Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Börtönbe most már a fideszesekkel!

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig sokat elnéztek neki, még azt is, hogy kitalált hősökkel kívánja betelepíteni az '56-os panteont...
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2017.12.31 18:16:55
@Jakab.gipsz: "Nem véletlenül lázítják fel a társadalom tanulatlan csőcselékét, olyanokat akik a kognitív gondolkodás módnak híján vannak. "

Na te segghülye ostoba proli, most legaláb helyesen definiáltad a társadalmi hovatartozásodat.
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2017.12.31 21:29:06
@VaradiJanos:

takarodsz vissza anyád picsájába ahonnan kitojtak a világra.
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2017.12.31 21:30:57
@Jakab.gipsz: "ezért fordulhat elő az a sajnálatos eset, hogy egy nyócosztályos Schulz"

Majd akor jelentkezz vissza ha neked meglesz a nyolc osztályod. Kb olyan 2036-ban
Az eddigi frakcióvezető hamarosan leköszön, de előtte még ostobaságokkal tömi az emberek agyát. Meg kell ismerni a magyar emberek véleményét a "Soros-tervről", ezért a Fidesz-frakció felkérte a kormányt, hogy szervezzen le erről egy nemzeti konzultációt – közölte Kósa Lajos, a Fidesz hamarosan…..
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2017.09.14 23:02:49
Hasznos interjút adott Szanyi Tibor. Az MSZP európai parlamenti képviselője azt mondta a Hír TV-nek, nem kell közös lista, csak a 106 egyéni körzetben legyen ellenzéki megállapodás. Ezzel ugyan felrúgja a Botka-doktrínát, de amit javasol, az jogos és ésszerű - mi, a Kávézóban is így látjuk. Végre…..
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2017.08.15 09:14:40
@BAZINGA2: "Nagyon ellenszenves a nyomulása, mindenki álljon be mögé, senkivel nem áll szóba, Istennek képzeli magát. Majd Ő megmondja, kiből mi lesz? "

Én is pont ezért utálom Orbánt.
Meg mindenki, aki nem olyan hülye, hogy egy ilyen sekiházi tolvajbanda vezérre szavazzon, csak azért mert ő "nemzeti alapon" lopja szét a saját zsebére az országot meg vezeti ki Magyarországot az EU-ból be az orosz birodalomba.
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2017.08.15 09:26:45
@tompus: "A fidesz rossz. De komolyan még rosszabbat akartok az mszp visszatérésével?"

És miért lenne a Fidesznél akárki is rosszabb? Mert a gázszerelőjük mellett a vízszereljük meg vejük mellett a nejük nevére is kilopatnák az ország vagyonát?
Vagy mert gyorsabban vezetnék ki az országot az EU-ból?
Vagy mert nemcsk a fél országot adnák el a ruszkiknak hanem a háromnegyedet?
Vagy mert Románia gyorsabban hagyná le Magyarországot mint ha Orbán és a stadion alalpú gazdasági stagnációja maradna?
Mindenki szeretne sikeres lenni az életben. Gyerekkorunk óta tudjuk, hiszen a fejünkbe verik, a sikerhez sokat kell tanulni. Személyes véleményem szerint a sikerhez sokat kell dolgozni, de én csak egy újságíró vagyok, nem tudhatom. Az viszont biztos, hogy régóta él a közgondolkodásban egy gyakori…..
Kovács Zoltán a múlt év tavaszán és idén tavasszal is ugyanazzal a visszatámadással próbálkozott kivágni magát az ATV-ben a kínos helyzetből. Mindkét beszélgetés egy MNB-körüli korrupciós botránnyal volt kapcsolatos és mindkét beszélgetés teljesen átment abszurdba...
Csetényi Csaba, Rogán Antal szomszédja a Pasa parki luxusingatlanban kegyvesztetté vált - mutatják a számok. A Rogán-vonal megroggyant a helikopterezős botrány óta. ..
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2017.05.27 12:48:32
@nick papagiorgo: "Mindenki mögött áll valaki, ezt ne felejtsük el. "

Ha mögötted egy szakmailag sikeres elmegyógyász állna, akkor ma is meg lettünk volna kímélve a szellemi problémáid internetes kinyilatkoztatásaitól.

Ja, és Soros mögött ki áll, ki irányítja ezt a 86 éves öreg amerikai nyuggert?
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2017.05.27 12:53:06
@indeksz isis al kaida mind CIA projekt:

fidesz, cöf, jobbik, orbán mind Putyin projekt.

Paks 2, kamu magyar állampolg´árság a ruszki maffiának, orbán EU bomlasztása mind Putyin projekt.

