Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyVonalakban

0 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta dédelgetett vágyam volt élőben is látni egy vízesést: bár a Niagara meglátogatását sokáig nem terveztem, az egyik legszebb élményem marad. Most azt mondom: egyszer mindenkinek látnia kell, mert fantasztikus látványt nyújt!  © Gretta Pár hete adódott egy olyan lehetőségem, hogy az eredeti ár…..
Ma sem a sarki önkiszolgálóban ebédelt az ország kedvenc, saját lábon álló ifjú párja. Orbán Ráhelt és férjét  ma délben a budapesti VI. kerület egyik Andrássy úti éttermében kapták lencsevégre. A fénykép készítője a Facebook-oldalán meg  is osztotta a képet a két, saját tehetségéből és szorgalmából…..
NagyVonalakban 2018.04.10 20:33:18
@zokogjatok: @A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!!:
“....EZ A LEGALANTASABB LIBSI CSŐCSELÉK TEMPO, HOGY ORBÁN VIKTOR UJABB GYŐZELME MIATT A GYEREKÉT TÁMADJÁK....”

Te, figyelj, senki nem támadta a gyerekét.
Ez a cikk csak egy egyszerű gerillareklám...

Ne hogy már komolyan vedd.

Csak szívatnak haver, naaa!
:)
NagyVonalakban 2018.04.11 07:53:33
@nemecsekerno_007:
“.... "1300 milliárd Kósának...."
Tudod mennyi pénz ez? Ha tudnád nem írogatnál hülyeségeket.
A nagyobb baj az, hogy aki először leírta az se gondolkozott....”

Speciel az egy közjegyző volt.

Aztán Kósa szignálta...
NagyVonalakban 2018.04.11 08:22:34
@VáradiJános: “...és Kósa kapott 1300 md-t? Kapott volna? Jesszus..,”

Aláírta? Alá.

Nem kapott volna? Jesszus, mekkora hülye...és ő a Fidesz egyik arca...
A budapesti és nagyvárosi diplomások (egyesek szerint "értelmiség", az az azért több) és a 30 alatti fiatalok nagy része egy egészen másik országban él, mint a kistelepüléseken és legfeljebb közepes városokban élők. Ezért lepődtünk meg olyan nagyon, hogy ezt mind büntetlenül meg lehet csinálni.…..
NagyVonalakban 2018.04.10 17:21:41
@szekertabor: “...>>A modor mutatja mennyit érsz.<< (Kingsman..”

A hülyéket hülyének nevezzük...és nem Kingsman óta, hanem a világ kezdete óta...
NagyVonalakban 2018.04.10 17:54:38
@contractor: kétezer migránst átvettünk, mind elhúzott...hülyék lennének itt maradni...amíg EU van, addig Schengen is van, és addig a migránsok elhúznak innen nyugatra...

Senki sem marad itt.

Csak a hulyek szopják be...
NagyVonalakban 2018.04.10 20:47:35
@midnightcoder2:
“...Európába évente jön úgy egymillió migri, mostanság leginkább az olaszokon át. ...”

Na és? Most hogy Orbán győzött, akkor nem jönnek?
Az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsora elég kurrens és releváns, így azon sem lehetett csodálkozni, hogy a tegnap esti műsorban az országgyűlési választásokkal is foglalkozott, sajnos elég röviden, de hát kis ország, kis foglalkozás...
NagyVonalakban 2018.04.09 13:57:41
@közösperonos átszállás: “...
Azért nem, mert itthon a Fidesz adóreformjával a szegények nemhogy csak kevéssel többet kaptak volna, hanem semmivel nem kaptak többet, ellenben kevesebbet kaptak....”

Na hát ez az, ami hihetetlen...

Orbán az alsó negyven százaléktól csak elvett, mint ahogy anulálta a nagy állami rendszereket is (egészségügy), ès ennek ellenére a vidéket behúzta...

Mari néni összes unokája már Londonban él, ellenben nem kell félnie a migránsoktól.

Valamit valamiért...
NagyVonalakban 2018.04.09 14:20:34
@RobertJ: “...Szerintem azon kívül, hogy valaki nem tud elmenni választani, vagy tényleg nem érdekli a választás, a választási passzivitás szintén véleménynyilvánítási forma is. ...”

A pártokat nézve a saját,
a kis közösséged és az ország szempontjából mindenképpen van különbség.
Nincs olyan, hogy az összes párt egyforma...akár érték, akár érdek alapon nézve őket kell hogy legyen köztük valamiféle rangsor, ami alapján választani lehet közülük.

Ha nem tudsz rangsorolni, akkor valszeg mèg éretlen vagy a voksolàsra
(nem lebecsülve téged, és persze megjegyezve azt, hogy a nemvoksolás is jobb, mint a tudatlan voksolás...)
NagyVonalakban 2018.04.09 14:29:19
@sírjatok: “...De kivezetnek az EU-ból! (már 4-8 éve is ez volt a duma, Orbán ma reggel jelentette ki ismét, hogy erős EU-t akarnak)...”

