelt, s jó világ.
penzor 2015.09.01 21:19:02
@Aureliano Buendía: gondolom ezért éri meg takarítani egyáltalán. Nem tudom elképzelni, hogy ne amortizálódna kamionosmegálló-szintre 1 hét alatt a hely, ha nem lenne kults. Sajnos.
Van valami elképesztő azért abban, hogy az Indesit a jogszabályra és az aránytalan többletköltségre hivatkozva nem akarja cserélni a mosógépét, amit egy hónap alatt háromszor szereltek ugyanazzal a problémával. Szerintem az átlagember az aránytalanságot valahol egész máshol…..
A poszt, aminek a mókolgatás kifejezést köszönhetjük, és azt a tudást, hogy a Telekom sms-eit nem kell szó szerint venni.  Kedves Homár! Az alábbi tapasztalatomat szeretném megosztani önnel, melyet nagyra értékelnék, ha a többi ügyféltársam okulásként közzé tennének a…..
A Cordon Electronics Kft. az egyik legnagyobb európai szervizhálózat hazai leányvállalata, működhetne akár európai módon is. Ehhez képest nálunk csak azért nem vezetik a szerviz-feketelistát, mert létezik a Telemax. Péternél azzal húzták ki a gyufát, hogy 24 hívásból…..
Örömmel jelentem, hogy a nemzetközi mezőny éllovasaitól ugyan még kissé lemaradva, de egy kifejezetten tehetséges gánykirály brigád tevékenykedik UPC színekben az országban!  UPC Magyarország hibaelhárítása: Nagymamámnál Balaton Faluközösségben a Sport úton így van a…..
penzor 2015.08.28 15:29:53
@Aureliano Buendía: nekem se azonnal esett le, úgy hajtottam a héten, de gondoltam szólok, senki ne legyen eltévedve, weekendkor kínozzon titeket a lét elviselhetetlen könnyûsége, aki akarja, könnyelmûsége, nézzétek meg a Pí élete.mkv-t. Már ugye nem aviról beszélhetünk.
penzor 2015.08.28 18:17:18
@Aureliano Buendía: miért, most került fel? Há' most annyira nem, mert volt ez a tömeges jelszóváltoztatás, hogy bug vagy feature apropóján, az nem derült ki, aztán szólni kék AtiSnatchnek, hogy írjon már az ottani tinédzservezetõségnek, hogy tegyenek már át engem egy másik mélcímre. Mert így nem tudok új passzwördöt kérni, az idõk alatt ugyanis töröltem a mélt (fene se gondolt ilyesmi csavarra). Merthogy ilyenkor ez az eljárás, hogy a meghívó szól, hogy hé, a kerék alá este magát emez a hülyegyerek, legyen már valami. Ugye hát kívülrõl azt bárki mondhassa, hogy beakarok menni és léci. Ezért ez az eljárás. De nem tudom mektené-e, rá vagyok utalva.
penzor 2015.08.29 09:52:00
@Jegkoko: nem emberek.
Egy levél a sok közül, amiből kiderül, hogy hiába hívja a Telenor kicsit eufémisztikusan kivezetésnek egyes tarifái megszüntetését, az ügyfelek áremelésnek élik meg. A számok ugye nem hazudnak.  Tisztelt Homárosok! Szomorúan látom, hogy még nem árasztotta el a blogot a…..
penzor 2015.08.28 13:02:50
A befejezés tetszik. A 2oldalú egy jogi kifejezés. Lépj be egy flottába, ahogy minden épeszû embi.@Fausto(tm): kenyér, hús, tej, egyéb - egyébként jóval alapabb - közszolgáltatások árainak emelkedésérõl miért nincs homárdposzt? A negédes fogalmazás helyett az egyenességet én is értékelném, de a többségnek az a szintaxis kell, amit az sms-ben látunk. Nem most lett drága, eddig volt olcsó(bb helyenként), csak körbe blue (kék) nézni.
penzor 2015.08.28 13:34:21
@CID.: akkor te a pároddal a ma divatos önellátás tehénlepényes mezejére léptek? Nagyon érdeklõdtél.
