Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kpk

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stumpf Pistánál már erősen rezgett a léc, de ha ő átment, a jó Balsai Pista miért bukna el? A 2012. január 1-én hatályba lépő új Alkotmányban az szerepel, hogy az Alkotmánybíróság létszámát 11-ről 15 főre kell növelni. Az új Alkotmányt húsvét napján az államfő…..
kpk 2011.06.15 10:40:20
@lyken: Ha valaki felállna, akkor azt a frakció kizárhatja. Frakción kívül a politikus halott ember. Nincs szava, nincsenek kapcsolatai, gyakorlatilag páriává válik.

Igen, ez biztosan igaz. Ez van a mérleg egyik oldalán, de a másik oldalon mégis csak ott kellene lennie a saját értékrendjüknek. (Azt nem hiszem, hogy egyiküknek se lenne olyanja. Nem lehet mindegyikük egy végletekig opportunista Szijjártó.) Arra vagyok kíváncsi, mi kell ahhoz, hogy átbillenjen a mérleg? Hol a határ?
Michael Knight Égjen a zsír! 2011.06.05 17:20:00
Majd éppen Lázár János mondja meg, hogy miből álljon a McDonald's hamburgere! Még szerencse, hogy a Coca-Cola receptjét egyelőre nem akarja átíratni a kétharmaddal...Azt hiszem, rájöttem! Csakis Lázár János lehet a miniszterelnök titokzatos bohócügyi államtitkára! Nem is lehet…..
Arra lehet majd hivatkozni, hogy a kormány nem tehet semmiről, csak az emberek akaratát teljesíti. (Fotó: MTI/hirado.hu) Alig hogy véget ért az alkotmányozás kapcsán indított nemzeti konzultáció, Orbán Viktor a hétvégén a Facebookon bejelentett szociális konzultáció keretében…..
Vastagbőr Diplomáciai benyalás 2011.04.20 11:15:00
Gondolom mindenki hallott a pécsi püspökség tavaly ősszel  nyilvánosságra került  botrányos ügyeiről. Negyven rendbeli feljelentést tett egy magánszemély a Nemzeti Nyomozó Irodánál és a megyei főügyészségnél Mayer Mihály püspök, és az egyházmegye tulajdonába…..
Vége az alkotmányozásnak. Nincs több politikai gumicsont, nincs több időhúzás: a kormánynak el kell végre kezdenie az ország valódi problémáival foglalkozni. (Fotó: Action Images/ZUMA Press) A Véleményvezér örül az új alkotmány elfogadásának: nem azért, mert annak…..
w A keselyű még él 2011.04.19 07:30:00
Az a legszarabb ebben a cintányéros, cigányzenés, pörgekalapos maszturbációban, hogy lehetne helyette valami értelmeset is csinálni akár. Vagy legalább mellette. Valamit csak úgy bolondságból, valamit, ami kivételesen, a változatosság kedvéért nem kizárólag a Fidesznek jó,…..
A Matolcsy által előrejelzett adatok azt feltételezik, hogy Magyarország gazdasága az elkövetkezendő években 4% feletti (a miniszter szerint akár 6% körüli) ütemben fog növekedni. Nem fog. (Fotó: Index) Tegnap végre elérkezett a nap, amikor háromnegyed évvel a választások…..
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..
kpk 2009.07.15 11:48:36
Az MTI adta hírül, hogy "a sorozat készítői bejelentették, hogy hamarosan befejeződik a sorozat" illetve megfejelték még ezzel is: "Csodálatos volt ez a show, de lehet, nem szabad túlstrapálni a népszerűségét. A második, harmadik évadra talán már nem is lett…..
Hétfőn indul a Mi kérünk elnézést című kabaréshow a Tv2-n, amit mindenhol Verebes István nevével hirdettek, pedig állítólag csak felkonferálja majd a jeleneteket, paródiákat, dörmög egy kicsit, szuszog és fújtat, majd átadja a terepet az ismeretlen humoristáknak. Szerencsére.…..