Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Signorina Problematika:-)

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, nem, nem az én családom őrült meg. Ők teljesen normálisak. Ez biztos. Klinikailag teszteltek. És a tesz negatív volt, mindenki esetében. Az enyémben kicsit már színeződött, de ez teljesen lényegtelen ebben az esetben... Hanem a másik! A másikok! Na ők tuti nem kerekek. Persze,…..
 Igen, igen azt hiszem, most ez lesz, amiről írok. Mert erről kell írnom. No persze ezt nem most kellett volna megtennem, hanem már jóval hamarabb, de csak most jutottam el idáig. Úgy értem ezt a völgyes, hegyes dolgot, hogy ez egy hasonlat. Hegy, mint csúcs és völgy, mint egy…..
A Problematikus Happy happy...:-D 2008.06.19 22:19:50
Nos...de rég volt, hogy ide írtam utoljára. De se baj: jobb később, mint soha!;-)Höhhh képzeljétek el, szünet van! B-) KIRÁLY!(LL) :-DA bizim:-) Mindenki meg van elégedve, a félévhez képest sokat javítottam:-) Kb. mindenből. De rontani nem rontottam. És nagyon boldog vagyok.…..
Rég nem írtam, hisz el voltam utazva...:-)Akkor kezdjük egy örömhírrel:5-ÖS (!!!!!!!!!), MÉG EGYSZER: 5-ÖS, ÉS IGEN, JÓL LÁTOD 5-ÖÖÖÖÖÖÖÖÖSSS LETT A MATEK DOGÁM!!!!!!!!!!!!!!! Azt hiszem, meg van a világ 8. csodája...jah nem, az én vagyok, ez már csak a 9. lehet:-):-D:L //…..
Nos...képzeljétek csak el mi történt....nem, nem fogjátok bírni, tehát inkább segítek és leírom...Kint voltunk együtt a ligiben az én drága Szerelmemmel...:- Bújj hozzám... vagy... inkább gyere hozzám!- Mi? menjek ki hozzátok?- Nem, nem úgy értettem, hanem mondjuk a kis köves…..
A Problematikus Kinek mi a jó... 2008.04.06 11:52:00
Hát... 11-kor felkeltem nagy komótosan...mert megérdemeltem, hogy sokáig csicsizzzek...Az elmúlt két napban túl lettem az országos olasz versenyen is szerencsére.Nos hát az élőbeszéd nem volt egyszerű, amit utána megtudtam, az meg aztán pláne nem!Prózamondás? Előtte levő nap…..
Nos hát az sem most volt, hogy ide írtam…de sajnos rendesen el vagyok havazva, két nap múlva országos olasz verseny, de hát ez van… Azóta, hogy nem írtam pl. az történt, hogy a piroson átmenve csak 4 autó ütött el majdnem…:O és én nem is érzékeltem semmit. A…..
A Problematikus 2008.03.12 21:09:39
Ohhhooohooo:-)Tehát... Ma nagyon rossz volt hajnali 3-kor felkelni, hogy matekot tanuljak...:-S Na jó, ez mindig rossz...;-)Reggel Kicsim már ott várt, ahol mindig vár már több, mint 3 hónapja... jól esett, legalább valami szép is történt velem...hiányzik mindig, ha nincs velem, Ő…..
Tehát... ma egészen tűrhető nap volt... anyuék elutaztak, üres kecó:-) ;-)Ma kikaptam egy 4-es töri tz-t....:-). És kikaptam egy töri fogalmazást is... "Vazelin helyett mradjunk a vazallusnál! De egyébként nagyon szépen, olvashatóan írsz!" Jó, a vazelin nem csak az, amire…..
  Hát mit is írjak…vagy hol is kezdjem… az elmúlt napokban nem nagyon írtam, időm sem, kedvem sem volt sok hozzá. Pedig éppenséggel lett volna miről. Ebben a csodálatos intézményben, melyet jobb helyeken gimnáziumnak hívnak, én meg csak…inkább…..
Ohh jééé, egy újabb vasárnap... reggel 6kor elkezd énekelni a telefonom, mire felriadok, hogy  "Te jó isten, hétfő reggel, 4 óra..." És megnyugodva dőltem vissza, mikor megláttam a telcsimen, hogy még csak vasárnap, és 6 óra...2 órát pedig így is…..
Tegnap orvosnál voltunk matek óra idejében... ez olyan boldoggá tett tesi órán, hogy még át is öltöztem...:-) És olyan boldogan énekeltem, hogy arra kértek, inkább írjam le...:-) (Nem tehetek róla xD).Tehát bementem a doktor nénihez..."Állj fel a mércére!". Felálltam.…..
Nos... Igazából fogalmam nincs, hogy miért nyitottam ezt a blogot, de a holnapi töri tz- re nincs kedvem tanulni, így hát ki kellett valami indokot találnom ... :-) Nem tudom, vajon meddig fogok én ide írkálni, talán nem sokáig, de próba cseresznye :-) Nos, ha nem tetszik, akkor ne…..