Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigeti Zoltán

213 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az év vége, és úgy döntöttem, hogy kihasználom a karácsony körüli kis csendet, és így megtöröm az on-line csendet, ami ebben az évben körbe vett minket a gyerekeink körüli sok teendő és a sok munka miatt! Elkezdtem feltölteni honlapunkra is a referenciákat, hogy látható legyen, mi mindent…..
Evelin lányunk februárban születik, és a szobáját természetesen megújítjuk érkezésére! Mosolyogtunk is, amikor beszéltünk róla, hogy az embereknek különböző útjai vannak, ahogyan kifejezik szeretetüket, kedves szavakkal, együtt töltött idővel, érintéssel,…..
Filip Janssens, belga bútortervező és belsőépítész munkáit nagyon szeretjük, modern minimalista, mégis játékos és különleges beépített bútoraival tele van a pinterest. Korában ITT elérhető cikkünkben mutattuk be a munkáit. Annyira komolyan vágytunk ilyen szekrény alkotására, hogy több enteriőrbe is…..
A nyár elején keresett meg minket egy nagyon jó ízléssel megáldott pár az év lakberendezője pályázaton elért szép eredményünk után. Azzal a megbízással tiszteltek meg minket, hogy a lakásukról mutassuk be, hogy szerintünk hogyan lenne optimális berendezni, merjünk nagyot…..
Egy hosszú hétvégét töltöttem barátokkal Ausztriában, ahol egy "különleges" szálláson volt alkalmunk aludni. Megdöbbentő volt látni, hogy mennyi kreatív ötletet találtak ki és terveztek az enteriőrbe, amely végeredményként viccesen giccses hatást eredményezett. Nem szokásom…..
Év elején megbízást kaptunk egy újpesti különleges belső két szintes panel lakás terének megtervezésére. A felújítás június végén indult, és jó látni ismét, hogy a korábban kellemetlen "panel lakásos" szobák hogyan formálódnak azzá a vonzó térré, amit a rajzasztalon…..
A padlás selejtezésekor mosolyogtató olvasmányra bukkantam: a Lakáskultúra 1989-1991-es évfolyamának kiadványaira! Természetesen azonnal elkezdtem lapozgatni az újságokat. Nem csak azért érdekes, hogy ilyen nagy múltra tekint vissza az újság, hanem azért is, mert döbbenetes…..
A napokban jelenik meg egy új magyar polcrendszer, ami természetes fenyő anyagával és szabálytalan formáival különleges dísze lehet a lakásnak. A Shelfie nevű változatosan összeállítható polcrendszer kitalálója, tervezője és gyártója magyar: Csocsán Gyula. A Shelfie a nagy bútorgyárak termékeihez…..
Jó érzés úgy befejezni egy munkát, hogy nincs kétségünk, hogy a megbízóink megkapták azt, amit reméltek az együttműködésünktől, és elégedettek mind az eredménnyel, mind a folyamattal! Nagy szó ez egy olyan szakmában, ahol a megbízók többsége a felújítás koszát, zaját és meglepetéseit természetes…..
Bohém érintés a mai letisztult stílusokon, ennek nyomán bontakozik ki az új menő lakás képe. Egymással küzdő érzésekkel csodálkozom rá mostanában arra a trendre, amit minél hamarabb szeretnék egy erre nyitott megbízó lakásába tervezni. Tetszett a közelmúltban, hogy a minimál és skandináv stílus…..
Reggel munkába menet szokás szerint elhaladtam a Lágymányosi híd budai pillérei alatt, és nagy meglepetés ért, hogy milyen különleges graffiti mellett haladtam el nap, mint nap anélkül, hogy észrevettem volna. Ötletes, gyerekes, nagyon szép megvalósítással, és bárgyú…..
A Style and Home Lakberendezési Központ Magyarország piacvezető márkáinak összefogása, amely nyílt pályázatot hirdetett építészek, belsőépítészek, lakberendezők és enteriőrtervezők számára. A feladat egy 56 nm-es alapterületű tetőtéri lakás enteriőrjének megtervezése…..
Tetszik, hogy a lakberendezés újabb trendje az, hogy igyekszünk csökkenteni a szemetet és lomot, amit egy felújítás eredményez. Ez úgy lehetséges, hogy a régi tárgyak új külsőt vagy szerepet kapnak, újrahasznosítjuk őket. Saját munkáinkban is figyelünk erre, jelenleg futó egyik kivitelezésünkben egy…..