Ja, ha Orbán mondja...

“Tèrdre csuhàsok!”....hogy utálja azóta is az egyházat...

“Továrisi konyec!”...az oroszokat is utálja..

Nem folytatom.
Orbán egy geci, ezt a legjobb barátjától tudjuk...akivel utálják egymást...
Úgy hívják: Budapest...
NagyVonalakban 2018.04.09 09:02:37
@Jakab.gipsz: “....Egyszóval, mégsem a kufároké, (spekulánsoké), a demokrácia, hanem a "józan paraszti) észé...”

A józan és kevésbé józan parasztoké....
NagyVonalakban 2018.04.09 09:05:32
@midnightcoder2: “... Az, hogy 10 év múlt mi lesz, elég jól jósolható Afrika népességi mutatóiból....”

10 év múlva az már minket-
mint a Nagyorosz Birodalom rèszèt-
nem fog érdekelni...
NagyVonalakban 2018.04.09 09:07:38
@Womb Raider: “...Soha, érted, soha nem fogunk tudni felzárkózni a magállamok bérszínvonalához. ...”

Még Orbánnal sem? Ne már...
A tőzsde legelső épületében nemcsak kereskedtek, de bálokat is tartottak. Persze ez nem ment a munka rovására, hiszen szűk 60 év alatt, az aranykor végére a magyar pénzpiac és tőzsde sereghajtóból a világ élvonalába került. Ezt a sikert ünnepelve a pénzemberek a XX. század elejére megépítették a…..
NagyVonalakban 2018.04.08 11:51:57
@Európai téridő: Hogy lehet kiprovokálni egy konkrét hajó elsüllyesztését?
Tudom, Trump óta erejét vesztette ez a minősítés, elvégre az amerikai elnököt a saját külügyminisztere idiótázta nem is egyszer, amúgy tök jogosan. Mégse jut eszembe jobb szó arra, amit Vágó Gábor és Gyurcsány művel. Őszintén, hülyebajusznak mi a faszért kell csak úgy lazán lerészegezni Ferit? És…..
A szokásokhoz híven, idén is kampányolással telt az egyik legfontosabb nemzeti ünnepünk. A sok ellentét közepette világosan látszik, hogy az ellenzéki pártok kezdik elfeledni a másik által okozott múltbeli sérelmeiket, sőt egyesek még az ördöggel is összefognának, hogy ne megint egy újabb…..
NagyVonalakban 2018.03.18 14:14:21
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Kicsit szét vagy esve Fidesz troll....

Megviselt a birka menet?
Egy külföldről visszatelepült olvasónk fordult hozzánk levélben, hogy saját horrorisztikus történetének megosztásával járuljon hozzá, hogy mások ne kerüljenek hasonló helyzetbe. Mivel félt, hogy esetleg további kellemetlenségek is érhetik, neve elhallgatását kérte. A szövegben előkerülő név tehát…..
NagyVonalakban 2018.03.11 22:08:29
2018. március 6-án 10:51 perckor Tiszaföldváron megcsörrent egy mobiltelefon. (Ok, valószínűleg nem egy, sőt, azon a napon és azóta is jó sok.) Bizonyos S. Mária telefonált, hogy segítséget kérjen a hívott féltől abban, hogy a Fidesznek aláírjon. A történet több szempontból is érdekesen indult:..
NagyVonalakban 2018.03.07 23:03:36
Húsz évvel ezelőtt a Titanic tarolt az Oscar-gálán, amin tulajdonképpen senki nem lepődött meg, hiszen a film már a jelölések előtt rekordokat döntögetett. Összegyűjtöttem pár érdekességet erről az estéről, amin Cameron és csapata vitte a főszerepet...
NagyVonalakban 2018.03.05 14:27:47
@Duplaxiii: nagyjából húsz évvel ezelőtt Londonban a Leicester square-en söröztem, és ahogy kiléptunk a sörözőből, valami elképesztő tömeg gyűlt össze....előre furakodtunk, ès ott hajtott el előttünk egy sötét lefüggönyözött limuzin....a függöny szétnyílt és di Caprio kiintegetett a tömegnek...azt az őrületet ami ott volt...akkor mutatták be a filmet Londonban.

Szerintem a Titanicban is jó volt, de aztán persze óriási színész lett...óriási...
Régóta mondogatjuk, hogy ha minden rendben megy, a Wizz szolgáltatása általában teljesen rendben van, ha viszont probléma merül fel, az utas készülhet a legrosszabbra. Itt egy újabb történet, amiben a légitársaság hozzáállása egészen érthetetlen és nem túlzás, hogy visszataszító.  Íme a pórul járt…..
NagyVonalakban 2018.03.04 09:45:58
@LiliKrisztin: “...mindent occsóé' akarnak, mikozben elvárnaának egy olyan minőséget, amit azért a pénzért irreális elvárni. Nem a minőségre mennek, hanem az ár a fontos. ...”

