Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illúzióromboló kockacukor

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon veszélyes játékot űzött idén a TV2 az egyetlen (na jó, a Nagy Duett mellett a másik) húzóműsorával: arra épített, hogy a brand elviszi a hátán a produkciót. Ez abból (is) látszott, hogy az énekesek közé csak pár olyan került be, aki esetleg a fiatalabb korosztálynak is mind valamit (Nagy…..
Illúzióromboló kockacukor 2016.10.24 18:39:38
@tarquendi: valamiért még néztem szombat este a másik sztárizéakármit... (míg nem kezdődik a ikszfaktor felkiáltással). Mivel ott a lófejű zsiráflányon kívül senki nem tud énekelni, a kis bukszáknak drukkolok, hogy hétről hétre miniszoknyában tinglitanglizzanak.
Első versenyző 25 pontból 15, merhogy most szigorúak leszünk. Aztán csak röpködtek a 25 pontok, merthogy mekkora ász előadás volt. Ja, gecireszigorú. És gusztustalan, hogy azt a balfék gyereket mennyire nyomják, holott színpadon 0, a valóságsó részét meg már bezárták.
TV2, csak így tovább a lejtőn!
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
Egy hét. Ennyit bírt ki az X-Faktor sztájlisztja, hogy ne olyan ruhát adjon Tóth Gabira, amiből bármelyik percben kibuggyanhat a másodlagos nemi jelleg, márpedig a tegnap este megint hiperaktív énjét hozó, az összes fellépő után lelkendezve ugráló és sikongató énekesnő minden…..
A balatonfüredi akváriumban megnézheted, mi minden úszkál néhány méterre alattad a Balatonban.  Ismerek olyan embereket, akik azért nem mennek szívesen a Balatonba, mert nem tudják, milyen élőlények úszkálnak körülöttük és alattuk. Bár én több mint három évtized alatt…..
Én meg voltam győzödve, hogy infografikában a Magyar Nemzet - Dr. Tény párosnál nincs jobb az országban, aztán jött a Fidesz és sajtótájékoztatót tartott a gazdasági növekedésről.Ha nem érzi a bőrén, hogy dübörög a gazdaság (2012. negyedik negyedév -2,7%, 2013. negyedik…..
Illúzióromboló kockacukor 2014.03.06 10:50:38
A kampány és az elmúlt évek egyik legjobb rövidfilmjével jelentkezett be az Oscar-díjátadás előtt pár órával, vasárnap este a Habony Propaganda Filmvállalat. A forgatókönyv szerint a Bocskai-gyerek, a Döni levelet ír Orbán Viktornak, Orbán elolvassa, megválaszolja, és eleget…..
A 900. poszt felé közeledve már azt gondoltam, kevés dolog tud meglepni, ám szerencsére tévedtem. A mai poszt szerzője, Roland ugyanis több szempontból is meglepetést okozott: egyrészt azzal, hogy története arról szól, hogyan és miért került Bulgáriába és miért pont oda,…..
„Örök élet. Ingyen sör. Adócsökkentés!” -Magyar Kétfarkú Kutya Párt- A minap került a kezembe az „Aerospace Engineering on the Back of an Envelope” című könyv, amelynek ugyan még csak a bevezetőjét volt szerencsém elolvasni, de az alap üzenet már ezen pár oldal…..
Jó dolog az új kenyér ünnepe, az lenne még jobb, ha lenne új pék ünnepe is, olyané, aki tényleg kenyeret süt. Azaz nem a nagykerből átvesz, vagy a fagyasztóból sütőbe tesz, hanem tésztát gyúr, keleszt, dagaszt, kenyeret süt! Franciaországban persze van ilyen, boulangerie-nek…..
Ertsey Katalin LMP-s képviselőnő néhány egyszerű kérdést tett fel július végén Balog Zoltán EMMI-miniszternek "Miféle családbarát kormány az, amely éhbéren tartja a bölcsődei dolgozókat?” címmel.   Balog ugye nemrég reagált a bölcsődei dolgozók levelére, tegnap…..
Vámosszabadi egy község Győrtől 6 km távolságra, határátkelő Szlovákia felé. A település képviselő-testülete Kukorelli Norbert alpolgármester tájékoztatása szerint a sajtóból értesült arról, hogy a vámosszabadi határátkelőnél található volt katonai szállás…..
Hétfőn mutatják be a sajtónak Hajdú Péter Szépségkirálynő 2013 című műsorának házigazdáit, de mi úgy tudjuk, hogy Kasza Tibor és Tatár Csilla kapta a feladatot. Kasza jó választás lehet, bár ha nem vigyáznak rá a szerkesztők és elszabadul vele a ló, nagy bajban lesznek,…..
Tegnap került fel a netre a közérdekű adatok megismerhetőségét akadályozó, 2 nap alatt átvert törvényhez kapcsolódó legbizarrabb videó: Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke a törvény MELLETT érvel a…..
