Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter8826

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nehéz év lesz, résen kell lenni, hogy mikor írják ki a pályázatokat” – többek között ezt a tanácsot kapták a szakmai szervezetek képviselői az év első Kábítószerügyi Tanács ülésén, március 22-én. A tanács elnöke, Nyitrai Imre helyettes államtitkár korábbi rutinjához híven ezúttal sem jelent meg az…..
A favágó ruhában boltba menő Kati nénitől a levélírónk egy dicséretes bakugrással egy bekezdés alatt jut el a pisilés után nem kezet mosó pasikig, ami már önmagában is szép teljesítmény. Ehhez jön még, hogy az alapsztoriban mennyire igaza van: öreg nénit Takarodj innen! stílusban kitessékelni a…..
A brit kormány kiadta a parancsot: a londoni rendőrségnek fel kell készülnie egy olyan helyzetre, amikor egyszerre tíz (!) terrortámadás éri a brit fővárost. Ezt a szinte példátlan készültséget az elmúlt napok párizsi eseményei indokolják...
Eszter8826 2016.03.22 10:27:06
@Gyurcsany F.: Nem nincs...tényleg nincs. Olvass friss híreket.
Deansdale Nemi szerepek 2016.03.09 19:12:19
A feminista nők többsége szerint a maradi (hegemón patriarcha ésatöbbi) férfiak nem tudják feldolgozni a nemi szerepek változását. Aztán ugyanezek a nők megfordulnak, és azt kezdik kérdezgetni, hogy hová lettek az igazi férfiak, merthogy nekik olyan példány kellene, amilyen a 100 évvel ezelőtti…..
Nemrég találkoztam egy a fejtörővel. Így hangzik: egy apa és a fia autóbalesetet szenvednek, és az apa meghal. A fiú súlyosan megsebesül, és kórházba szállítják. A sürgősségi osztályon az orvos felkiált: nem tudom megoperálni ezt a fiút, mert a gyerekem! Hogyan lehetséges ez? Ma, a 21. században ez…..
Eszter8826 2016.03.08 14:25:13
@Mérnork: Ahham! Ha én elfogadom, hogy nekem az a dolgom, hogy gyereket szüljek és ne karriert építsek, akkor a férfinek meg az a dolga, hogy eltartson, és biztosítsa azt az életszínvonalat amit én tudnék magamnak biztosítani gyerek nélkül..és ha ezt elfogadom, és az anyaságot választom karrier helyett (én egyébként boldogan tettem ezt meg), akkor egy kurva szó sem érhet azért, mert párválasztáskor belenézek a pasi tárcájába utódlás miatt...Ugye?
Eszter8826 2016.03.08 14:26:48
@Pan Modry: Bűbűűű, én előbb írtam ugyanezt! :) Nagyon le leszünk ám hordva....
Pedig, két nő írta ezt....de ahelyett, hogy magába nézne, mi leszünk a hülye picsák! :D
Sokszor találkozom egymásnak ellentmondó véleményekkel arról, hogy ki is dönt arról, hogy melyik nem is dönt arról, hogy lesz-e párkapcsolat köztük vagy sem. A nők is és a férfiak is mondják a magukét, és persze védik a mundér becsületét. De vajon kinek van igaza?..
Eszter8826 2016.03.08 13:01:51
@V.János78: Ha 3000 elutasítást kaptál, lehet, hogy veled van a gond, (nem biztos, lehet, hogy belefutottál a leghülyébbekbe, végtére is a társkeresőn Magyarország szennye elég koncentráltan van jelen) ugyanakkor nem biztos, hogy a társkeresőkön kellene keresned álmaid nőjét, + lehet, hogy túl válogatós vagy? :)
 Kedves Jóindulatú Felebarátaim!  Azért fordulok hozzátok, hogy elmagyarázzam nektek, miért van Európában manapság ilyen sok rasszista, idegengyűlölő, antiszemita, összefoglalva náci ember. Közös jellemzőjük, hogy ellenzik a bevándorlást. Ezekből az emberekből rengeteg van, nézzétek meg a cikkek…..
Eszter8826 2016.02.22 14:02:28
@Aldou Raine: "EZ NEM MEGOLDÁS! A kerítéseket megkerülik, "--> Igen, ezért kellene lőni, csak pár gyereket nőt kéne agyon lőni, és már kétszer is meggondolnák, hogy jöjjenek.
