Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szegedi Attila2

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelemhamisítás, újfasiszta induló és az ukrán-magyar alapszerződés felmondására, Kárpátalja visszafoglalására tett utalás a központi állami ünnepségen...
Németország elnöke szerint Orbán Viktor sületlenségeket beszél,  viszont megkérdőjelezi a demokráciát. A finn konzervatívok egyik vezetője azt szorgalmazza, hogy az Európai Néppárt mielőbb intsen búcsút a magyar kormánypártnak. Fukuyma: a magyar kormányfő nemzetfelfogása kirekesztő jellegű és…..
Az Országgyűlés Hivatala rendezett konferenciát (már megérte megduplázni a fizetésüket) a sztálinizmusról, csak hogy a házelnök végre elmondhassa: ugyanazok támadják Magyarországot, akik a II. világháborúban...
A PeCsa mint épület nyilván nem hiányzik senkinek. Itt az ideje nagy népi hurrát kiáltanunk, hogy eltűnik ez az otromba objektum a Városliget közepéről. De az emlékek azért ott maradnak egy-két nemzedéknek. Péterfy kolléga itt kattogott 2000 körül a korabeli tilosos drum'n'bass bulikon, itt (is)…..
Szegedi Attila2 2016.12.01 17:57:18
Emlékszik még valaki Goró Oszkárra? A Fidelitas alelnöke 2006-ban a tévészékház előtt megdobálta a rendőröket, üvöltözött, bíztatta a társait, akik felgyújtottak és megrongáltak 21 gépkocsit és két motorkerékpárt. A székházat megtámadták a szélsőjobbos zavargók, akik behatoltak az épületbe,…..
A péntek esti Broadway nézők a Hamilton című musical musical mellett valami egészen izgalmasnak is a szemtanúi lehettek...
Szegedi Attila2 2016.10.27 22:02:16
@fehérfarkas: jesszusom....ezt a dumát...elmeorvos látott már?
Az őszi zsidó ünnepek alkalmából az UNESCO szép kis ajándékkal lepte meg Izraelt, midõn a múlt héten kinyilvánította, hogy Izraelnek nincs történelmi köze és joga a Templom-hegyhez, Jeruzsálem hívő zsidók számára legszentebb pontjához. Válaszul Izrael felfüggesztette az együttműködést a…..
Szegedi Attila2 2016.10.24 21:15:23
Az utolsó elnökjelölti vitán a személyeskedések helyett az érdemi kérdéseké volt a főszerep, és olyan alapvető morális témák is előkerültek, amelyekről eddig nem vitázott a két jelölt. Bármit is gondoljanak a keresztények Donald Trumpról, egy dolog egyértelművé vált: a Bibliát tisztelő keresztény…..
Szegedi Attila2 2016.10.20 19:57:40
Csenyéte (Google Street View) Szakad a szívetek. Szakad a szívünk. Szakad mindenki szíve és remegnek a megfáradt lelkek, mert minden, ami Aleppóban történik, az jó ok arra, hogy felébresszük magunkban az embert. Sőt, hogy meglássuk az embert; csendben, saját magányunkban, vagy éppen kamerák előtt…..
Szegedi Attila2 2016.10.01 19:44:02
18 egyházi vezetőt szólaltatott meg a Heti Válasz arról, hogyan dönt az október 2-ai népszavazáson feltett kérdéssel kapcsolatban. A körkérdés egyik meglepetése, hogy a magyarországi katolikus vezetők részletes érvekkel szinte egyöntetűen a nemzeti szempontok mellett állnak ki, hasonlóan a…..
Horgos, 2016. július 5. Segélycsomagért állnak sorban emberek a migránsok táborában, a Magyarország és Szerbia közötti horgosi határátkelőhely közelében, a határvonalon húzódó magyar védőkerítés előtt 2016. július 4-én. A határ szerbiai oldalán az Európia Unió nyugati államaiba igyekvő több száz…..
