Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apapirra_shokateer

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MédiaÜzlet A TV2 STORY 2016.04.08 14:52:05
SZEMÉLYI VÁLTOZÁSOK2014 novemberét írjuk, mikor először felröppen a hír, hogy a TV2 Andy Vajna tulajdonába kerül. 2015 október 15-én Andy Vajna és Fonyó Károly párhuzamosan megvásárolják a csatornát, a per a tulajdonosi címért még mindig tart. A miniszteri biztos így fogalmazta meg céljait a…..
MTVA PORTFOLIÓ ÁTALAKULÁSA 2015. március 15.- én az MTVA portfóliója megújult és átstrukturálódott, az M1 csatorna hír csatornává alakult át és a Duna TV lett a nemzeti főadó. Az M2 napközben gyerekműsorokat sugároz, majd 20 órától indul a Petőfi TV a Petőfi Rádió…..
A KEZDETEK (JÚLIUS 18.) Július 18.-án szombaton indult  útjára az M4 Sport. A csatorna feladatának, a 16 kiemelt magyar sportág életének, továbbá nemzetközi sportesemények(olimpia, világ és Európa bajnokság, Forma1, Bajnokok Ligája és az UEFA Szuperkupa) bemutatását,…..
Képzeljünk el egy nagy dobozt! A doboz bal oldalán kapcsolók vagy gombok, a jobb oldalán pedig kis piros LED égők sorakoznak. Az egyes gombok megnyomásakor különböző égők villannak fel a szemközti oldalon. Ha kombináljuk a bal oldali gombok és kapcsolók lenyomását, ismét más…..
A teljes reklámpiac áttekintése Zárójelben a korábbi előrejelzések 2015. márciustól   2015 Az új reklámtörvény rögzíti az ügynökségi jutalékokat (15%) Júniusban módosításra került a reklámtörvény, amely – bár jelenleg nem kiszámíthatóak a pontos…..