"Annál a menekültnél aki Európába jön, ...." Na az írásod ezen pontjánál összeráncoltam a homlokom....Egyfelől azon, hogy te se jártál még No go zone, ban soha, és nem olyan helyen élsz ahol naponta csörtet át 1000 menekült. Másodszor pedig, "Aztán hogy otthon mit csinál a négy fal közt muszlimként pont leszarom." Hát ez az!!! Ő a négy fal között (nagyon helyesen) nem muszlim, ha az lenne, már téged is térítene, hogy legyél muszlim, mert ha nem hitetlen vagy, és megérdemled a halált.
Eszter8826 2016.02.22 14:50:28
@Kampfer: Lőni azért is lehetne, (Tök mindegy kit) mert az is elijesztené őket. Azt sem értem, miért nem lehet hagyni, hogy a tengerbe fulladjanak? Minek indult el? miért nem maradt ott? Nem vagyunk értük felelősek.

"Nem tudjuk, hogy 'Aldou' kommentelő társunk hol járt és hol nem, vagy látott-e már 'x' migránst, vagy sem." De tudom! Ha járt volna, nem írna ekkora ökörségeket.

"ő csak betartani köteles a törvényt"így kéne! Viszont baromira nem így történik, Angliában tüntettek a muszlimok, hogy vegyék be a UK alaptörvénybe a sariat (muszlim életre vonatkozó törvények) . Szerinted? Ezeket akarjuk befogadni.
Angliában több NGZ negyedben nem ihatsz sört, Kiverik a kezedből, mert "muszlim területen vagy"
Mindez Anglia közepén!!!
KÖszi, de én ezt nem akarom itt, és ha emiatt megfullad pár ilyen emberszámba nem vehető hulladék, hát ez van. Nem baj. A mi gyerekeink fontosabbak....
Eszter8826 2016.02.22 15:14:33
@NEXUS6: Szerintem az nem "jobb oldaliság" hogy rendet szeretnék az országban ahol élek, és nem akarok bűnözőkkel együtt élni. Van elég cigány nálunk....
Morálisan egyre lejjebb dolgozza magát az Orbán-kormány, ettől még akár meg is nyerhetne egy előrehozott parlamenti választást. A kérdés már csak az Magyarországon, mi kell ahhoz, hogy az emberek felocsúdjanak "Hoffmann Rózsika álmukból". A kormány elveszi a jövőt a fiataloktól azzal, hogy pénzt von…..
Eszter8826 2016.02.08 09:50:33
@Kovacs Nocraft Jozsefne: így ahogy mondod! Megjegyzem, ha már annyira keresztény érték....Velünk mi lesz? mivel ér többet az afrikai viselkedni nem tudó döghorda élete, mint a gyerekeim élete. Milyen jogon dönti el ő egyedül, hogy segíteni kell nekik? Mikor az emberek többsége nem akar segíteni.
Megunta, hogy a pasik a farkukról küldenek neki képeket. Így vágott vissza! Részletek a tovább mögött!..
Eszter8826 2016.02.04 08:09:03
@hordalek: Nem kurva, csak szép. De ugye minden nő kurva meg ribanc aki nem áll le veled
Arról, hogy meghalok, önmagában nem kéne írnom, hiszen egyrészt mindenki meghal, másrészt annak sincs hírértéke, hogy a „mindenki”-be én is beletartozom – ezzel kb. óvodás korom óta tisztában vagyok. Keresztény koromban mindennap imádkoztam „a jó halál kegyelméért”; ez komplex fogalom, amelybe…..
Eszter8826 2016.01.26 12:59:20
„Uram, Seregek Istene, újíts meg bennünket! Ragyogtasd ránk orcádat, hogy megszabaduljunk!” (Zsolt 80)   Egy templomba járok Orbánnal. Vagyis én többnyire járok, ő többnyire nem. Sok a munka, Fidesz kongresszus, ilyenek. Pedig jó lett volna, ha ott lett volna, talán…..
Eszter8826 2015.12.16 09:48:17
@Leylandi:
Ahham. És szerinted ez jó? hogy Szíriában, Afrikában a semmire szülnek??? a nyomorba? szerinted ez a normális?
