Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paralax

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Aranypart - 1x11 2011.09.08 06:59:00
Újabb, ezúttal napos reggel virrad, Levi a szobájában a haját süti be éppen és közben káromkodik, basszameg, ez meleg. Elég bizarr a jelenet, enné jobban tán az sem lepett volna meg, ha Pitta csavarókkal a hajában ébred, vagy kiderül, hogy BekyStevens tulajdonképpen kopasz. Melli a…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
Egy honfitársunk, bizonyos Nagy Krisztina is megpróbálkozott a világot jelentő deszkák meghódításával az X Factor című brit tehetségkutatóban, kevés sikerrel. A videót csak erős idegzetű olvasók, illetve a csaj rokonai indítsák el. ..
Képzeljük el, hogy van egy énekesnő, aki egyszerre Koncz Zsuzsa, Cserháti Zsuzsa és Honthy Hanna. Nemzedékének szócsöve, elementáris hangi adottságokkal megáldott és úgy viselkedik, mint egy született primadonna. Mert az is. Ő Alla Pugacsova, aki április 15-én, hatvanadik…..
Bigyóblog Pizzaautomata 2009.03.18 09:11:36
Természetesen Olaszországban találták ki a pizzaautomatát? Három perc alatt készül el az étel, és állítólag nem fagyasztott pizzát melegít fel mikróban. Összekeveri a pizzatésztát, a hozzávaló szószt, friss hozzávalókat szór a tetejére, majd megsüti. A pizza 4,5…..
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
Eric-kel egy hétig fesztiválozunk, de nem akartunk Titeket köszönés nélkül itt hagyni. Egy kis finomsággal is készültünk, hogy jó szájízzel váljunk el. Tartsátok a markotok, mert itt az ánusz-bonbon,a segg-csemege avagy a popsi-csoki. Reméljük a most következő képek nem okoznak…..
paralax 2008.08.05 15:15:20
Akárhogy számolom, nem jön ki. Mert ugye január 31 napos, február 28, utána március 31, ujjak és ujjközök, ahogy az oviban tanították, kivéve persze júliust és augusztust, mert ugye Augustusnak is ugyanolyan hosszú hónap járt, mint nevelőapjának, Julius Caesarnak. De hát ezzel…..
Subba A híd alatt 2007.07.05 13:27:00
Fogadjunk, hogy megtaláltuk a legfényesebb csillagot a pornó égboltján! Hajléktalanszex. Amikor hajléktalan mellett sétál az ember valahogy mindig a legótvarabb dolgok jutnak az eszébe, többnyire azért mert ótvarságokat beszélnek, és ótvarul is néznek ki. Na de szegényekből így…..
paralax 2007.07.05 17:05:38
paralax 2007.07.05 17:06:08
Ez az a rész, amiben hat hónapot ugrunk vissza a múltba, tehát nem tudjuk meg, hogy Niki/Jessica lelőtte-e hites urát, és hogy mi lett Peterrel a pomponlány-mentés után, de megismerjük Sylar elvtárs múltját, és majd' minden főhősünk megjelenik egy kicsit - szóval lehet örülni…..
Azt a beteg mindenit! Hirtelen nem is tudjuk mi a bénább, a téma, vagy az az elképesztő színészi alakítás a felvezetőben? Ha nem lenne elég az apás megoldás, van még ennél is betegebb, anya, és lánya. Biztos van ebből is részlet valahol a neten,…..
paralax 2007.04.21 08:49:11
Odáig végül is rendben van a dolog, hogy kiásunk egy régi sztorit, retrózgatunk,  megkérdezzük az utca emberét, emlékszik-e Anett Pötzsch műkorcsolyázónőre, aztán nyomozgatunk egy kicsit, hogy igaz volt-e, vagy csak városi legenda, amíg ki nem derül, hogy Gyulai István…..
comment:com Kati és a feleségek 2006.11.08 23:56:12
Mint azt korábban jelentettük, hazánk egyetlen exportképes sorozatszínésznője, Gáti Kati, avagy Kathleen Gati, egy nyúlfarknyi, de annál fontosabb epizódszerepet kapott Amerika egyik legnézettebb sorozatában, a nálunk is népszerű Született feleségek című szappanoperában. A kép…..