Szegedi Attila2 2016.07.05 11:44:02
@sixx: akkor pontosan kinek írod a cikkeidet,ha nem az olvasóknak?
Több száz ember, pakisztániak és afgánok állnak sorban és várják, hogy megkereszteljék őket Hamburgban. Rengetegen térnek át Hollandiában és Dániában is muszlim hitről keresztény hitre, és a trend úgy tűnik, hogy csak erősödik. Az áttéréseknek köszönhetően sok korábban elnéptelenedett európai…..
Az a baj, hogy az ideológia jelenleg nem képes versenyt tartani a felgyorsult és megváltozott értékrendekkel. Amikor Orbán Viktor azt nyilatkozza, hogy nem minden család család, és bizony vannak olyan családok, akik szerinte nem családban élnek, ráadásul minden törvényt és támogatást ennek…..
Szegedi Attila2 2016.05.04 18:16:34
Playboy Pista Viszlát, taxisok! 2016.05.03 19:51:44
Az előbb gurultam át a Lánchíd alatt, és láttam, milyen szépen sárgállik a sok taxitól. Állt az egész forgalom: a taxisok az Uber ellen tüntetnek így. Az Ubert a kormány már félig-meddig be is tiltotta, amit én személy szerint eléggé sajnálok. Méghozzá azért, mert az Uber nagyjából feleannyiba…..
Szegedi Attila2 2016.05.03 22:58:19
Nem lehet, hogy ezt a Harragos Pétert is a Soros György küldte nemzetünk, és azon belül is a keresztény emberek ellen? Az meg, hogy puszit küld a szájával Szabó Tímeának, mint legfőbb érvet: igazán kedves. Tulajdonképpen pofán is rúghatta volna, csak hogy megtanulja, hogy hol a…..
Szegedi Attila2 2016.04.11 13:01:47
Egy nappal azután, hogy az ISIS Magyarországot is megfenyegette, meglepő és nyugtalanító elemzést közölt a Commentary magazin. Mint írják, az Iszlám Állam Al-Naba című kiadványa felszólította az európai dzsihadistákat, hogy a jövőben ne az Izrael elleni harcra összpontosítsanak, hanem a “közeli…..
Tüntetnek a diákok, a tanárok, a szakszervezetek. Hoffmannok jönnek, Czunyinék mennek. Arról folyik a vita, hogy a pedagógus bérekről folyik-e a vita. Nem, nem arról folyik. A magyar oktatás ügye arról szól, hogy Orbán bólogató napszámosai leszünk, vagy egy modern, élhető, normális európai ország…..
Szegedi Attila2 2016.03.13 23:07:28
Az elmebetegség mögött is van ráció. Az önmagának unokákat születtető Kövér házmester most benyögte, hogy kéne újra a sorkatonaság. Rögtön előpattant Kósa huszi, utu Lajos is, hogy bizony, fontolgatják a bevezetését. Megdőlt egy újabb, fideszes hazugság 2004-ből, amikor ennek még az ellenkezőjét…..
Mindenki érti, hogy a cím nyilvánvalóan abszurd, de nyugi, Orbán Viktor "gondolataira" alapozok. Orbán ugyanis azt az ordénáré hazugságot találta mondani, hogy: " tény az, hogy az összes terrorista alapvetően migráns, a kérdés csak az, hogy mikor emigráltak az Európai Unióba"…..
Szegedi Attila2 2015.11.28 21:49:13
Évente több mint öt és fél millió kislányon végeznek nemiszerv-megcsonkítást. Több évszázada folyik ez a gyakorlat a családokban a csecsemőkortól a pubertásig, főként Afrikában és a Közel-Keleten. Az utóbbi évtizedekben azonban Nyugaton is megjelent mint “kulturális…..
Egy kanadai nő (büszkén) összeszedett néhány szokatlan dolgot a helyi kormánnyal kapcsolatban: a miniszterelnök egy sci-fi mániás geek az egészségügyi miniszter egy igazi orvos a családokért, gyerekekért és társadalmi fejlesztésért felelős miniszter egy szegénységet…..