Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timex

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képen - Dr. Kurucz Péter Lencsevégre kapta, kommentálta Dr. Molnár Gyöngyvér. Dr. Gyöngyvér Molnár ‎BAJNOKOK csoport, diéta, edzés, receptek, egészséges, fitt életmód: "6. hete csinálom az online bajnokok programot, a férjem 1 hét után magától csatlakozott a programhoz. Ma lencsevégre kaptam az…..
Siklós-Szondi Anikó:”Letelt a 6 hét, 5,5 kg-mal vagyok kevesebb, mint az induló súlyom! Az arcom olyan, mint egy húszévesé, a bőröm szintén! Ezt neked köszönhetem! A heti 3 edzést tartom, érzem, hogy sokkal jobban érzem magam, a kilók peregnek le rólam! NEM MELLESLEG, ízlenek is az ételek, tehát…..
Hashimoto, IR, tejérzékenység, szoptatás mellett, 3 hónapos babával kezdve, heti 3 óra edzéssel, napi 150 g szénhidráttal „ 3 hónap -10 kg, és csökkentek a vércukor értékek, illetve a pajzsmirigy értékek, és az autoimmun alulműködésre szedett gyógyszer adag is.” /Haraszti Enikő/ Minden ellened…..
Az inzulinrezisztencia a szénhidrát-anyagcsere zavara, a cukorbetegség előszobájának tekintjük, míg a PCOS (policisztás ovárium szindróma) a női meddőség egyik szignifikáns oka, megközelítőleg a nők 10%-át érintő betegség.  A PCOS elnevezés csupán a petefészek (ovárium) betegségére utal, viszont…..
„Az orvos szerint endimetriózis sincs! Ultrahangos vizsgálatkor PCOS-t látott, de az eredmények szerint minden rendben! Alig hittem el, de ezek szerint legyőztük a betegséget!” pipa! Hogy jön ez a kettő össze? Női magazinok csodadiétáinak, önsegélyező könyvek, divatdiéták, „nagy megmondó” edzők…..
1 hét alatt 6 ország 3557 km a virtuális Bajnokok Edzésén! Hihetetlenül büszke vagyok rátok, mert egyetlen hét alatt a részvevők együttesen 3557 km-t tettek meg /cardio edzések össz-km/! Tudjátok miért óriási dolog ez? Mert élsportolókon kívül a MINDENNAPI EMBEREK, olyanok, akik: alig 1-2 hete…..
Így edzünk mi, bajnokok! Élj Te is tűzzel, inspirálva, 100%-ig odapakolva magadat, szenvedéllyel, és az eredmény, a siker, a győzelem garantált!   Így edzünk mi, magyarok, egész Európában / a képeken Írország, Anglia, Svédország, Ausztria, Németország, Hollandia, Szlovákia,…..
- 160 KG Adatok, grafikonok? Nem, abszolút nem-ezek az ONLINE program dokumentált SIKEREI /név, korosztály, ország/! Júniusban az összfogyás a fogyasztási szakaszban lévő 62 bajnokomnál mindösszesen 160 kg!!!! Igazi nemzetközi csapat - Hollandia, Anglia, USA, Írország, Németország, Svédország,…..
Cukorbeteg kisfiú- a legtöbb betegségnél orvosi előírás az egészséges életmódra való váltás, ami vagy megvalósul, vagy nem. A legtöbb esetben-amikor nagyobb a baj, akkor tudatosul igazán a betegben-, hogy saját érdeke a váltás, és csak akkor teszi meg az első lépéseket. Felnőtteknél könnyebb dolog.…..
Miért van az, hogy ruhamérettől, kg-októl független az, hogy valaki feszes-e, vagy sem? Miért látod egyre többször, hogy „strong is the new sexy”? Miért? Mert a feszes test a vonzó, és ez pár dolog nélkül, hacsak nem vagy genetikai csoda, nem fog menni. De megnyugtatlak, az idő ahogy halad, a csodák…..
GYIK kismamáktól Vannak olyan állandóan felmerülő kérdések, amik a nagy többség fejében megfordulnak.  Ezekből szemezgetünk néhányat most. Az egyik kedves anyuka ezt kérdezi: "  magas vérnyomással milyen sportot ajánl. Most ugye boot camp re járok. Folytathatom? Köszönöm" MAGAS VÉRNYOMÁS-…..
Hasi műtétek Köldöksérv, császármetszés, endimetriózis miatti műtétek, teljesen mindennapos dolgok. Hogy a legjobb felkészülni a műtétre, és mit tehetünk azért, hogy mihamarabb felépüljünk? Mikor edzhetünk, hogyan étkezzünk? Műtét előtt Gondolom, nem árulok el nagy titkot-minél  erősebb a…..
Mit érhetsz el 3 hónap alatt az alakformálásban? Hányszor történt már meg veled, hogy belekezdtél kitartóan az edzésbe, aztán csak nem lett szemmel látható eredménye? Hogy irigykedve néztél másokat, és inkább kritizáltad azokat, akik nálad ezerszer jobban néztek ki?  Itt a legfőbb ideje, hogy véget…..
A bázisunk mellett a mali hadsereg egyik egysége állomásozott, nem voltunk tőlük elragadtatva. Még egységes egyenruhájuk sem volt, úgy néztek ki, mint akik egy katonai turkálóból öltöztek fel. A lábbelik még ennél is változatosabbak voltak, volt ott a különböző bakancsoktól kezdev a sportcipőn át a…..