Oké, Sir John Maynard nem mai gyerek, mobilnet-csiholás közben átélt kalandjai kicsit komikusnak tűnhetnek, de levele ritka hasznos visszajelzés a Telekomnál a használati útmutatókat fogalmazó kollégáknak. Én a helyükben Sir John Maynardon tesztelném a javított…..
penzor 2015.08.27 16:10:38
@bneder78: Hildát szidd.
penzor 2015.08.27 16:31:57
@ColT: és az örökmozgó?:D
penzor 2015.08.27 17:10:45
@yuden: nem ertek egyet, attol nem hulye valaki, hogy nincs muszaki intelligenciaja/affinitasa. Azzal meg mi a gond, hogy felhivja az uf. szolgalatot?
Elhiszem, hogy ifju IT-s titan vagy, de nem csak a te vilagod letezik. Tovabb megyek: ha mindenki kenne a temat, allasod sem lenne. Fatalitikus systemmalfunction errorocska.
Ha az eset felnőttel történik, akkor is idegesítő lenne, de így, hogy gyerekek kerültek önhibájukon kívül megoldhatatlan helyzetbe, egészen elképesztően gázos. Létezik, hogy egy metróállomáson senkinek nincs hatásköre az ilyen extra esetek orvoslására? Inkább úgy túnik, hogy a megoldáson kívül a…..
penzor 2015.08.27 10:47:04
@AtiSnatch: gyémántporos kúrófejjel?
penzor 2015.08.27 11:01:01
@További magyar hang: ilyen magyar nyelven nem játszódik le, az tuti. Még a te magyarhangodon sem!
@Józsi, a köcsög: szoktam, hamár annyiba kerül, amennyibe. Ecer voltam 1hölggyel moziszínházban, a végén nem tudta milyen filmet látott, az milyen. No nem míveltem vele semmit, csak agyalt, vagy mi.
penzor 2015.08.27 15:24:55
@Szemi Alsafejri: !!! Értem. Mi meg már felnõttek vagyunk. !!!
Spuriéknak üzenem, hogy az emberek nagy része ismerősök tapasztalatai alapján választ költöztető céget. Hosszú távon nem éri meg durván félrekalkulálni, késni, okoskodni az áfával, hirtelen pénz követelni, dolgoztatni a háziakat, és sutyerákoskodni a megrendelővel, mert…..
penzor 2015.08.26 18:51:05
Tipikus proli mentalitású, tahó munkások és üzletpolitika. Besózni őket és eke alá rakni, de erőspaprika is mehet rá-lyuk. Abban a pillanatban kellett volna a NAV-ot bevonni, amikor elhankzott, hogy nincs számla. Többedik pofátlanság volt ez a részükről leírás alapján, nekem itt már elegem lett volna.
Könnyű tanácsot osztogatni karfás homeráldozó (homárzó) fotelból, de mi van, ha a 2x50 kilós lénynek csak Steven Hawking kaliberű udvarlói vannak? Ilyenkor kell egy külső megbízás, nincs mese. Különben ott lettem volna azért, mert ez is elég tipikus női attitűd, hogy csak még ezt is, csak még azt is. Ez persze nem von le a szálítótó válalkozás szarrátájának magaslataiból semmit.
@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: mi a fasznak költözöl ennyit?
@ptspts: dupláját? Ennyire jól megy? Akkor tehát fele időért is duplaárat fizetsz? Nem értelek.
@kakukk11: de ő a barátod és felteszem, nem vállalt olyat, amit később teljesíteni nem tud, netán nem is akar, a posztban ugyanis ilyenről volt szó.
@telkoe: jelen esetben alsó hangon 10db 10-esről beszélhetünk. Gondolom bármikor, zokszó nélkül kicsengeted. Nem kell frusztrációt ideölni, rögtön végletekben gondolkodónak mutatni magad ezzel (az sem kizárt, hogy tényleg az vagy). Na szóval van olyan, hogy cigánykodás/határok nem érzékelése, meg van olyan is, hogy tényleges barátság, kölcsönös segítségnyújtás. Ha nem muszáj, ne mossuk egybe a két vonalat.
