Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ján Slota az MSZPhez jár magyar gyülöletet tanulni

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kormányokat döntenek meg, terroristákat iktatnak ki, hadsereget szerveznek és képeznek ki. A CIA különleges hadosztálya tagadhatatlanul jelentős befolyással bír a világ történelmének alakulásában. De mégis kik ők? A CIA, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (Central Intelligence Agency) az…..
Ján Slota az MSZPhez jár magyar gyülöletet tanulni 2017.04.20 17:42:00
@Dulifuli, akit kizárt az Index Fórumról egy köcsög: " Jöjjenek Magyarországra is, de minél előbb! "

Biztos lehetsz benn, hogy mar evek ota itt vannak es Soros segitsegevel probaljak megbuktatni a kormanyt.
Egyenlore megcsak a ballib mediaban megjeleno dezinformacioval.
Emberi jogokkal, szegénységgel, környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek, akik teljesen átláthatóan működnek és akik nélkül az ország jóval szegényebb lenne...
Ján Slota az MSZPhez jár magyar gyülöletet tanulni 2017.04.20 16:31:12
A Momentum Mozgalom tegnapig a szükséges 138 ezer aláírásból 55 ezret már össze is gyűjtött a budapesti olimpia ügyében tartandó népszavazás kezdeményezése érdekében. Alig kezdték el a gyűjtést, így ez már most komoly eredmény. Az utcákon és az aluljárókban sorok kanyarognak a pultoknál aláírni.…..
Ján Slota az MSZPhez jár magyar gyülöletet tanulni 2017.01.28 20:00:53
@kodacx: "DE CSINÁLT ODA MÉG EGY KISVASÚTAT IS!
Aminek egész egyszerűen nincs forgalma! TOTÁL FELESLEGES ennyi pénzért!"

Azt a penzt a Unio adta, es kizarolag kistelepulesek turisztikai celjaira lehetett felhasznalni. Semmi masra, tehat akarhanyan is utaznak a kisvasuton, masra nem lehetett volna hasznalni. Hiaba szeretnek a libsik Soros Gyorgynek utalni, vagy Telavivba a palesztin holokauszt tamogatasara.
Palesztin csecsemok meggyilkolasara nem ad penzt az unio.
Sorin Grindeanu román miniszterelnök és Liviu Dragnea, a parlament elnöke, egyben szociáldemokrata pártelnök is részt vesz Donald Trump amerikai elnök beiktatásán...
Ján Slota az MSZPhez jár magyar gyülöletet tanulni 2017.01.19 12:22:14
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: nyugodtan lecserelheted az ertelmetlen nikk nevedet, mondjuk az "Idiota libsi vagyok minden faszsagot beszopok"-ra.
Mert kiderult, a rendort a libbantak hazugsagaval ellentetben, a sajat kolegaja lotte le hatulrol. Aztan panikba esve ott hagytak meghalni.
Szinte a teljes ellenzék közösen tüntet október 23-án. De csak szinte. Az Együtt Gyurcsány melletti tüntetésnek nevezte a rendezvényt, és helyette inkább Orbán elleni demonstrációra szólította föl a támogatóit...
Bár tudjuk (vagyis reméljük), hogy csak egy szűk szubkultúrát képviselnek, azért nem mehetünk el szó nélkül a radikálbalos graffitik és falragaszok mellett, amik a német városok utcáit dekorálják. Budapesten összesen nem találkoztunk annyi kreatív tömény marhasággal, mint Németországban egy átlagos,…..
Ha feltesszük, hogy Polt Péter csak a miniszterelnök tenyeréből eszik, akkor Orbán Viktornak nem kell tartania attól, hogy Rogán propagandaminiszter szembeszáll vele, megpróbálja megpuccsolni, szövetséget köt a meggyengítésére...
A tömegdemokráciában kormányzóerővé válni két összetevőn múlik: a nyilvánosság szerkezetén és a narratívák (történetek, elbeszélések) erején. Csak másodlagosak ezekhez képest a tényleges sikertényezők, a mérhető javulás, gazdagodás, jólét, a boldogság egyéb…..
Nem félek a magyar határzártól" - jelentette ki Zoran Milanovic horvát miniszterelnök szombaton újságíróknak nyilatkozva Dubrovnikban.A kormányfő szerint függetlenül attól, hogy a horvát-magyar határon a kerítés már vasárnapra elkészül, a migránsok "a fogaikkal fogják…..
Arra való a netes anomitiás, hogy az ember többet engedhessen meg meg magának. Akár az állat is kitörhessen belőle. Erre igen szép példákat találhatunk a tetszőleges posztunk alatt kommentelő Fidesz-trolloktól. Bár persze az anonimitásnak nem kell föltétlenül azt jelentenie,…..
Ján Slota az MSZPhez jár magyar gyülöletet tanulni 2015.08.28 14:52:14
Mert erre adott utasítást valaki az MTV belső szerkrendszerében, írja a 444.hu. A képen jól látható, hogy a "migráns" témájú szegmenshez azt a megjegyzést fűzte az Ismeretlen Köztévés Szerkesztő, hogy  NE LEGYEN GYEREK A DEMON!!! ami, még mielőtt, nem azt jelenti, hogy ne…..
Ján Slota az MSZPhez jár magyar gyülöletet tanulni 2015.08.25 21:46:52
Széles Gábor, Simicska Lajos, Tiborcz István, Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Nyerges Zsolt, Habony Árpád, Andy Vajna. Ha nem nyolcan lennének, azt hinnénk, hogy ez a magyar oligarcha-válogatott összeállítása, de ha ide soroljuk a kiállítottakat (mint például Tarsoly Csaba) és…..
Megijedtek az aszfaltrajzoló gyermekektől? Félnek a színektől? Az elmúlt években már számos esetben bizonyították: a kormány és a FIDESZ vezetői két mumustól félnek igazán, a…..
A bíróság szerint sem vagyunk veszélyesek a társadalomra. Köszönjük szépen! Alább közöljük a bírósági végzést, mely megállapítja, hogy a…..