Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dundidavid

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó napot jó szurkolást mindenkinek. Megvolt a superbowl megvolt az első közösségi superbowl party-nk és kiderült,hogy ez az egész nem igazán a meccs köré van építve… hanem a reklámok és a félidei show köré. A társaság nagyon jó volt, sok érdekes mindenféle ember. A meccs kezdetekor én próbáltam…..
Kedves Rajongók! Már rég nem született új bejegyzés pedig eltöltöttük első karacsonyunkat és újévünket is az Új Világban. Mivel mindig lusta vagyok nekiállni a bejegyzésnek az időigényessége miatt ezért most úgy döntöttem nem törödünk az elgépeléssel és a csoda helyesírásommal csak irok ezerrel.…..
Sziasztok! Legújabb hírem – ami valamicskét hozzájárult, hogy ekkora űrt eresszek két bejegyzés közé – hogy elkezdtem dolgozni. Köszönöm a képzeletbeli pacsit mindenkitől, zsebre is teszem! Egy vezeték nélküli szívmonitorozó készülékeket gyártó cég könyvelésén…..
Hello Kedves Rajongok :) Eloszor is, amint elkezdtem irni a blogot eszrevettem,h annyira hozzaszoktam az angol billentyuzethez es ahhoz , h azon irok magyar leveleket,h mar automatikusan ekezetek nelkul irom a szavakat. Szerencsére ez a Wordnél azonnal kicsapta a biztosítékot és visszaterelt a…..
Ez egy kis technikai információkat megosztó bejegyzés lesz csak. Létrehoztunk egy naptárat, hogy esetleg ha valaki ki szeretne jönni annak megkönnyítsük a dolgát. A naptárba be lesz írva az összes látogatónk terve uh így ti is jobban tudtok majd tervezni. Illetve beírjuk majd a…..
Na szóval kerestünk egy megállót amin átszállhatunk egy másik metróra, ami az eredeti célunk felé tart és ott leugrottunk. Az állomáson olvastam,h amikor volt a Sandy hurrikán lecsapott a városra akkor elöntötte a tengervíz a metró alagutat ami nem tett neki jót, uh ezen a…..
Höri menni Amerika Bűnös város 2015.10.26 04:25:43
Na ez a pillanat is eljött, bár nem kis késéssel és egy extra bejegyzéssel beékelődve, de itt a története az exodusunknak a Bűnös városba. Csak hogy mindenkit előre elszomorítsak, a marketingesünk sokkal jobb mint a szerzőink, uh a Bűnös város becenevet csak ráragasztottuk és a…..
Kedves Mindenki! Végre nekiduráltam magam és én is írok egy bejegyzést az élményeinkről főként a múlt heti New York-i kirándulásunkról meg a mindennapjainkról mostanában.  Ebben a pillanatban jöttem rá, hogy én még nem is olvastam a Csuszi utolsó műremekét, uh gyorsan…..
Ma (vasárnap) annyira belejöttem az irkálásba, hogy gyorsan ezt is megírtam, de a Csuszi majd csak hét közepe felé élesíti, nehogy perek tömkelege boruljon a nyakunkba, hogy mindenkit elvonunk a munkától  és persze azért is hogy egyenletesebb legyen az élmény nektek. Amint azt az…..
Höri menni Amerika Első hónapunk 2015.09.07 02:01:27
Üdv Kedves Mindenki! Kisebb szünet után én is új bejegyzésre adtam a fejem az ittlétünk első hónapfordulójának alkalmából. Ami azt illeti elég sokszor eszembejut, hogy milyen jó lenne ezt vagy azt megosztani veletek és valami kis frappáns mondatfolyam is megfogalamazódik…..
Hello Itt láthatjtátok volna az első képes blogbejegyzésünket, amit most írok meg másodjára mivel ez a szar valahogy kilépett belőle és persze az egész hablaty ment a levesbe:) De miközben írtam…..
Sziasztok! Mivel Csubakkorádó éppen szunyókál kicsit nehézkes éjszakája után ezért ma rajtam a sor, hogy szórakoztassam a nagyérdeműt. Az elmúlt blog óta izgalmas volt az életünk de…..