Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sulcz.G

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó napot jó szurkolást mindenkinek. Megvolt a superbowl megvolt az első közösségi superbowl party-nk és kiderült,hogy ez az egész nem igazán a meccs köré van építve… hanem a reklámok és a félidei show köré. A társaság nagyon jó volt, sok érdekes mindenféle ember. A meccs kezdetekor én próbáltam…..
Kivételesen csak azért nem írtam nektek sokáig, hogy lássam, mennyi időnek kell eltelnie blogbejegyzés nélkül ahhoz, hogy a menekültek vagy a tél beköszönte - kit mi csigáz el mostanában - helyett inkább erről panaszkodjatok. Gratulálok, a verseny győztese pedig drága apósom,…..
Kedves Mindenki! Végre nekiduráltam magam és én is írok egy bejegyzést az élményeinkről főként a múlt heti New York-i kirándulásunkról meg a mindennapjainkról mostanában.  Ebben a pillanatban jöttem rá, hogy én még nem is olvastam a Csuszi utolsó műremekét, uh gyorsan…..
Szeervusztok! Elnézést, hogy csak most jelentkezem, de túl sok dolog nem történik velem, hacsak nem nevezzük történésnek, hogy próbálok amerikai klasszikus filmeket vadászni a netflixen, hogy értsem, ha valaki netán ezekből idézget, mint otthon én a „Drakula halott, és…..
Höri menni Amerika Első hónapunk 2015.09.07 02:01:27
Üdv Kedves Mindenki! Kisebb szünet után én is új bejegyzésre adtam a fejem az ittlétünk első hónapfordulójának alkalmából. Ami azt illeti elég sokszor eszembejut, hogy milyen jó lenne ezt vagy azt megosztani veletek és valami kis frappáns mondatfolyam is megfogalamazódik…..