Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferkóboy

1 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy kis szabadidőm, ezért a kommenteket olvasgattam, és egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy szeretnék beszélni azokról, akik bedőlnek az álságos és undorító propagandaszövegnek, amivel a homofóbok előszeretettel takaróznak. “Tőlem azt csinálnak, amit akarnak, csak ne tudjak róla!” vagy…..
ferkóboy 2016.11.11 20:34:52
@Ratyi Manó: Miért is ratyi manó a neved? Se buzinak , seheterónak se semminek sem vagy jó ezek szerinT
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
ferkóboy 2016.07.31 09:24:30
Mélyül a szakadék Róna és Matolcsy jegybankja között Óriási visszhangot váltott ki múlt héten Róna Péter viharos távozása a „magyar közéletből”. Előbb a devizahitelezésről mondta ki erkölcsi ítéletét és nevezte meg a felelősöket. Majd a Magyar Nemzeti Bank-ot kritizálta újra, elsősorban az ún.…..
Hétfőre össznépi konszenzus alakult ki arról, hogy Magyarország tulajdonképpen megnyerte az Európa-bajnokságot. De Belgiumot egészen biztosan megverte; ez már így kerül be a történelemkönyvekbe...
Forrás: Publicus Intézet Ha a címben feltett izgalmas kérdésre felelősségteljes és tényszerűen megalapozott választ szeretnénk adni, akkor bátran ki lehet jelenteni a következőt: – Tudja azt az a jó radai rosseb, illetve maga az öreg ördög, más azonban nem. Magyarország tisztes állampolgárainak…..
ferkóboy 2016.05.31 12:26:12
@ulpius66: ha valaki csalt a választásokon az a fidesz volt te idióta
Beigazolódott, amelyről már korábban többször is írtuk: az uniós források elapadásával a magyar növekedési mese véget fog érni. Az Eurostat által publikált legfrissebb GDP-adatokból a tendencia jól látható: a magyar gazdaság néhány negyedév alatt…..
ferkóboy 2016.05.18 06:39:28
@werecke: miről beszélsz debil? :D
Mármint, hogy vesztett a világhatalmi versenyben? Meddig akarja újraéleszteni Putyin a Szovjetunió már sokszor dugába dőlt, meghiúsult világuralmi törekvéseit? Több száz év alatt sem lett gigantomániás elképzeléseikből sem semmi. Merthogy a Szovjetunió központosított hatalomgyakorlása és annak…..
ferkóboy 2016.04.20 14:25:09
Ma volt a Kulturális bizottság soros ülése, ahol az első napirendi pont az MTA 2013-14. évi beszámolójának volt. Mivel a bizottságban többen vagyunk tagok kutatóként, ezért alapvetően szakmai jellegű beszélgetés folyt, melynek kapcsán szóba került az MTMT (ez egy online publikációs adatbázis,…..
Egy baráti beszélgetésen merült fel a minap, hogy volt-e valaha napjaink Messi-Suarez-Neymar triójához hasonlítható támadósor. Első pillanatban nekem a Puskás féle Real Madrid ugrott be, de az az igazság, hogy rajtuk kívül hirtelen nem tudtam volna felsorolni több olyan támadó szekciót, amely ilyen…..
ferkóboy 2016.04.08 11:31:15
Bizonyára sokan kezükbe vehették már pártunk és kormányunk legújabb propagandaanyagát, azt a füzetet, mely tartalmában és küllemében is mindent elmond arról, milyennek képzelnek bennünket azok, akik az adónkból ilyen kiadványokat készítenek. A kék füzet címkéje büszkén hirdeti, hogy a magyar…..
Az elmúlt napokban felpezsdült az MSZP belső élete. Ismét kongresszusra készülnek, így ismét leporolhatják a párt megújulásáról szóló molinókat és sajtóközleményeket. Több jelölt is bejelentkezett már pártelnöknek, Tóbiás József mellett Harangozó Tamás, Molnár Gyula és Szanyi Tibor. Szanyi Tibor…..
ferkóboy 2016.03.22 07:02:53
Tizenkettedik alkalommal értékelte az évet Gyurcsány Ferenc. Ez önmagában is figyelemre méltó teljesítmény. Tizenkét év a magyar politika élvonalában (és főleg a magyar baloldalon!) nagy idő. Ha a konkurenciára nézünk: az MSZP forgószínpadán pár évente cserélődnek a molylepke-tehetségű…..
ferkóboy 2016.01.25 11:13:51
@nemecsekerno_007: gyurcsány záratta be
Megsajnáltam a szocialista politikust. December 29-én harminc sort szenteltem egy nappal korábban megjelent cikkének, de nem a tartalmát elemeztem, hanem a formáját. Harminc helyesírási hibát fedeztem föl benne. Erre válaszolta nyilvánosan: „Köszönöm észrevételeit, s azt se bánnám, ha ráérős időben…..