Szíj´ártó, Kiss Szilárd és KGB-s kém felesége, Moszkvai vízumház és magyar vízumai a ruszki maffiának, mind Putyin projekt
Ha az Orbán kormány folytatja jelenlegi politikáját, akkor az ország összeomlik - nyilatkozta a B1 blognak a neves katolikus értelmiségi Horányi Özséb...
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2017.05.27 00:38:17
@Brix: "´A "menekültek" inkàbb tűnnek ellenséges hadseregnek, "

Az ám ti te fidesztroll, nehéztüzérségü nájlo szatyrokkal meg atomkódot tartalmazó kínai okos telefon másoltaokkal vannak állig felfegyverkezve. Még szép, hogy a fidesztrollját be lehet hülyíteni hogy ez ellen a végveszély ellen 50 milliárd forintért szögesdrót kerítést kell építeni, meg több ezer migráns vadászt kell állig kiképezni és egész napos kerítés bámulásfa teljes foglalkoztatni és persze tovább kell építeni a védelmi vonalat befele.
Hogy ti mekkora barmok vagytok, ti fidesz birkák, ti tényleg kiteszitek az ország kétharmadát.
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2017.05.27 00:39:59
@CSAK A dunába lőtt libsi a jó libsi !!!:

mire te eljutnál oda hogy Dunába lövess, már rég Londonig menekültél el konyhai mosogatónak, hogy éhen ne halj a NER gyorsnasz´ád sikereiben.
Mindenki, érti, mindenki a Momentum mögött áll! Lelepleztük!   Fekete-Győr András, a Momentum elnöke épp a titkos támogatóitól veszi át az instrukciókat az Orbán-kormány és az ellenzék megdöntésére, akik között ott van Simicska, Orbán és Soros is, meg az egész ellenzék..
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2017.03.11 21:06:31
@6.Lenin:

Én azért szurkolok a felcsúti tolvajvez´érednek hogy megnyerje a választást 2018-ban, mert így legalább újabb 4 évig szopatja szét a pofátokat, lopja le a saját számlájára a te befizetett adóforintjaidat és szarja bele a szátokba a nemzeti kakit.

A segghülye hasznos hülyéinek kell még vagy 10 év mire rájönnek, hogy a felcsúti tolvajvezérük ellopta az életük összes sanszát, addig meg szeretnék röhögni azon, ahogy az agyatlan népségetek zabálja a nemzeti színü kakit.

Igaz, ha megbukna a felcsúti tolvaja, az se lenne rossz hír, mert akkor fullba röhögném, ahogy ti cselédnépség évekig zokogtok, hogy a gazdit ´´eletfogytig börtönbe vágta a Soros meg elkobozta a több milliárd forintos vagyonát, elvette a megyényi földjeit. Meg még a strómanjaitól is!

Ott fogtok zokogni fullban, hogy hát milyen jogállam ez???
Az amúgy teljesen érthető fociőrület árnyékában azért semmiképp se sikkadjon el két viktoros hír. Az egyiknek az a lényege, hogy Brüsszel baszódjon meg. Miután átkúrtuk őket a palánkon, próbálnak majd izmozni egy sort, de mi most röhögjünk egy sort és mutassuk meg, hogy velünk nem szórakozhatnak. A…..
Egy volt kisgazda frakciótitkár és a MIÉP-es exképviselő a Matolcsy nevű jegybankelnök doktori témavezetője. Hogy Matolcsy kb. 30 éve ontja az ezoterikus ökörségeit a gazdaságpolitikáról, de csak most jut eszébe megismerkedni a gazdaságtudományok ortodoxiájával, amivel miniszterként,…..
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.05.29 23:40:55
@BircaHang Média szerkesztősége:

te közismert ruszki ügynök, éhezel a bulgár nyomorban, a gazdag Nyugat-Európa meg röhög rajtad szellemi fogyatékos éhenkórászon.
Világszenzációvá váltak az MNB visszaélései Miközben egy felmérés szerint a felnőtt lakosság többsége szerint Matolcsy Györgynek azonnal le kellene mondania posztjáról, a világ egyik legnagyobb gazdasági lapja részletesen foglalkozik az MNB alapítványainak botrányaival. A…..
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.05.25 20:21:47
@dukeekud:

te kretén fideszes, Magyarországból épp most lett Görögország, mert az EU-ban már csak a görögöknek mkisebb a GDP növekedésük, mint Orbanisztán Mutyinsztánnak.

