Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abetyárúristenit

13 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abetyárúristenit! Nemigazország 2009.06.17 08:10:00
Elmebeteg társadalom ez, nem hiszem, hogy van még egy ilyen lökött ország. Nemigazország. Ahogy azt Gyurcsány annak a bizonyos miniszterelnök-jelölti vitának alkalmával meg is jósolta Orbánnak. Mint emlékezetes, Ferencünk a tévé nyilvánossága előtt szólította fel Viktorunkat,…..
Abetyárúristenit! Morvai Mokka 2009.06.10 08:25:00
Ismét csak egy videó, kommentár nélkül. Alant viszont nyugodtan lehet kommentálni!   ..
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
Réges-régi aranyigazság, amit úgy tűnik Simor András mégsem ismer. Egyébként csendben marad volna és két nap múlva már a kutya sem emlékszik Orbán nyilatkozatára, mely szerint a töke kivan már vele, hogy ezek itt offshore cégekbe viszik a pénzüket. De Simor nem állta meg szó…..
Abetyárúristenit! Plakátnéző 2009.06.05 08:00:00
Azért jó egy-egy választás, mert akkor beindul a plakátháború. Így van ez most is, mindenki igyekszik a meggyőzés útján előrébb lépni. Mára már alaptétel lett a polidiliben, hogy mi itten kurva jó fejek vagyunk, amazok meg ottan szarszemétládák. Elmebeteg plakátokat szép…..
Abetyárúristenit! In memoriam 2009.06.04 17:44:11
Megemlékezés, szűkszavúan, kommentár nélkül. A videóból majd egyértelművé válik, hogy miről. Wass Albert: Adjátok vissza a hegyeimet!     ..
Orbán beszólt. Egy olyant, hogy egyből lett hejehuja Szlovákiában. Aztat találta mondani ez a mi Viktorunk, hogy az EP választásokon az is eldől majd, hogy a Kárpát medencéből mennyi magyar nemzetiségű képviselő jut Brüsszelbe. Ez meg ugye annyira antidemokratikus és…..
Abetyárúristenit! Szánalom.hu 2009.06.02 22:41:00
Kommentár nélkül...   ..
Abetyárúristenit! Ki a szabad? 2009.05.29 21:00:48
Közelednek a választások, ezúttal az EP. Azért is jó az ilyen választások előszele, mert ilyenkor valóságos „lúzungiává” válik az ország. Na nem mintha alapállapotban nem lenne bőven az ilyen megnyilvánulásokból, csak választások előtt mindig mindenki úgy érzi,…..
abetyárúristenit 2009.06.02 22:26:26
@szdsz _vége ...: Ez az SZDSZ már nem az az SZDSZ. Teszem hozzá, hogy sajnos. De ez van.
A vasárnapi igen békés, ámde igen jó hangulatú Legalizációs Punnyadás fényét a Kétfarkú Kutya Párt tevékenysége aranyozta be. Az Ifjú Kereszténydemokraták sajtótájékoztatója például minden eddiginél nívósabbra sikerült a képen látható transzparensek váratlan…..
abetyárúristenit 2009.05.12 17:50:57
Abetyárúristenit! Drogra magyar! 2009.05.12 06:01:00
A minapi drogpartiról... Merthogy ilyen is van Magyarországon, sajnos. Alapjában véve még akár viccesnek is tűnhet az az ország, ahol szigorúan tilos oktatási intézmények közelében alkoholt, illetve cigarettát árulni, mondván, hogy a káros szenvedélyektől meg kell óvni a…..
Lapozgatós képeskönyv-stílusban tárja elénk az HBO az amerikai történelem egyik legszégyenteljesebb eseményének filmes bemutatását, részletekbe menően és a lehető legnagyobb hitelesség jegyében. 1890 december 29-én, a Wounded Knee nevű patak partjánál zárult le az indián…..
Abetyárúristenit! Félrenyomók 2009.05.06 17:29:00
  Úgy látszik ma már a Parlamentben is félre lehet nyomni. Sőt, ott még csak következménye sincs. Szavaznak a Bajnai csomagról, aztán egyszer csak néhány fideszes véletlenül félrenyom. Aztán vállvonogatás, kartárogatás, kollektíve és nagyüzemileg, hogy kérem van ilyen,…..
