Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frodi Scéal

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy író számára legjobb bókok egyike: "Ennél a résznél nagyon felb?%ß!ad az agyam...legszívesebben átlapoztam volna a következő részhez ahol a fiúkkal...át akartam Neftyst ugrani a 'csába...konkrétan a szuszt is belém fojtottad...aztán mondom jó, hát csak nem nyírtad ki Pierre-t dehát ha igen, hát…..
Aki követi a kékeffes oldalt, az tudja, hogy a kalandjaimat bemutató iromány már a szöszöldében van a Szerkiasszonyomnál. Addig azonban itt még nem történne semmi, ha Frodi kisasszonyon múlik, ezért elkoboztam a zseblaptopját, írattam fel olvasó szemüveget, nagyítót, mikroszkópot hozzá, és innentől…..
A minap olvastam egy felettébb szórakoztató de ugyanakkor nagyon szomorú blogbejegyzést arról, hogy miért ne költözzön az ember Berlinbe. Gondoltam rá, hogy kommentben megosztom a kételyeimet a szerző véleményével kapcsolatban (amit jó sokan mások megtettetek), de mivel nálam is le vannak tiltva a…..
Sok mindenre rácsodálkozom hogy "ezmiez", ennek most szentelek egy saját rovatot is. Az alábbi miaszösz Eger-Felsőtárkány helyközi járaton készült néhány hete. A közönségről elég annyit tudni, hogy a) borzasztó elfoglalt és bölcs nyugdíjasok vagy b) tizenéves, amúgy vicces…..
Sokaknak Berlin egyenlő a Brandenburgi Kapuval, a fánkkal és a currywursttal, az Alexszel (tévétorony), a Pergamenmúzeummal. Ennek ellnére Berlin a maga hatalmas méreteivel és jól kiépített tömegközlekedésével rengeteg mást is kínálna, ezeket azonban nemigen találjuk meg a…..
Kedves Olvasó! Üdvözöllek kicsiny világomban! Igen, ez teljességel egy külön világ, következésképpen az itt feltűnő karakterek, alakok, személyek és a velük történtek mind fikció…..