És mielőtt hülyén halsz meg: a magyar növekedés egy nagy nullával kezdődik.
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.05.25 20:37:38
@MACISAJT:

a te munkásparaszt agyad úgyse fogja soha a büdös életben megtanulni, hogy az MNB-nek nincsen önálló gazdálkodási célja, hanem árstabilitási célja van. A magadfajta hülye még 110 éves korában se tudna levizsgázni ebből az egymondatos tételből.

A tétel levezetését meg a birkamenet színvonalú agyad meg se érténé. Már az alapfogalmaknál hülyén bámulsz ki a fejedből, amelyek kiadjákl, hogy egy MNB-nek biztosítania kell a bankrendszer likviditását, kezelnie kell a tartalékokat, kordában kell tartania az árfolyamot, biztosítania kell a portfólió tőke beáramlást, sterilizálni kell a túlzott likviditást (hogy többel ne terheljem a nem túl nagyra nőtt agyadat) - mindehhez meg az eszközöket úgy kell bevetni, hogy éppenséggel nem az MNB nyereségessége a cél, hanem hogy a monetáris egyensúly meg legyen valósítva. Ez meg egyszer meg úgy, hogy közben nyereség keletkezik, egyszer meg úgy, hogy veszteség. Mit gondolsz Orbán lukvadász, miért nem szankcionálja a törvény a veszteséget? Miért írja elő a törvény, hogy azt az államnak át kell vállania, aztán ennyi?

Na ennek a megértéséhez vagy te nem mindennapi kretén hülye, mert már évek óta elhasalsz egy ilyen egyszerü témán.

Szerencsétlenségedre a Takonyárpi főnököd elhitette veled, hogy ha be tudod kopizni a pártsajtód segghülye cikkeit, akkor az már érettségi szintnek felel meg. Jól kicseszett veled az Árpi, hogy te minden kopizásodnál közröhejt csinálsz magadból.
Már nagyon vártuk, hogy Orbán Viktor is megszólaljon a Hosszú-Gyárfás háború kapcsán, ám a semmitmondó tiszteletkörökön nem jutott túl a miniszterelnök. A péntek reggeli nyilatkozat után azonban hivatalosan is politikai ügy lett Hosszú Katinka lázadásából, ami végtelenül szomorú fejlemény. Persze…..
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.01.08 22:14:53
@gizmo26666:

Katinka is pont olyan anyakönyvi magyar mint te. Csak míg te egy büdös bunkó paraszt magyar vagy, addig ő egy intelligens magyar, akire az egész ország büszke.

Katinak világra szóló eredmüényeket szokott letenni az asztalra, te zsebnáci mélyproli meg csak a pálinkás üvegeidet.
Az éves várakozások, prognózisok nagyjából arra jók, hogy utólag lehessen magyarázni a hülyeséget, többségük nyilván nem jön be. Nem csak a gazdaságban, a politikában is a váratlan események okoznak általában felfordulást, nyilván így lesz ez 2016-ban is. Ezzel együtt…..
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.01.07 23:28:23
@vNHM:

orbán gazdidnak egyre kevesebb napja van már hátra a hatalomban. Lassan már pár ujjon meg lehet számolni a még szabadlábon levő éveit.
Ettől a ténytől a sutyerákja láthatóan egyre jobban begolyózik. Mi meg ezt élvezzük a legjobban. Meg azt hogy a birkamenete veled együtt nemsokára éhenhal.
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.01.07 23:38:37
@A megvalósult amerikai ólom..:

Mi van NER hülye, még most se ébredtél fel,hogy a fidesz gazdijaid lopásai sose állnak le? Amikor maffia apuka lassan nyugdíjba vonul vagy éppen a bukása és bebörtönzése előtt áll, akkor jönnek a kölykeik akik átveszik a kasszalopás mesterségét. Te NER hülye meg nemcsak hogy fullba betolod a kasszába amit a gazdijaid kilopnak, de még élteted is őket.

Amíg van belőled 2 millió genetikai másolat, addig a felcsúti maffiózó biztos marad a hatalmon.
Én meg nagyot röhögök azon, hogy újabb ciklussal hosszabbodott meg a szopásotok.
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.01.07 23:55:13
@susu64:

Azt a 45 évet a faterodék generációja meg esteleg te is önként és dalolva csináltad végig. Kinyaltad a SZOT titkár seggét a balatoni beutalóért, május 1-én meg tömegben vonultál a párttitkárod tribüne előtt, hogy éltesd az akkori vezéreidet és szidjad az imprilizmust.

