Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csacsacsa

0 bejegyzést írt és 348 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ehhez persze meg kell néznetek ezt a videót előbb, mert amúgy semmi értelme. De nem gáz, nem hosszú és nagyon nagyon vicces. Persze, vicces, érted, "vicces", ahogy öregedő (értsd 40 feletti) színésznők keserédesen merengenek azon, hogy már senki nem dugja meg őket a filmvásznon. Hogy mindenkinél…..
Ma se dugunk Ki nevet a végén 2021.03.15 11:45:44
A pop-pszichológia azt mondja, hogy nem tudsz felfelé jönni, amíg le nem érsz az aljára. Csak sose tudod, hogy ez már az alja, most már mindjárt itt van – vagy még fogsz süllyedni. Hogy van lejjebb. Vagy olyan mélyen van az alja, hogy örökre ottmaradsz, egyedül egy púpos horgászhal a társaságod,…..
Ma se dugtam. Meg tegnap sem, meg tegnapelőtt sem. Vicces, hogyan él az ember aktívabb szexuális életet szingliként, mint párkapcsolatban. Vagy nem az ember, csak én, biztos én vagyok rosszul bekötve. Először is biztosítani szeretnélek titeket, hogy élek és jól vagyok. Már 6 hónapja boldogan élek…..
Ma se dugunk Exit Juniper 2020.06.26 09:09:58
Hát, végül sikerült neki. Én mindig azt hittem, hogy aki fenyegetőzik vele, az nem teszi meg. Láttam néha a vágásokat, de nem voltak mélyek, segélykiáltásnak fogtam fel. Meg sokat ivott, de annyira nem, hogy rövid távon belehaljon.  El voltam foglalva a magam bajával. 'Bajával'. Ilyen nevetséges…..
csacsacsa 2020.07.30 00:00:07
Ezúttal a siófoki labdarúgócsapat került bajba, csődbe juthat az egykori bányász-klub, ahol a játékosok és a vezetőség nem tudott megegyezni a bérek csökkentéséről. Tegnap a szegedi kézilabdával kapcsolatosan jöttek hasonló hírek, és egy szemernyi kétségünk se legyen: a legtöbb magyar látványsport…..
Ma se dugunk Endgame 2020.01.26 09:59:28
- Tudja, hogy erre vannak gyógyszerek? - Igen…? Aliz benyomott egy klasszik sztk-ba, egy pszichiáterhez. Halogattam, de nem akartam Alizt kellemetlen helyzetbe hozni, úgyhogy végül elmentem. A joviális szakasszony inkább vidéki körorvosnőnek tűnt, mint elmebetegek hiteles gyógyítójának. De egy…..
csacsacsa 2020.02.16 22:52:15
@boroka81: Ezt örömmel olvasom :)
Egy darabig úgy tűnt, hogy ezt tényleg meg lehet csinálni. Ott lenni a Tabulában, saját jogon. Sok ilyet láttak ott már - párok összejönnek, szétmennek, sokszor még újra is melegednek. Senki arcán nem láttam hát döbbenetet, amikor megjelentem egyedül a törzshelyen a szokott időpontban. Gólya későn…..
csacsacsa 2020.01.19 22:31:51
A Budakeszi Dugóhúzó szervezésében 6:30-tól 8:30-ig félpályás útlezárást tartanak Farkashegyi Repülőtér előtt, a főút Budaörsről Budakeszire vezető sávjában. A helybéliek húsz éve várnak a megoldásra, és nem akarnak további tíz évet rostokolni a reggeli dugókban, mire történik valami. (A…..
csacsacsa 2019.10.17 10:05:33
@Budakeszi Blog: Ez a húsz évhez most hozzájön még öt.
Onnantól meg már nem érdekel mert nyugdíja leszek, nem megyek sehová :D
Lassan 3 éves tapasztalatom van a gyerekorvosokkal és védőnőkkel, és egyre többször gondolkozom el azon, hogy tulajdonképpen mekkora segítséget is jelent a jelenlegi rendszer. Eddig 3 védőnővel és 2 gyerekorvossal volt dolgunk, két külön településen, plusz a család többi kisgyerekes tagjával való…..
Beköszöntött az új év. Sokan vannak, akik tiszta lappal szeretnék indítani a 2019-es esztendőt, és  ennek érdekében fogadalmakat tesznek. Önmagunknak tett ígéreteink az egész éves túlhajszoltság és a nagy ünnepi vacsorák időszaka után gyakran vonatkoznak az egészséges táplálkozásra, a stresszkezelés…..
Ismét hatalmas tömeg zarándokolt el Csíksomlyóra. De mit keresnek ott? Miért jó ez nekik? És miért olyan fontos ez az egész?..
csacsacsa 2017.06.16 12:07:48
@sateurope: Csak egy rosszul elsűlt lelkes megjegyzés. Nem gondolnám a kirekesztés szándékát a posztolóról!

