Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spider81

0 bejegyzést írt és 772 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus rég nem látott hullámvölgyben találja magát az elmúlt időszakban, és Antonio Barillà véleménye szerint a klub így fizet meg a fiatalokra támaszkodásért, számol be a Tuttojuve. „Amikor a Juventus még a bajnoki címről álmodott, aláhúztam, hogy ez a csapat nem mérhető az Interhez minőség…..
Spider81 2024.04.02 13:40:57
@Shyr Kahn: Locatelli kivaloan teljesit? Hat en mashogy latom. Semmit se mutat, nincsenek kulcspasszai, elore jatekban nagyon lassu, nem latom benne a vezeralkatot. Nekem oriasi csalodas eddig.
UI: lehet nem a posztjan jatszik, lehet meg van kotve a keze Maxi miatt, de amit a playan nyujt az semmi
Michele Criscitiello, a Sport Italia vezetője szerint a Juventusnál változás várható, és Thiago Motta fogja váltani Massimiliano Allegrit a bianconero csapat padján. „Thiago Motta érkezik a Juventushoz Cristiano Giuntoli elképzelésének megfelelően, aki hamar lépett a jelentős klubok által képviselt…..
Spider81 2024.04.02 13:30:23
@Shyr Kahn: a Juventus edzojekent nem ugyanaz a nymoas mint a Bolognanal. A Bologna orom focit jatszik mert tulteljesitettek a celokat. A kihivas itt meg nem er veget...kivancsi leszek, hogy a mi lassu kozepalyankbol mit tud majd kihozni?
A Juventus az elmúlt időszakban tárgyalásokat folytat Dušan Vlahović szerződésének a meghosszabbításáról, ezért a játékos ügynöke, Darko Ristić is Continassába látogatott, ám a klubnak mindeddig nem sikerült áttörést jegyeznie. Nicolò Schira beszámolója szerint a szerb csatár és ügynöke számára nem…..
A Juventus továbbra sem talál vissza a győzelmek útjára, s a csapat korábbi mestere, Fabio Capello elemezte a zebramezesek kiábrándító helyzetét, miközben egyre több kritika illeti Massimiliano Allegri munkásságát. "Először is hadd mondjam el, hogy Allegri csodákat tett egészen a Derby d’Italiáig,…..
Spider81 2024.03.21 08:44:15
@venember83: hat Allegri mar megmutatta mire kepes egy normalis kozeppalyaval, viszont a jelenlegi kozeppalyasaink nagy resze amit eddig mutatott az nem Juve szint!
Ezzel nem azt mondom,hogy csak a jatekosok a hibasak es lehet hogy ehhez a jatekrendszerhez inkompatibilisek, de azert azt nem mondhatjuk, versenykepes a kozeppalyank ahhoz, hogy scudettot nyerjunk... a BL-rol mar nem is beszelve.
Spider81 2024.03.21 09:03:46
@venember83: nem ertunk egyet es szerintem ez a kozeppalya amink van jelenleg egyenlo a kozepszerrel

"Szar, gyenge a Juve kerete, nem mérhető előző generációkhoz. De nézzük már meg, kik voltak az ellenfelek az utóbbi meccseken a bajnokságban. Az Udinese és a Genoa kerete/középpályás sora annyival jobb? Mert simán felvették a versenyt a Juventusszal."

Pont, hogy a mi kozeppalyank kb egyszinten volt a ket meccsen, sot megkockaztataom,hogy a meccsek jo reszeben jobban muzsikaltak mint a mi kozeppalyank.
Spider81 2024.03.21 11:23:32
@venember83: majdnem egyetertunk :)