@vizsla_barat: relevanciából elégtelen.
@hagyma: nem olvaslak el, minden struktúrát nélkülőző az írásod. Legalább stoptáblákat vagy a kocsma után kettővel balra típusú fogódzókat beépítenél, de nem. Így most foglald össze mit akartál, köszi.
penzor 2015.08.27 08:44:47
@herk: állj-állj. Ő JELEZTE a gondolatával, a belső felháborodásával! Ez a 2 folyamat (szegény válalkozó+csúnya adók) valahol egymást generálják, triggerelik, nem? Nem fogom sajnálni egyik kis geciláda ügyeskedőt sem, főleg, ha a fenti mentolos mentalitással űzik az ipart.
@gabors: talán értesz is hozzá vagy csak amolyan kocaérdeklődő vagy?

Hildának már gecire le kellett volna mondania, ám még itt van! (Múltkori kérés ellenére névkirakós fiaskó után). Mostantól megnagyobb precízséggel való posztkirakás az elvárt, különben jön a bárd és a fejlecsapás.
Hát úgy néz ki, ennek az étteremnek csak a weboldalát érdemes meglátogatni. Kedves Homárosok! Alább küldenék egy augusztus 10.-ei sztorit Balatonfüredről, a Borcsa étteremből. Tavaly már jártam náluk, és mivel meg voltam elégedve, megörültem, hogy idén a szállásunkon a…..
penzor 2015.08.25 18:50:10
@Naív borzlány: ne vagánykodj a pasiddal.
penzor 2015.08.25 19:18:17
@Naív borzlány: férjeddel se! Feleségeknek illegitim kommentelni, ha valaki fel akar szedni, csalódni fog. Te bûnös vagy. És nem csak az édességevés miatt.
@Manyecska: hát elég baj. Jövõnk zálogai antiheteról lesznek szálig. The trend, you know. Megtennéd, hogy tartasz birkát? S akór aról (is)sztoriznál mindig, automaticeukisan. Móka.
penzor 2015.08.25 19:35:33
Ha az ember bioterméket vásárol, akkor valami nagyon természetes, adalék- és egyéb anyagoktól mentes dologra számít, így elvárja és megnyugodva konstatálja a no artificial flavors (mesterséges aroma nélkül) feliratot egy ilyen terméken. De vajon jót, és egyáltalán mit jelent…..
Vásárlóként nehéz elfogadni, hogy a vegyükegyüttolcsóbban-típusú oldalak igazából az eladóknak szóló marketingeszközök, de ettől még ez a helyzet. Az akciók előfordulhat, hogy kedvezőbbek, mint máshol, de egyáltalán nem biztos, szóval érdemes utánanézni - mint mindig…..
penzor 2015.08.25 08:08:20
@AtiSnatch: a kocka megkérdezné: linux-linux szitú miért nincs? Hol van itt az esélyegyenlő segg?
Volt múlthéten egy poszt, szász feletti kommentszámmal. Meg kölne ismétlni. Tán. Úgy-úgy.
penzor 2015.08.25 09:13:29
@gabors: Amerikában miért pont 911 a 911?
Agyára ment a sok reklámszemét a postaládájában? S. barátunk hosszú és elszánt küzdelemben győzött a Magyar Posta ellen. A végső diadal azonban még messze van, tekintve, hogy a Posta csak a ládadugító piac egynegyedét birtokolja. Azért a kis lépésekben haladás is…..
penzor 2015.08.24 12:26:46
penzor 2015.08.24 12:52:47
@batgirl: a félcédulázást kérlek ne, akkor nem lehetne engem mivel jelölni.
Ki mondta, hogy egy cipőnek csendben kell üzemelnie? Attól, hogy ez a hagyomány, akár lehetne trendszetter fícsör is a lépésre nyekergő cipő, igaz, ebben az esetben érdemes lenne a vevőket a vásárlás előtt ismertetni vele, mert hát ki tudja, tetszik-e nekik ez az újítás.…..