Miért van az, hogy a szélsőjobboldal megteheti, hogy újságírókat inzultál, és leönti az index kameráját sörrel, és ezzel nem azt éri el, hogy inkább többé egy sort sem írnak róluk az újságírók, hanem éppen ellenkezőleg, róluk szól az index.hu címlapja.Még egy videót is…..
abetyárúristenit 2009.05.02 23:11:29
@Pepe83: kurva jó kis programok vannak itten az szdsz-nél. de had' kérdezzem már meg, hogy mit tettek eddig konkrétan ez ügyben? Lassan nyolc éve vannak hatalmon (most ne menjünk bele ebbe a kilépek, nem lépek ki a kormányból, mindenki tudja, hogy csak színjáték), szóval az elmúlt nyolc év alatt mit tettek le az asztalra? de tovább megyek, a rendszerváltás óta 12 évet kormányoztak. ami hozzájuk tartozott (oktatás, eü., roma kérdés) azt totális káosz és kilátástalanság jellemez, a csőd szélén tántorog. az szdsz mindent tönkretett, szétver ami a közelébe került. ne programokat mutogass, hanem azt, hogy mit tettek 12 év alatt a romák felzárkóztatásáért? megmondom neked, SEMMIT! én is tudok kurva jó programokat írni, aztán amikor begyűjtöttem érte a szavazatokat, akkor meg négy évig szarni az egészre. mert az szdsz ezt csinálja.
Nem lehet elégg értékelni az index dokumentarista törekvéseit, hogy a "nép egyszerű fiait" és a belőlük verbuválódó különféle pártok törzsszavazóit a videóin bemutatja. Vállalkozásuk nemes és nagyszerű. Hiszen az emberekben élnek olyan káros előítéletek és…..
A minap vittem haza kindertojást a gyereknek. Szoktam, mert szereti. A csokit azt szerencsére nem annyira, azt sűrűn otthagyja, inkább a kis játék érdekli belőle. Kibontja, szétszórja, aztán jön a szokásos „apa rakd össze”. Mer' a kindertojáshoz jár egy apa is, aki…..
 Harsog a média a tegnapi érdi eseménytől, s számomra meglepő, hogy akármelyik internetes újságban keresem a hírt, mindenhol azt emelik ki, hogy „rendőrök lőttek meg egy férfit Érden”. Legtöbbször ezt emelik ki a címek, aztán persze a cikkek beszámolnak a…..
abetyárúristenit 2009.04.26 13:14:02
@kobalt:
Hiába tudja pontosan, hogy ki az, azt be is kell bizonyítani.
Látom te kib@szott naiv emberke vagy, aki szerint egy ideális világban élünk, ahol a rendőr felírja a menekülő rendszámát, aztán becsenget hozzá, az meg szemlesütve elismeri a dolgot és megy velük a bíróságra. Ez így működik, ugye?

Elmondom neked, hogy mi a valóság a hasonló helyzetekben, van ugyanis rendőr ismerősöm.
Felírod a rendszámot. Ha szerencséd van, akkor ahhoz a kocsihoz tartozik amelyiken láttad :), de az is sanszos, hogy a kocsit már rég kivonták a forgalomból, a rendszám meg egy másikról való. De tegyük fel, hogy megtalálod, elmész hozzá, hogy kérdőre vond. Ő meg azt mondja, hogy fogalma sincs miről beszélsz, mert nem is nála volt a kocsi. Hoz vagy ötven tanút, akik ha kell eskü alatt vallják, hogy ő bizony otthon feküdt és tévézett. Azt nem tudja, hogy a kocsit épp ki használta, mert nagy a család, meg a haverok, benne szokott lenni a kulcs és ő meg szívesen kölcsönadja bárkinek, szóval keresd meg a telep 3-400 lakója közül, hogy vajon ki vezette a kocsit. Sok sikert hozzá a telepen élő, és az igazságszolgáltatással maradéktalanul együttműködni kívánó siserehad gyűrűjében. :)
És mindehhez még párosul, hogy a nagyagyú megélhetési fajvédők eközben gyorsan elkezdik teleüvöltözni a médiát, hogy a szarszemét zsarúk ártatlan romákat molesztálnak egy kitalált bűncselekmény miatt.