170 ezerért egy burgaszi utat nem neveznék olcsónak.
Már a hódmezővásárhelyi pofáraesés előtt megroppant a Fidesz támogatottsága...
NagyVonalakban 2018.03.01 07:44:08
@jajdehülyevagyok:
“..... A nagy rendszerváltók meg egymást lökdösik le a trónról.
Hódmezővásárhelyen nem az ellenzék győzött, hanem Lázár bukott. Őróla szavaztak leginkább....”

Jó, akkor április 8-an nem az ellenzék győz, hanem Orbán bukik.
Velkovics Vilmos a diáktüntetések után Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét látta vendégül az EchoTV -n. Kínos és fájdalmas a beszélgetésről készített videó: pökhendi és arrogáns hangvételű alázás folyik a stúdióban, amit a téma iránt érdeklődőként nézni is kényelmetlen. Sokan…..
NagyVonalakban 2018.02.07 22:04:52
@Rettegek mert ballib vagyok:
“...Ha Kálmán Olga vagy más szervilis ballib seggnyaló csinálja ezt, pl egy Fidelitaszossal, akkor ugyanez a képmutató banda, röhögve ajánlja a műsort...”

Fidelitaszos?

Röhögnöm kell....azok maguktól csinálnak hülyét magukból...:)

N1Tv...emlékszel?

mandiner.hu/cikk/20170511_nagyon_zavarosan_valaszolt_a_fidelitas_az_n1_tv_kerdeseire

:);):)
Mind elméleti, mind gyakorlati lehetőség van arra, hogy az ország leváltsa az immár túlságsoan is régóta regnáló Fidesz és KDNP irányította kormányt. Persze még a béka segge alatt sincs az ellenzék, de a lehetőség már adva van. Nemcsak a valamilyen módon koordinált jelöltállításra vagy a józan ész…..
1989-ben beléptem a Fidesz-be. Akkor még úgy hívták, hogy Fiatal Demokraták Szövetsége, fiatalok voltak és demokraták. Ma már – az akkori szabályok értelmében - nem lehetnék a tagjuk. Nem is vagyok, de más miatt. Boldog, lelkes ifjú voltam, hogy bizony én is teszek a demokrácia ügyéért valamit.…..
Az nem titok, hogy a legismertebb sportolók brutális összegeket keresnek, annyit, amit átlag, bérből-fizetésből élő emberként felfogni is nehéz. Kivéve persze, ha kiderül, hogy mondjuk Lionel Messi pár óra alatt keres annyit, mint mi egy év munkájával...
Ha az ÁSZ-büntetés miatt ellenzéki pártok nem indulhatnak a választásokon és a Jobbik tényleg elmegy Strasbourgba az igazáért, abból nemzetközi botrány robbant volna. És kiderült volna, amit a kritikák megfogalmaznak: tényleg diktatúra van Magyarországon...
NagyVonalakban 2018.01.10 22:07:17
@Kővárépítő Orbán a király a házban:
Figyu seggfej, tíz óra múlt és ahelyett hogy mennél beszedni a lóvèt a trafikjaidból, itt kommentelgetsz...na huzzàl innen!
A világtörténelemben olykor előfordultak megdöbbentő győzelmek, melyekben a sokszoros fölényben lévő ellenséget a sokkal kisebb sereg győzte le, teljesen váratlanul. Ilyen ütközet zajlott 602 évvel ezelőtt Észak-Franciaországban is, Azincourt mezején, ahol az angolok és franciák küzdöttek meg…..
Ritka az olyan poszt, aminek az olvasása (szerkesztgetése) során gyakorlatilag végigröhögöm az egészet, de a mai ilyen. Aki olvasta Gaben egy héttel ezelőtti posztját a 10 (+1) ponttal arról, miért jó Ausztriában élni, az már sejtheti, mire számíthat, aki pedig nem, az sürgősen pótolja, mert anélkül…..
NagyVonalakban 2017.11.28 08:14:59
    Micsoda hülyeség! Csak a komcsik, meg a libsik találják ki, hogy nincs rendben az egészségügy. Ezt mondta fideszhívő rokonom, majd bevonult egy csípő műtétre a kórházba. Néhány nap múlva kaptam az értesítést. A műtét sikerült, de a beteg meghalt. Kórházi fertőzés. Alig fél éve egy másik…..
A dán boldogság nyomában - harmadik rész Már a második részben is fontos szerepet játszott az anyagi értelemben vett biztonság, de a mai bejegyzés teljes mértékben a jóléttel foglalkozik. Az legfőbb támpontot most is 2014-es A boldog dánok (The Happy Danes) című kiadvány jelenti. Az abban tárgyalt…..
Az alábbi bejegyzésben 4 olyan helyről olvashattok, amelyek bár félelmetesek, mégis vonzzák a turistákat.     Kutna Hora-i csontkápolna   Prágától alig hetven kilométerre található ez a római katolikus kápolna, amely mintegy 40 000 csontvázat tartalmaz. A csontok díszítik a kápolna belsejét,…..
NagyVonalakban 2017.11.08 22:36:45