Annyit azért hozzátennék: falunkból - egyesek városnak nevezik - minden évben szerveznek utat az eseményre. Az összes gyerekem rendszeres templomba járó - katolikus gomnáziumba járnak, jártak - mégis kerek-perec visszautasították, hogy befizessem őket az útra. Több évben is. A kérdésemre, miért? Azt válaszolták a társaság!

Szóval ezért is remélem tévedés az cikk végi állítás!
Élénk vita kísérte azt a SZEMléleken megjelent cikket, amely a gyermektelen állami vezetők kapcsán egyes nemzeteket fejétől bűzlő halhoz hasonlító pap írására reagált...
A szürkület szőtte sötét szálak lassan, szinte észrevétlenül kúsztak egyre beljebb a fák közé, az erdő sűrűjébe. Ahogy lomhán gomolyogtak, úgy nyelték el apránként a színeket, úgy homályosították el az addig éles körvonalakat. Ceris a falu felől érkezett, és még napnyugta előtt át akart érni a hegy…..
csacsacsa 2017.05.30 11:41:38
Az Emberevő úgy esett be a Gyógyítóhoz, hogy minden szabályát felrúgta, minden védelmi vonalát áttörte. Ahogy megjelent a valaha díszes tanácsteremben, egy női démonfajzattal találta szemben magát. Jellegzetes emberi külseje volt, vagyis nem volt teljes. Még annyira sem, amennyire ő maga, viszont…..
Yanh boldogsága nem tartott sokáig. Pár nap elteltével kezdett kijózanodni a közös élvezet okozta mámorból. Álmatlanul bámulta a csarnok sötétjét, képtelen volt lehunyni a szemét. Megrémítette a felismerés, hogy olyasmihez kezdett ragaszkodni, amit bármikor elveszíthetett. Nhoura csupán egy…..
Szinte mesébe illő szexuális összhangban teltek immár a napjaik. Nhoura hüvelye kezdte megszokni az igénybevételt. A gátját sem feszítette már annyira a vastag hímtag, a nagyajkainak bőre is hozzáedződött a heves súrlódáshoz. A fájdalmat pedig, ami még maradt, enyhítette a rengeteg nedve meg az…..
csacsacsa 2017.01.17 13:10:36
Ma se dugunk Egyméteres 2017.01.07 17:37:59
Látom Borókán, hogy valamit nem mond el. Ő sokkal nehezebben nyílik meg nekem, mint én neki. Másképp vagyunk bekötve. De érzem, hogy történt valami, ami megbolygatta. Sápadt, szétszórt, lefogyott (még jobban). Hallgatja, amit mondok neki, de alig reagál. Ismerem annyira, hogy nem izélgetem, várok,…..
A legutóbbi PISA-jelentés a kormány számára nemhogy sokkoló nem lehetett, de épp ellenkezőleg: elvárt eredmény, az elmúlt hat esztendő sikerének visszaigazolása. És ne a népbutítási célokra gondoljunk most elsősorban. Természetesen ismerjük ezt az oldalát is a dolognak:…..
csacsacsa 2016.12.14 17:46:23
@dont be such a jew: Nincs igazad! A politikai választás elsősorban morális, másodsorban érzelmi kérdés, harmadsorban az épp aktuális felhozatal közötti választás. Morális szempontból hívőként nem találok kivetni valót a baloldalban - nem az itthoni komcsi utódokról beszélek és nem is a szocialista "erkölcsről" - és a jobb oldalban sem - és itt szintén nem az otthoni formációkra gondolok.
És itt a probléma a felhozatallal. Egyik sem felel meg sem a morális sem az érzelmi feltételeknek.