Ez van, ébredj már fel!
Ilyen esetekben utólag, nemhogy hatósági közeg elleni erőszakért, de még csak azért sem lehet eljárást indítani, hogy az illetőnek (meg esetleg a kocsinak se) nem voltak papírja, mivel utólag már azt sem lehet bebizonyítani, hogy egyáltalán ő vezetett. Valaki elvitte a kocsiját a ház elöl, nem tudja melyik ismerőse. Ennyi.
Ha meg mégis valami csoda folytán a papírok hiánya miatt elindul az eljárás, akkor kap valami röhejes pénzbüntetést, amit "természetesen" esze ágában sincs befizetni.
És másnap vagy a következő héten ugyanúgy részegen flangál a kocsival és ugyanúgy szarik a törvényre, mert továbbra is úgy érzi, hogy rá az nem vonatkozik, ő bármit megtehet.
De igazad van, védd az ilyeneket.
  Van már kormányunk is, ráadásul „szakértői”, úgyhogy fene jó dolgunk van itten kérem! Persze az események tükrében azért nehéz röhögés nélkül leírni így, hogy „szakértői kormány”. Mondjuk az azért segít a dolgon, hogy tudjuk, ez a mi…..
  Nem erről fog szólni a bejegyzés, de annyira magas a labda, hogy nem lehet nem lecsapni. Persze azt tökéletesen megértem, ha van akinek nincs kedve röhögni rajta. Szóval az jutott eszembe a minap, hogy ez a Bajnai-Gyurcsány duó már kezelt egyszer válságot, konkrétan egy…..
labdabiztos Zöldmezes Porhintők 2009.01.07 11:10:00
Újra pattog a labda a magyar pályákon, a Debrecen például hóesésben indította a felkészülést, és Hevesi Tamás is levezette már első profi edzését, de figyelő szemünket, mint szezonindító Hubertust a Ferencváros felé irányítjuk. Annyi balzsamozó baromsággal látták el…..
abetyárúristenit 2009.01.09 16:52:55
@fran7: Drága barátom, pont arra akartam célozni, hogy Márciusban a szarrá fagyott pályán, tökig érő hóban és -15-ben elindul a bajnokság, miközben Decemberben a sokkal enyhébb időjárásban "nem lehet" focizni (állítólag).
Nem logikusabb lenne 2-3 vagy esetleg 4 fordulót áthozni Decemberre??? Ahelyett, hogy Márciusban csonka fordulókat játszanak (vagy éppen a teljes forduló elmarad) mert játékra alkalmatlan a pálya?
Szerintem nem kell hozzá egyetemi végzettség, hogy felfogja az ember, Decemberben még mindig jóval alkalmasabbak az időjárási viszonyok, mint Márciusban...
Sokkal inkább arról van szó, hogy a magyarnak (játékosnak, edzőnek, stb) baromira nincs kedve a focival foglalkozni ünnepek környékén és ezzel magyarázzák a dolgot. Annak ellenére, hogy nem nehéz észrevenni, ez a magyarázat "kicsit" sántít, de írhatnám azt is, hogy úgy ahogy van hülyeség.
abetyárúristenit 2009.01.08 12:05:57
@fran7: Ja, hogy ezért nem lehet futbalozni idehaza mondjuk decemberben... :D
Érdekes, hogy minden március elején meg mégiscsak elkezdik a bajnokságot. -15 fokban, meg nem egyszer tökig érő hóban...
Szóval tök logikus amit írsz... :D
Ehhez nem fűzök hozzás semmit.... Nem tarhatom mellékesnek azt ami nemrég történt személyemmel a nemzetközi Corona vonaton Budapestrõl Püspökladányba tartva. A mai napig sértõ megnyilvánulások sorozata érheti a határon túli magyarokat, ha utazásra adják fejüket és a Magyar…..