Ennek a lakásnak a tulajdonosa egy olyan jó ízléssel rendelkező férfi, akinek remek meglátásai voltak a részletekről, és konkrét elképzelései arról, hogy milyen elemek tetszenek neki. Ezzel együtt nem volt képes összhangban látni mindezt, hogy milyen hatású lesz egyben, ezért ezért kért fel minket,…..
Egy március eleji munkánkban a home staging egy látványos hatású példáját sikerült összehoznunk. Adott volt egy remek helyen a budai vár alatt elhelyezkedő kis garzon, ami a csendes utca és jó közlekedés ellenére az utóbbi években több heti hirdetés és ingatlanos közreműködésének árán került csak…..
A februári hetekben sajnos akaratunk ellenére nem sikerült blog bejegyzéseket írnunk, mert olyan sok minden izgalmas történt körülöttünk, amire priorizálnunk kellett az időnket. Elnézést kérünk olvasóinktól, igyekszünk mostantól visszatérni a szokásos kerékvágásba, és izgalmas híreket megosztani,…..
Nemrég írtunk ITT elérhető cikkünkben a hütte hangulat varázsáról, és megosztottunk ihlető képeket, hogy a síelni-túrázni szeretők hogyan költöztethetik otthonukba ezt a szeretett hangulatot. Különleges modern hotel gazdagította tudásomat azóta az által, hogy járhattam a…..
Büszkén tesszük közhírré, hogy a Lakáskultúra újra megosztotta egy újabb munkánkat, ezúttal az eklektikus nappali munkánkról írnak ITT elérhető cikkükben! Reméljük, hogy nektek is tetszik, kérlek, hogy jelezzétek like-okkal!     Szigeti Zoltán tygertrend.hu..
Jelenleg két felújításunk zajlik párhuzamosan, ami nagyon sok időnket elviszi. Izgalmas szakaszban épül és szépül már mindkét másfél szobás lakás, egy Zuglóban, egy pedig a Margit híd budai hídfőjéhez közel. Emiatt sajnos kevesebb időnk jut írni cikkeket is, ma mégis egy olyan kedves e-mailt kaptam,…..
A karácsonyi szünet után szépen indul a 2017, a Lakáskultúra is beválogatta tartalmai közé az általunk tervezett skandináv-industriál fürdőszobát, amelyet korábbi 22 ezres látogatottságú blog bejegyzésünkben ITT mutattunk be. A lakáskultúra egy rövid interjút is készített velünk a fürdőszoba…..
A Wall Art egy 2010-ben induló európai cég, amely nagyon izgalmas 3D mintájú fali burkolatokat kínál! Örülök, hogy a természetes tégla és kő, illetve tapéta burkolatok mellé egy újabb, ráadásul megfelelő világítással kombinálva exkluzív hatású alternatívát fedezhetünk…..
Örömmel osztom meg, hogy egy hete fotóztuk azt a nyáron elkészült nappalit, amit abból a célból újítottunk fel, hogy a főzni szerető megbízónk sokkal jobban kihasználhassa közösségi térnek. Ebből a célból a lakás új konyhát kapott, amelyet ebbe a nappaliba…..
A HP-nak sok designos terméke jelent meg újabban, itt azt az izgalmas új asztali számítógépet és kocepciót mutatom be, amelynek lakberendezési oldala is figyelemre méltó. Az asztali PC-ről a többségnek engem is beleértve egy nagy, a ventillátortól zajos doboz jut eszébe, amit el kell dugni…..
Örömmel jelentem, hogy az ősszel befejeződött annak az apró, 3 négyzetméteres fürdőszobának a kivitelezése, amit egy barátunkkal közösen terveztünk újbudai otthonába! A fürdőszoba 80-as évekbeli hangulatát elegáns fekete-fehérbe öltöztettünk át, amit a burkolatok…..
Igen, a két millió  / négyzetméter Budapesten már bizonyos kitűnő területeken jellemző, ilyen a Belgrád rakparti panoráma is. A héten akadtam bele az alábbi két lakás hirdetésébe, amikor álmodoztam, hogy milyen lehet egy Gellért hegyre néző Duna parti lakásban lakni.…..