Mi köze Orbánhoz?
Biztosan túl idealisták a gyerekeim - és hát nem is élnek rosszul - de nem az életszínvonaluk miatt választották, hogy nem itthon folytatják.
A legidősebb döntése pont a bevándorlás kampány miatt született - nem nincs semmilyen európán kívüli kötődése - túlságosan is undorítónak találta. Pontosabban ez volt az utolsó lökés, vagy csepp a pohárban, ahogy tetszik.
A középső pedig nyáron volt Németországban alapítványi önkéntesként családsegítőként - persze inkább nyaralás és nyelvgyakorlás céljából - és látta a különbséget ahogy a németek bánnak saját rászorultjaikkal és ahogy itthon tesszük azt.

Hát ezért .
csacsacsa 2016.12.15 14:00:51
A férfiak tesztoszteron szintje az idő előrehaladásával fokozatosan csökken, ezzel párhuzamosan romlik a szervezet anabolikus képessége, nő a regenerációs idő, fogékonyabbak leszünk a betegségekre, mindemellett pedig a bőr is elveszíti rugalmasságát. Mindezek ellenére mindig akadnak olyanok, akik…..
Ma se dugunk Beszélnünk kell 2016.01.01 20:45:32
OK, ilyen nincs. Találjátok ki... úgyse találjátok ki. Andor. Először meg sem ismertem, csak egy random hipstert láttam, aki egy Yoko Ono karakterű, bonzontospuncijú nőt visz éppen a szivárványon túlra, majd néhány perc múlva csatlakozik hozzá. Annyira nem számítottam rá, hogy…..
- Szereted őt? - Micsoda kérdés ez... Rám néz, és tudja, hogy nem. És ez nem Balázsról szól. Ő minden, amit egy pasiban, egy partnerben keresek. Kötődik. Gondoskodó. Ugyanakkor meg hagy élni, nem mászik belém. Tényleg, nem tudom, mi többet akarhatok még. De a szeretés.... Azt…..
csacsacsa 2015.10.09 15:31:07
@50shames: Kivéve a legjobb dolgokat :)
Legyél büszke, hogy így beleéltem magam :D
csacsacsa 2015.10.09 15:32:42
@50shames: Na és mi van az új posztokkal? Találtál munkát?
csacsacsa 2015.10.13 14:21:13
Ma se dugunk Elsők közt az első 2015.09.18 21:31:30
- Hogy bírod? - Egész jól. Bármi jobb most már, mint Rékával maradni. Ja, nem úgy értem, teljesen jó a kecó, szépen megcsináltad. Egy meglehetősen üres XVI. kerületi sörözőben üldögélünk, csütörtök délután 5-kor. Augusztus eleje van, az az igazi 40 fokos tikkasztó…..
csacsacsa 2015.09.25 14:45:11
csacsacsa 2015.09.25 21:54:52
@50shames: Egy esküvői poszt igen népszerű lenne. Vetekedne egy gyomormosás történettel. Esküvőn lehet dugni akár csoportosan is, a gyomrozás meg totál szopás.
Másrészt miért is nem akar Aliz férjhez menni?
Ma se dugunk Kutyául 2015.09.07 14:40:54
Végül is lebukásra játszottunk. A vége felé már olyan feltűnően csináltuk, hogy épp csak a lépcsőházban nem. Krisztiánnak már köszöntek a szomszédok. Kaján vigyorral persze. Aztán a férjemnek pár órával később, még kajánabb vigyorral. Ottó nem egy különösebben finom…..
Ma se dugunk Engedés és húzás 2015.09.04 06:55:24
Várom, hogy vége legyen már a nyárnak. Unom a hőgutát. Hogy csorog a bugyimba az izzadtság a gerincem mentén. A nadrág még mindig eláll a derekamon. Kár, hogy 44-es. Miért van az, hogyha az ember lánya egy kicsit is boldog, akkor ugrálnak rá vissza a kilók? Bár tulajdonképpen…..
csacsacsa 2015.09.04 20:24:42
@50shames: Csupa jó hír :) Boróka is ír majd? Ő nem volt depressziós :D