Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jo Munkas ember

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általános véleményem, hogy a mobbingra és/vagy együttműködésre képtelen vezetőre egyetlen jó válasz a munkavállaló részéről az állásváltás (én legalábbis erre jutottam, meg is tettem, amikor ilyen helyzetben voltam, amikor meg nem, egy autóbaleset után gondolkodhattam 1…..
Jo Munkas ember 2015.08.11 00:21:05
@jobangel: " én mindig kisebbségi komplexusának túlkompenzálását "

Na en pont egy ilyennel futottam ossze egy korabbi munkahelyemen. Azt a szituaciot semmilyen beszelgetessel nem lehetett feloldani, mert fonok(annak ellenere, hogy maga is JO szakember volt) onbizalom hianytol vezerelve, azt hitte, hogy a helyere palyazok. Ezert barmi aron szabadulni akart tollem. Pedig csak, uj dolgozokent lelkesen vegeztem a munkamat, mert erdekelt a szakma, mindennel torodtem, ezernyi otletem volt. Es mar az elso hetekben elert jelentos sikereimbol, nem azt szurte le, hogy itt egy dolgozo akit barmelyik teruleten hasznalni tudnak, hanem konkurenciakent nezett ram. Mire par honappal kesebb felismertem a helyzetet, addira boven elmergesedett koztunk a viszony, es kezdodott a napi szivatas.
A legjobban az zavart, hogy a negyed olyan kepeseggel, tapasztalattal rendelkezo, a munkajukhoz 10 percenkent a fonoktol segitseget kero dolgozokkal semmi problema nem volt. Mert az ilyenekre volt szuksege a fonoknek, akik istenitettek minden oraban.
En meg onnaloan sokkal komlyabb dolgokat megoldottam, de nekem mennem kellett, vegul fel ev mulva magamtol kileptem, mert elegem lett a szivatasbol.
Undorito tapasztalat volt.