Nem jár nektek semmiféle kártérítés ezért a végig lapított és végig élvezett 45 évért, örülj hogy még 5 évig nyomja a segélyt a nyugat, majd 2020-ban megállapítod, hogy egy darab büdös munkahely nem maradt a 15 ezer milliárd forintból amit 2004 óta markolt fel a mindnkori kormányzat. Majd akkor lesel ki a birkafejedből, hogy ezek is átbasztak és kiraboltak téged mint Kádár apád.
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása. * Hogy kik vagytok, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. A német sajtó bizonyára mindent meg fog tenni azért, hogy homályban tartsa, hogy egykor a szüleitek, vagy az elmúlt év során ti magatok költöztetek egy szebb jövő reményében…..
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.01.05 16:07:01
@Haus Fiegl Bikers:

mit zavar téged a liberalizmus ennyire? Nem Európában élsz, hanem Magyarországon, fasza kis nullára degradált birkája vagy az illib rendszernek, még talán röghöz kötött birkája is, le van rabolva a manyupod, a földed, a trafikod, a közpénzed, a pofádat be kell fognod, hát akokr mit nyavakyogsz itt ahol a liberalizmusnak halvány nyoma sincs?

Élvezd azt a semmire vett szolgasorsú életedet, apádék is ezt csinálták, te neked is ez kellett, megkaptad. Akkor mi mégis a bajod?
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.01.05 16:13:07
@Ad Dio:

még azt se érted, hogy mi a különbség a kritika meg a diagnózis között.
Tudom, kurva nehéz egy feladvány ez, mert nem magyar szavak és nincsen bennük se a muzulmán, se a migráns, meg se a liberális szó. de még a komcsi szó se, pedig az mekkora divat volt, mielőtt orbán 2010-ban be nem hívta őket a kormányába, a Birkamenet élére meg saját kezüleg meg nem védte őket az ügynöktörvénytől.

Hát ugorj neki még egy párszor a közlésnek, esetleg kérdezd meg a szomszédodat, hogy hátha ő többet tud a fidióta három szavas szókincsnél.
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.01.05 16:22:04
@Veridicus76: " Ugyanez megtörtént 2015. szeptember 15-én Röszkénél"

Amikor László Petra a hős fasiszta magyar anya sorozatban rúgta fel a védtelen gyerekeket és embereket?

Az egész világot bejárták a filmek és a képek, hogy ilyenek a magyarok.
Rendkívüli rendőri brutalitás, László Petra, szögesdrót kerítés, össznemzeti fajgyülölet, igen, ezt az egész világ megtudta a magyarokról, hogy ők ilyenek.

A magyarok en bloc el lettek ítélve a civilizált világ által, míg a muszlimok nem. A muszlimok továbbbra sincsenek megbélygezve, nem úgy mint a magyarok.

Szarabb tehát magyarnak lenni, mert őket többen utálják ma szerte a nagyvilágban, mint a muszlimokat.
Az óév végén interjút adott a Bitay Márton Örs a Fidesz játszótér portáljának a PestiSrácoknak. Nevezett most épp állami földekért felelős államtitkár, de előtte sem törte össze magát, hogy megismerje a versenyszférát: munkaadója hivatalos önéletrajza szerint csak a…..
Így szedték szét Csehországban a kommentelők Kovács Ákos nemi rasszizmusát! Jótanács a Fidesznek: ha a rasszizmus mentén sikerült is a térség nacionalistáit valamennyire összekovácsolni, a “V4 egység” könnyen szétrepedt a genderhiszti nyomán, amelyet a fundamentalista…..
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.01.04 20:07:51
@N. Barbie:

Mi van te mocskos náci? Munkanélküli lettél? Vagy nincs gárdista vonulás, hogy egész nap van időd rá, hogy azt a nagyon buta fejedet mutogasd a blogban?
Még magad se hiszed el, hogy rajtad kívül bárki is beszopná, hogy nem a társadsalom aljanépéhez tartoztok ti rasszista, mindenkit gyűlölő nyomorék emberek.