Biztos Allegri keze is benne van a dologba
Nem latom a csapategysegek kozotti kapcsolatot,nincs aki megoldja ezt a kulcsposztot
A csatarokrol meg annyit hogy a meccsek 80%-nal 2-3x kerul hozzajuk a labda amit persze nem tudnak ertekesiteni
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot jelenleg nemzeti csapatával készül, s sajtótájékoztatón nyilatkozva beszélt a jövőjéről. "Semmit sem döntöttem még el a jövőmmel kapcsolatosan. Igaz, hogy az előző szezonban a Juventusnál maradtam, annak teljes tudatában, hogy nem szerepelünk majd…..
Spider81 2024.03.21 08:38:17
@ggbuffon: en sem ertem, a francia az aki teszi a dolgat.
Miert nem szallunk bele inkabb Locatellibe? Ha mar szurke kis egerrol beszelunk a kozepplayan, na O aztan az! Mintha nem is lenne a palyan...elore jatekban lasssu, varnad tole a kreativitast de az nem jon...az meg hogy odaszalad a birohoz mert hajtja a szive?! Ez egy ismerve egy jatekosnak? Inkabb fogna ossze azt a kozeppalyat es iranyitana a tamadasokat, ehelyett mennek az alibi passzok meg a bujkalas a kozeppalyan.
Loca hiaba olasz es fiatal, de pont egy Sassuoloba valo jatekos aki eddig nem bizonyiottta a vetelarat.
Fabio Miretti a Genoa elleni döntetlen után a Sky Sport számára nyilatkozott „Hogy mi hiányzott a támadási fázisban? Amikor lezárták előttünk a területeket, akkor nehéz volt támadásokat indítani. Az első félidőben beragadtunk, aztán a második félidőben sikerült lazábban futballozni. A mi hibáink…..
A Napoli 3:1-es vereséget szenvedett kedd este az FC Barcelona otthonában, s az 1:1-es első meccs után így elbúcsúzott a Bajnokok Ligája jelenlegi kiírásától. Mindez azt jelenti, hogy a Juventus már bizonyosan ott lesz a FIFA Klubvilágbajnokságon. A tervek szerint négyévente megismétlődő új sorozat…..
Spider81 2024.03.14 11:16:24
@Rikoo: azert ez nem rossz havi ber :D
A Juventus kapcsán a sajtóban az idei hullámvölgyek alatt többször felmerült az edzőváltás gondolata, és Romeo Agresti nemrégiben közölt mondatai is egyértelműen a váltásra utalnak. „Új edző? Én egy feltörekvő, gyors, friss edzőt látok magam előtt. Például nem számítok Antonio Conte…..
A Juventus számára a Bologna csapatánál szereplő Riccardo Calafiori lehet az elsődleges kiszemelt a védelem megerősítésére, amire már csak azért is szükség lehet, mert a Manchester United a pletykák szerint nyáron ajánlatot tehet a torinóiak brazil védőjére, Gleison Bremerre. A zebramezesek a…..
Alessio Tacchinardi a TMW Radio számára adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Juventusnál a számos nyilatkozat ellenére már nem a BL-szereplés kiharcolása a cél, hiszen az nagyjából zsebben van a klub számára, hanem sokkal inkább a jövő építésén dolgoznak a klub emberei. „Cristiano…..
Spider81 2024.03.06 11:09:57
@venember83: Ehhez azert Chiesanak is tobbet kene letenni az asztalra. Nem latok bele a napi edzesekbe hogy hogyan is teljesit, de attol fuggetlenul,hogy szelot jatszik vagy visszavont eket neki tobbet kene mutatnia es a hatara kene vennie a csapatot.
Neha latom tole ezt, masok meg nem...hogy erre lehet e alapozni hosszutavon azt mindenki dontse el maga. En szemely szerintem egy vaskos 50-60millios ajalnat esten elengednem, lehet jobb lenne neki is meg az olasz valogatottnak is.
A Juventus szerb támadója, Dušan Vlahović nagyszerű formát mutat, s a Frosinone elleni bajnoki mérkőzésen két góllal járult hozzá csapata győzelméhez. A játékos teljesítménye kapcsán megszólalt honfitársa, Darko Kovačević, aki annak idején maga is megfordult a zebracsíkos mezben, s akit arról…..
Spider81 2024.02.28 05:21:40
@Wizzurah: Chiesa kvalitasai alapjan fix kezdo kellne hogy legyen minden meccset a Juveba, de lattuk sokszor hogy nem el a lehetoseggel, ha meg igen akkor ra 1-2 meccsre megserul.
Sajnos ki kell jelenteni,hogy ha tenyleg 6-7 millio euros eves fizetesert akar csak hosszabitani akkor jo summaert el kell adni a nyaron. Viszont akkor Soule-nak maradni kell es jatszhat felvatva Kenan-nal.
A Sassuolo elleni győztes meccs után Massimiliano Allegritől azt kérdezték, hogy élvezte-e azt, amit a csapata mutatott. „Nem a szórakozás a fontos, a futballban igazából a meccsek megnyerése számít. A többi irreleváns. Egy olyan Sassuolo ellen léptünk pályára, amely múlt héten legyőzte a…..
Spider81 2024.01.18 08:08:46
@Rikoo: adom, a kozeppalyara kell hozni jatekosokat es gondolok itt a szeljatekra is mert a legtobb meccsek ahol Kostic jatszik a hideg kiraz! Plusz Samardzictol varom,hogy egy kicsit offenzivabb legyen a kozeppalyank kozepe.
Az utobbi idoben Danilo sem a megbizhatosag mitakepe, ugyhogy Djaloval jol jon oda is a frissites.
Fino alla fine talan elertuk,hogy csak 1-2,esetleg 3 igazolassal finomithato lenne a keret, mas kerdes hogy ez a keret mire lesz kepes a BL-ben jovore.
A Juventus magabiztos és tetszetős játékkal, Dušan Vlahović két gyönyörű góljával, valamint a csereként beálló Federico Chiesa kései találatával aratott 3:0-ás győzelmet a Torinóba látogató Sassuolo fölött. "Minden mérkőzésre úgy gondolunk, mint ha az az utolsó volna, minden meccsen próbálunk…..
A Juventus Federico Gatti és Arkadiusz Milik találataival aratott 2:0-ás győzelmet a torinói városi rangadón, s az így megszerzett három ponttal tartja helyét a bajnoki élmezőnyben. "Első alkalommal szereztem gólt a Serie A-ban egy derbin, s ez egyszerűen érzelmes volt. Úgy gondolom, hogy minden…..
Az Atalanta otthonában elért vérszegény döntetlent követően a Juventus számára a három bajnoki pont begyűjtése kell a cél legyen a torinói városi rangadón. A jelenlegi szezon során mindeddig nem túl acélos teljesítményt nyújtó Torino FC szombat kora este vendégszerepel az Allianz Stadiumban. A…..
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus számos játékosával hosszabbítani kíván, egyrészt a tehetséges fiatalok hosszú távú lekötése miatt, másrészt viszont a könyvelésben felmerülő költségek csökkentése érdekében. A torinói lap szerint Manuel Locatelli új szerződésre számíthat, így a 25 éves…..
Manuel Locatelli a DAZN munkatársának nyilatkozott az Empoli elleni győzelem után, s természetesen nem tagadta, hogy a május 4-1-es vereség felmerült a meccs kapcsán. „Alapvető fontosságú volt, hogy nyerjünk, eszünkbe jutott, hogy tavalyi milyen rossz benyomást tettünk itt, és csak a győzelem…..
A tavalyi szezont lényegében teljesen kihagyó Paul Pogba csereként lépett pályára a Bologna elleni hazai bajnoki mérkőzésen, s szerepet vállalt a a Juventus egyenlítő találatával záruló támadásban. "Nagyon boldog vagyok, hogy visszatértem a pályára, s azt tehetem, amit szeretek. Segíteni akarom a…..
Spider81 2023.08.28 08:35:30
@Pogboom: igy van. En peldaul egyre jobban nem ertem hogy Loca mit keres a playan...nekem az olasz is oriasi buko
Több forrás szerint a Juventus megkezdte a tárgyalásokat a Sassuolo vezetőivel Domenico Berardi ügyében, és a Sportitalia szerint a játékos beleegyezett a váltásba, már csak a klubok közötti megegyezés maradt. A Sky Sport megerősítette a Juventus és Domenico Berardi közötti megegyezést, ugyanakkor…..
Spider81 2023.08.16 07:06:40
@venember83: hat maximum ilyen feltetelekkel erkezzem. Nem tudom mit lat benne a vezetoseg, de o egy igazi kozepszer. Elonye hogy olasz...
Nicola Balice értesülései szerint Dušan Vlahović gyenge fizikai állapota miatt felmerült Romelu Lukaku szerződtetése a szerb játékos értékesítése nélkül. A csapatnak szüksége van egy befejezőemberre. Cristiano Giuntoli és Giovanni Manna azon dolgozik, hogy eleget tegyen Massimiliano Allegri…..
Gianluca Di Marzio tegnap este a Juventusszal kapcsolatos több tárgyalásról vagy érdeklődés helyzetéről beszámolt. A megbízható újságíró szerint a feszültség csökkenni látszik Cristiano Giuntoli és Aurelio De Laurentiis között, hamarosan egyeztetés lesz a felek között, és a sportigazgató szabad utat…..
Spider81 2023.06.20 08:28:49
@Del Pybala: Igy van, szerintem Sergej egy egeszseges Pogbaval kituno parost alkotnanak