"Meddig hajtogatjátok még ezt a nyilvánvaló tévedést, hogy a szülés csak a pénz illetve jövőkép függvénye? Amíg egy ember is van, aki elhiszi?"

Egy gyerek ott kezdődik, hogy stabil párkapcsolat, saját lakás, +autó, (vidéken legalábbis kell az autó) kezdő költség olyan 1 milla. és akkor utána havi 300 ezer.
Elég szemét dolog ezt az egészet a nők nyakába varrni, hogy "azért fogy a népesség mert a nők nem szülnek"
Sok férfi sem akar már gyereket, mert akkora pénz. Hiába szeretjük egymást a párommal mindennél jobban, az még nagyon kevés. Ha bármelyikünk munkanélküli lesz akkor mi lesz? Azt a gyereket fel kell még nevelni utána még, azt a gyereket iskoláztatni kell, ruházkodnia kell stb.
Én egyébként szerencsés helyzetben vagyok, mert otthon maradhatnék, ha akarnék, de sok családban nem keresnek ketten sem annyit, amennyi elég lenne egy gyerek felneveléséhez.
Saját magukat is alig tudják ellátni, nem még egy gyereket.
Úgyhogy de! Pénz miatt nem szülnek sokan...nem a karrier miatt.
A családi adókedvezményt kellene duplájára növelni az 1-2 gyerekes családoknál. Na akkor már meggondolandó lenne szerintem sok házaspárnak. De ez is olyan dolog, hogy OK, most van családi adókedvezmény, de mi lesz ha a következő kormány ezt elveszi?
Úgyhogy de! Jövőkép, stabilitás kellene.
Eszter8826 2015.12.16 11:40:19
@Kaszáspók:
" (bármily meglepő kedves Eszter, de akkor is éltek emberek)" --> Persze, és az állam gyakorlatilag mindenki alá rakott lakást, mindent. + volt biztos munkahelyed, és ha nem csináltál nagy hülyeséget, akkor gyakorlatilag nyugdíjig ott dolgozhatnál. ÉS!!! volt bölcsi, ovi a gyárban.

"Most meg... Kapásból emeletes ház kell, lehetőleg Pasaréten, és ha nincs 3 évesnél fiatalabb SUV, akkor jajj, a Dunának kell menni, de legalábbis Londonba.
Ha nincs talonba húsz "milla" nem lehet gyereket szülni, mert ruházni kell (gondolom Nike alatt nem cipő a cipő) meg taníttatni (gondolom Svájcban, mert még megszól a szomszéd)"
-->
1, Azért ezt nem gondolom, szerintem elég egy 2 szobás lakás, meg fél millió tartalék.
De sok fiatal minimálbérből nyomorog egy szobában (jobb esetben egy egyszobás lakásban) És oda szüljön?
2; Kocsi. Én vidéki vagyok. Ott ahol én lakom, kocsi nélküli gyakorlatilag lehetetlen élni.
Nyilván pesten megoldhatóbb, de nem könnyebb, kocsi nélküli.
3; Nike??? Márka? erről szó sincsen. Főleg amíg növésben van. totál felesleges. Viszont egy gyereknek egy évben kell: 1 db téli cipő, egy 1db tavaszi cipő, 1 benti cipő (iskola) és 1 db nyári cipő, ha nem nőtte ki a tavalyit. Ruha ugyanez.
4; Taníttatni Svájcban? Orbán után szabadon? :-)
Nem, erről sincsen szó, nem kell mindent a gyerek alá tolni. (UI: én is tanultam külföldön Erasmus keretében, és amennyire tudtak, támogattak) De egy egyetemen el kell indulni valamiből.

Igazából vitázhatunk bármeddig, de a fenti érvek racionális elveken alapulnak.
Elismerem, van igazság abban amit írsz, ("merci, nike, emeletes ház") van aki így gondolkodik, de ők elenyésző kisebbségben vannak.
Sokan vannak, akik a minimális feltételeket sem tudják megteremteni (két szobás lakás, egy bármilyen autó, félretett pénz ha beüt a baj.)