Annyi minden abszurd dolog történik mifelénk mostanában is, pl., hogy mást ne említsek, Simicska visszanyerte a jogállamban vetett hitét, román harmadosztályú focicsapatot vett a magyar állam, majd’ kétharmados győzelmet aratott egy szoci képviselő a XIII. kerületben, de legjobban…..
ferkóboy 2015.09.23 11:40:00
@Fedor: hát kikből? a 2 és 1%-os pártocskákból? a kollaboráns lmp-ből?
Érdekes hangfelvétel került nyilvánosságra, amelynek léte biztonyítja: az MSZP semmit sem tanult, nem áll készen a kormányzásra és az ellenzék vezetésére. Legjobb volna, ha tisztességes tagjai magára hagynák a süllyedő hajót.Mindig érdekes, ha a politika nyilvános világa…..
ferkóboy 2015.09.18 07:04:28
@Potyka Kálmán: így igaz, amúgy szerintem meg hatalomváltásra készülnek....magyarán Tóbiást akarják leváltani.
MHE Orbán két nagy tévedése 2015.09.08 14:36:24
Tegnap két olyan esemény is történt, amely kapcsán a címbeli kijelentés igaz. Az egyik a nagyköveti beszéd, a másik pedig Hende Csaba honvédelmi miniszter lemondásához kapcsolódik. Kezdjük a nagyköveti beszéddel, mert az a kisebbik baj. Hát... Kezdjük a jóval, 5%-a kitűnő.…..
ferkóboy 2015.09.09 12:10:39
@Medgar: ami elől a magyarok is menekülnek nyugatra...
A 11. születésnapját ünneplő Savoya Park nyitva tartott vasárnap. A bevásárlóközpont zsúfolásig volt emberekkel, az Auchanban konkrétan nem lehetett bevásárlókocsihoz és bevásárlókosárhoz jutni. A fizetésnél csak azért nem volt tömegnyomor, mert szinte az összes pénztár…..
ferkóboy 2015.09.08 09:00:13
@báró Csekonics: kicsit beszívnák a termelők ha le kéne állni szombaton. nagyon sokba kerülne a rendszereket újraindítani, plusz megszakadna a folyamatos műszak...anyagilag a dolgozók is ritka rosszul járnának.
Ha nem ismerjük a környezetünket, ha nem is vagyunk kíváncsiak arra, mi, miért történik a világban, akkor összeesküvés-elméleteket gyártunk, hogy leplezzük a tudatlanságunkat, vagy egyszerűen gyűlölködünk, mert így elhárítunk magunktól mindent, ami érthetetlen számunkra. A…..
ferkóboy 2015.09.01 07:59:44
@Kalmár: fizetett trollokat a köcsög jobberek alkalmaznak, te el nem tudod képzeli bunkókám, hogy valakinek lehet önálló véleménye...
Nagyon úgy tűnik, hogy Tóbiás József tavalyi MSZP-elnökké választása csupán időhúzásra volt jó. Azzal együtt, hogy a politikus nem ért el jelentős áttörést, az Index…..
ferkóboy 2015.08.17 07:56:01
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: elég beteges a gondolatmeneted
Amikor az y generáció tagjaként szembetaláljuk magunkat egy hasonló ábrával, intenzív rémülettel fixírozzuk az évtizedről évtizedre meredeken felfelé szökő görbét. Nem túl nehéz kitotózni: Magyarországon, nem túl jó demográfiai folyamataink és siralmas hosszútávú…..
ferkóboy 2015.07.28 15:49:44
Senki többet? Vagy van még néhány poszter kolléga, aki le akarja írni, hogy mennyire üres, hazug, megosztó, önfényező és önelégült volt Viktor Posványoson. Na, talán már mindenki lenyugodott a picsába azzal a kellemes érzéssel, hogy az igazság bajnokaként megaszondta a tutit.…..
ferkóboy 2015.07.28 15:44:17
@poor: takarodj te a maffiajobberekhez!
25 éve időszerű. 1. A kommunista állampárt örököseként a a velünk élő múlt, korrupció, erkölcstelenség, alacsony hatékonyság, és nem utolsó sorban a pártállami politikai, titkosszolgálati, sajtó- és értelmiségi káderek átmentője és gazdateste. Vélhetően a Fidesz sem…..
ferkóboy 2015.07.09 12:10:08
@HaFr: mekkora csúsztatások...
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
ferkóboy 2015.06.25 11:59:24
@protézisesh: vagy nem..ugyanis a tiltott határátlépők száma a legmagasabb, olyan hülye meg nem igazán akad aki ebben a redvás országban akarna maradni
Tudjuk-e kicsoda Cs.Attila? Ő volt valamikor az egyike azon embereknek, akik igaztalanul megvádolták az esti Egyenleg című műsort (Bánóék pert nyertek), aztán ő volt az aki elkövette azt a gyalázatot, hogy lelkesülten közvetítette a TV székház szétverését!Ő nem újságíró, a…..