Icardira visszaterve ha Vlahovic tavozik es nem akarunk sokat kolteni csatarra akkor Icardi jo lehet.

Nalam a kerdes Zanioli,hova szeretnenk ot igazolni?
A német Sky Sport szerint Dušan Vlahović komolyan felmerült a Bayern Münchennél, Thomas Tuchel nagyon szeretné megszerezni a fiatal centert. A klubhoz ezer szállal kötődő Karl-Heinz Rummenigge kiváló kapcsolatokat ápol a Juventusszal, ám a Bayern nem hajlandó 80 millió eurót fizetni a szerb…..
Spider81 2023.05.31 06:41:37
@venember83: Vlahovicban mindenkeppen tobb van mint mai mutatott es a Bayern nagyon jol jarna vele. A lenyeg hogy huzzuk le a borgatyasokat legalabb 80-90 misire.
Hojlund ara 40 millio euro es benne is oriasi potencial van 20 evesen. Szerintem megerne tenni vele egy probat.
Hojlund-Milik-Yildiz csatarharmas... tudom nem tunik vilagveronek, de egy jo edzovel es nahyany okos igazolassal (pl Sergej - Pellegrini+cash csere) meglehetne siman a TOP 4. Aztan a soron kovetkezo szezonra (remeljuk BL-val egyutt) lehet tovabb gyurni a keretet.
A Juventustól nyáron a Monzához kerülő Nicolò Rovella a minap a DAZN munkatársának nyilatkozott, s elmondta, miért is kellett az idei évet kölcsönben töltenie. „Visszatérés a Juventushoz? Nem tudom, mi fog történni, majd nyáron kiderül. Szerencsére a bajnokság után zajlik az U21-es EB, és ezt…..
A Juventus folytatja európai szereplését, s az eddigi legnehezebb mérkőzés, a Sevilla elleni elődöntő első, hazai találkozója vár a zebramezesekre csütörtök este az Európa-ligában. A 90 min előrejelzése szerint Massimiliano Allegri 3-5-2-es felállásban küldi pályára csapatát, melynek kapujában az…..