Te valami román ügynök lehetsz, hogy ennyire okádsz a magyarokra, mert neked csak a beteg náci magyarja a jó magyar. Miért nem költözöl akkor el a román hazádba?
Ha majd egyszer emlékezni akarunk arra, hogy milyen volt az Orbán-éra, elővesszük ezt a posztot, hogy elrettenjünk és véletlenül se szépüljön meg a múlt. Pedig csak leültünk és összeszedtük az év legtipikusabb kormányzati húzásait és néhol az érintettek ezekre adott…..
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.01.01 17:40:10
@nemecsekerno_007: "2020 után nem jön EU-s pénz, hanem azt onnan (v. a világpiacról) kéne megkereseni. Ki a f****m fogja ezt produkálni.
Na ezekről kéne inkább beszélni"

Pont ti fidesz birkák vagytok azok, akik erről még hallani se akartok. Egyébként majd pont az orbán gazditoktól fogjátok átvenni nem 2020-ban, hanem már 2018-ban a kifosztott, a semmi növekededési potenciált mutatni nem tudó magyar szartengert.
Reklamálj tehát a gazdádnál, hogy szopni fogsz 2018 után.
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.01.01 21:05:40
@Sziszifusz:

barátom, én olyan nyugodt vaygok, hogy azt te el se tudod képzelni. Csak éppen nem vagyok olyan hülye mint te, hogy ha kirabolják a családi kasszámat, de a tolvaj eljátssza mellé a székely himnuszt, akkor majd csókolgatni fogom a tolvaj kezét.
Orbánék vagonokban lopják el az országot, de te ezt nem tudod felfogni, mert csöpögtetnek neked vissza pár fillért, erre te lekönyveled, hogy mennyi mindent ad neked ez a kormány, mennyire jól jár az egész ország ezekkel a fantasztikus könyöradományokkal.

Egyébként nem az a baj, hogy te ezt nem tudod felfogni, hanem az, hogy sok millió társad van, aki nem tudja ezt a lépcsöt meglépni.
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2016.01.01 21:10:28
@Sziszifusz: Többedszer járok már így, hogy leírom a véleményem, és megkapom, hogy Fidesznyik stb. vagyok.

Hát van ez így amikor valakinek semmi önálló gondolata nincs, érdemi kormány kritikája meg pláne, csak az unalomig ismert fidióta propaganda szöveget fújja vissza. Ezen az se segít, ha jön a szokványos bevezető, miszerint "nem értek orbánnal mindenben egyet".
Ezután már csak annak örülhetsz, ha nem azt szólják vissza, mint Kocsis Máténak Csányi.
A 2015-ös év is megmutatta, hogy milyen fontos, hogy civilek, újságírók és állampolgárok a saját eszközeikkel fellépjenek a korrupció ellen, hiszen a kormány ezt a feladatát nem igazán akarja ellátni, sőt Lánczi András, a kormányközeli Századvég Alapítvány elnöke kimondta, "amit korrupciónak…..
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása.   Zsidók, keresztények, muszlimok egyaránt hajlamosak azt hinni, hogy őket üldözik leginkább világszerte. Valójában azonban egyetlen felekezet sem birtokolja sem az agresszor, sem pedig az áldozat monopóliumát. Az egyének vallási alapon…..
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.12.27 16:44:49
@I_Isti: " a zsidó Jézus Krisztus (Jesu haNocrí) fog uralkodni az egész világon. Ráadásul vas vesszővel fogja terelgetni, és/vagy összetörni a nemzeteket."

Akokr ez a minden népet és minden más fajú és vallású embertársait zsigerből utáló magyar nép akkor a legelső nemzet lesz, amelyik össze lesz törve.
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.12.27 16:51:35
@I_Isti:

magától a megtéréstől még nem lettek megbocsátva a jövőbeli büneid, tehát a Mennyországban semmiféle foglalt helyed nincsen. Gondolom ismered az Írást, hogy mindenki a tettei szerint lesz megítélve. És nem attól, hogy egyszre hivatalosan megtért.

Tehát marhára sokat kell még tennie a tipikus magyar idegen és fagyülölő kereszténynek, ha megváltást akar az ő aranyos kis lelkének.

Vagy gondolod, hogy az unortdox magyar fajgyülölő keresztény lelkecskékenek külön szekciója lesz a Mennyországban?
Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.12.27 16:58:51
@I_Isti: "Ha téged Jézus Krisztus ismer, akkor az övé vagy. Akkor keresztény vagy."

Vagy esetleg samaritanus.
És még egyszer, Jézus nevében eddig is csináltak háborúkat, Jézus nevében eddig is lapítottak a keresztények amikor fel kellett volna szólni másokért. Jézus nevében ma sárt okád a keresztény a "más" vallásúakra és kulturájúakra", akikkel nem akar egy országban élni!

Hát barátom, a mennyországba vezető út emberi próbákon át vezet, nem pedig a jelszavakon át, ezeken a próbákon a teljes magyar keresztény világ (az az amúgyis mikro világ) megbukott, hatalmas csődöt mondott.

Majd gondolod, hogy Jézus megsimogatja a keresztény buksiját a más embertársak aktív gyölötéért és üldözéséért?