Illúzióromboló kockacukor 2013.05.03 10:23:27
@ketroot: akkor új kategóriákat lehet bevezetni a btk-ba?
adatigénylő-bűnözés és adatigénylő maffia?
esetleg előre megfontolt, aljas szándékból elkövetett adatigénylés.
Vastagbőr Trafikügyi mondatok 2013.04.30 09:01:00
Pénteken még a földbérleti pályázatokhoz hasonlítottuk a trafikbotrányt, mára (tegnapra) viszont kiderült, hogy annál sokkal durvább. A 2/3 eddigi legmocskosabb biznisze, amit persze foggal-körömmel védenek. Az érdekes pályázók tömkelege miatt feltámadt össznépi érdeklődés…..
Illúzióromboló kockacukor 2013.04.30 09:29:19
/off @Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): és akkor "3-om" kifejezést még nem is említetted. /on
Ez egy nagyon hálás téma amúgy, én próbálom provokálni a környezetemet, hogy kiderüljön ki támogatja még mindig ezt a szemét bandát, de egy ember sem meri vállalni. Hol vannak akkor a szavazóik??
Tavaly ősszel még kevesen gondolták volna, hogy ilyen jól indul majd a szezon a Balaton partján. Akkor 38 centiméteres volt a vízmagasság, ami nagyjából azzal járt, hogy a part közelében Balaton helyett csak homokbuckákat láttunk. A jelenség sajnos nem egyedi, inkább trendszerű,…..
Illúzióromboló kockacukor 2013.04.19 13:36:26
@háténimmár: szerintem ez messze nem irigység...
ártér közelében él? -ne
ártérben? -igen
Illúzióromboló kockacukor 2013.04.19 14:26:51
@vittore: honnan oda és hova vissza? a Sió a Dunáig kb 10-15m-t esik szép lassan... tudja visszafelé is, csak akkor a fél ország víz alatt lesz.
Nemhiába Pécs a blog kedvenc városa, ismét sikerült előrukkolniuk valami érdekessel. Páva Zsolt előterjesztése alapján adót vetnének ki a távhőről leváló lakosokra, melyet 5 évig kellene fizetni "a más hőellátás igénybevétele és a távhőszolgáltatás igénybe vétele…..
Illúzióromboló kockacukor 2013.04.16 11:26:31
@ColT: Az erőműtől nem hiszem. Délkeletre van a várostól, az uralkodó szélirány meg az északnyugati. Nem véletlen oda rakták ahova, már elődeink sem voltak _teljesen_ hülyék.
Azt már tudjuk, hogy március 14-én, mikor már óriási gondokat okozott az országban a hó, a katasztrófavédelmi vezérkar a belügyminisztériumban és külön is ünnepelte magát. Szombatra már javult a helyzet, Orbán Viktor személyesen is tájékozódott az M1-esen, mely eseményről…..
Fellélegezhetünk, jegyhez jutott Vörös Gábor, az Ossian és a Fahrenheit EGYKORI bőgőse, aki egy múlt heti emlékezetes hiszti után a magyar internetes népművészet legújabb sztárjává avanzsált nagyjából egy délután alatt. Vörös ugye azt szerette volna, ha kap pár…..
Illúzióromboló kockacukor 2013.01.22 10:28:52
Az októberi második Matolcsy-csomag első két pontja volt a bankokkal kapcsolatos: 1, a bankadó marad, azaz 2013 után mégsem feleződik meg, a kormány nem tudja tartani a bankokkal kötött megállapodást - ezt 72 milliárddal több bankadót jelent a korábbi tervhez képest 2013-ban2, a…..
Több száz méterrel a föld felett, rozoga fatákolmányokat használnak az indonéz gyerekek, hogy néhány kilométerrel lerövidítsék az iskolába vezető utat. Őszintén szólva még nézni is rossz a következő képeket. Indonéziában 137 millióan élnek, ezzel a világ leglakottabb…..
A Baywatch és a Knight Rider sztárja piacra dobta kaliforniai házát, és ezzel párhuzamosan Angliában már ajánlatot is tett egy ingatlanra. Más szóval: David Hasselhoff Angliába költözik. A 60 éves színész természetesen egy hölgy, a korábban áruházi eladói asszisztensként…..
Illúzióromboló kockacukor 2012.11.12 09:58:11
@Plumper: ha neked a 4m dollár 7.5milliárd forint, akkor tudok számodra eladó valutát. Féláron, de akármennyit! :)
A német lenne az első javasolt idegen nyelv az oktatási államtitkárság nyelvoktatási stratégiája szerint, írja az Origo. A dokumentum korábbi változatához képest (ami tavaly már szerepelt tekintélyes sorozatunkban) kicsit finomodott ugyan a hangnem, de a lényeg ugyanaz maradt:…..