A hétfő esti vihar alaposan széttrollkodta Budapest estéjét is. Azt gondolhatnánk, hogy piszok mázlisták azok, akik épp egy moziban húzták ki a világvégét. Hát nem. Ágiék kiakadását tökre meg lehet érteni, a Cinema City érvelését kevésbé. Rég nincs minden teremre…..
penzor 2015.08.20 10:29:45
@Palladrin: melyik szolgáltató által? Nem kardozós filmre kell beülni. Korpa (célcsoport) közé keveredtél, úgy érzed? Beszédes.
@Le Orme 2: magam is kedvelem a párás fülembe kacajt, persze fülnyalással körítve. Azzal van a gond, hogy nem mindenki ugyanazt az önkontrolli, empátiás és kútúrális certifikátokkal bír, így nem csak a kellemesközösségi szintek és irányok fordulnak elõ. Sokan ezért inkább steriltorrent.exe. Meg fiatalok, szt a torrentbe nõttek bele. Szerencsétlenek. Mint mikor körbedrótozott fatörzs körbenövi szorongatóját, magába integrálva ezzel azt.
penzor 2015.08.20 11:18:24
@Palladrin: nyugodtan, csak akkor számolj egy közönségfilm széles spektrumokat vonzó mivoltával.
@Le Orme 2: nem hiszek neked. Biztos puffognál legalább a bajszod alatt.
penzor 2015.08.20 14:22:22
@Le Orme 2: tudatos fogyasztási korban élünk, kérem szépen. Ma már.
Mostanában a Telekom kapta az osztást heti rendszerességgel, de a Telenornál sem móka és kacagás az élet. Mondjuk az, hogy egyszer rosszul számláznak, még oké, bárki hibázhat, de azért az talán túlzás, hogy az ügyfélszolgálaton egy bizottság üljön össze a megoldás…..
penzor 2015.08.19 09:38:22
Gyermekeim, ez az actual idomítás nem sikerült túl jól. Eszméletéhez érkezik az ember és nincs újposzt? Hm? Hát ki fogja apuci bojhos-szõrmés csíkkal szerelt házipapucsának feltekert újságot nekiütköztetve jókuty módjára szervírozni azt? Rossz kutya!
@Szumi: nem csak Mo-ról van szó, az €emeltdíjasság€ eltörlését illetõen, tehát ha õt hívják se egyértelmû a nemzetközi díj, kivéve, ha Ausztria kibumlizza magának a mentességet. Azoktól meg minden kitelik (miután menekülteket okádnak vissza, vanpofájuk).
@CID.: és nézett-e pisipornót az elmúlt héten.
@a klan: az osztrokok már a spejzben vannak?
penzor 2015.08.19 10:10:17
@Mákony Béla: hát õ végigviszi, megmondta. Meg mit hõbörögöl te, te nem is Micike vagy, hanem Béla, naugye.@joska61: idõnként kell máshogyhülyének lenni, szigorúan körön belül maradva.
penzor 2015.08.19 11:50:45
@faszópo: kártyás vagy számlás konstrukcióban? Ha jobban megnézed, több az.. Kiegészítõcsomag.
  Érzésem szerint ez az a poszt, ahol a posztolónak nincs igaza, de lássuk, mit mond a köz, olvasás után szavazzon: elvárható, hogy a hotel személyzete kilogikázza vagy legalább gyanítsa a…..
penzor 2015.08.18 16:16:15
@JunkieeeBoy: az irasabo kitunik, hogy pasi. De aranyos, hogy ennyire ki vagy ehezve, ennyire remelsz.:) Nekem is szivembol szolt, asszem. Harmasban buzulhatnank, ha mar igy alakult.
penzor 2015.08.18 23:43:51
@Artech: azért remélem félálomban nem dugod meg a gyerekedet.:Dé(x)
penzor 2015.08.19 09:28:12
@Escaped: úgy összességében álgyúval lõsz verébre. Igi esetében vérebre. Nem gondolod? Választ, s(&) logikát várni? Ezektõl? Bátor.