Eszter8826 2015.12.16 12:52:30
@Burgermeister: Igen, tényleg! Ha gyerekről van szó igen! Egy 3 tagu család megélhetéséhez szerintem kell ennyi. Tudom, lehet kevesebből is, ők azok, akik nyafognak, hogy erre nincs pénz meg arra nincs pénz.
nem-Róza Luxemburg írása. Kép: dailymail.co.uk Nem mondom, hogy kitörő kedvvel mentem dolgozni az egyik, a fővárosi fiatalok által csak „klassz kajálda” alatt futó franchise-ba, de mivel diplomám nem egészen „versenyképes”, így míg azzá teszem, bevállaltam, amit…..
Eszter8826 2015.12.10 08:14:29
@ipartelep: "de mivel diplomám nem egészen „versenyképes” Hát ugye a fő probléma ez. De ahogy olvastam, már dolgozik rajta a posztoló. A fizetés nem kevés! az adó sok rajta.... Nagyon nem mindegy
Evidens, hogy szenteste velem van, nem adom kényszerláthatásra! - jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangon anya, aztán a gyereket kitépte apa kezéből és egy jól irányzott mozdulattal becsapta az ajtót. Evidens. Tavaly is nála volt. Sőt egész karácsonykor és még utána is. nem…..
A világ legtöbb központi bankja rendelkezik aranytartalékkal. Az American Bullion felméréséből kiderült, melyek a legnagyobb aranyfedezettel rendelkező országok. A teljes aranytartalékot 2015-ben 32 033 tonnára becsülték, ami 1 235 873 413 274 amerikai dollárnak felel…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.   Tisztelt Szerkesztőség!     "Sajnos" nekem is csak szokványos…..
Eszter8826 2015.11.28 12:11:40
@Online Távmunkás: Ugyanezt tapasztalom. Sok nő, kis helyen összezárva elég veszélyes tud lenni.
Megjegyzem, nekem volt már olyan férfi főnököm, aki molesztált...Nyilván felmondtam azonnal (bánom már, ki kellett volna csinálnom) Viszont azt gondolom, hogy nem minden férfi főnök akar kikezdeni velem, és ugyanígy, nem minden női főnök hárpia. A viselkedés nem nemiség kérdése.
Tény, női főnöknek jobban örülök, mert velük tudok bánni, hiszen magam is nő vagyok :)
Eszter8826 2015.11.28 12:14:23
@Valakiateleprol: Te, :D én nem gondolom, hogy ez erőltetett poén. Hotziher, hogy a főnökasszonynak ez jön le ... :D "szegény én, ki vagyok közösítve, mindenki szemét, csak én nem"
A hajléktalan-ellátás rendszere nem jelent valódi megoldást a hajléktalanság felszámolására, állítják a civilek és – elsősorban A Város Mindenkié (AVM) egyesület munkájának köszönhetően – a hazai sajtóban is egyre több szó esik erről a küzdelemről. Mit tesz az…..
Eszter8826 2015.11.26 08:25:36
@Sir Galahad: Valami hasonlót szerettem volna írni én is. Nagyon szépen megfogalmaztad a lényeget.
Megint ott tartunk, hogy valaki azt írta le, hogy a társadalom küzdő, dolgozó, (nagyon keményen dolgozó) tagjai támogassák azt aki ÖNHIBÁJÁBÓL került utcára.
Én a mondandódat kiegészíteném azzal, hogy: nincs olyan, hogy "nem önhibájából került utcára". Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa, tartja egy mondás. Ez így is van. - Az ország nyugati részén minden segélyt elvennék, és minden támogatást, hajléktalanszállót bezárnék, munka van, munkakedv már kevésbé. Az ország keleti részén már nehezebb (nekem mondjuk ott is sikerült), de keleten sem lehetetlen munkát találni. Az már egy másik kérdés, hogy könnyebb a "szemétgonodszállam"-ra mutogatni, hogy mér nem ad ingyen lakást, ingyen kaját, ingyen mindent a hajléktalanoknak.
Megint az a nyolc év. És megint az derült ki, hogy akkor volt jobb. Egy friss közvéleménykutatás szerint az emberek már vizitdíjat fizetnének, csak hogy jobb legyen az egészségügy. Nem elég, hogy a Gyurcsány.kormány idején kisebb volt az államadósság, többen jártak…..
Orbán Viktor pár napja ismét  szerepelt kedvenc kormány-médiájában, interjút adott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának. Az illiberális kormányfő ezúttal azonban akkorát ment, hogy az a szokásosnál is jobban kiakasztotta a hantamétert.  Orbán hantázott a paksi bővítésről, megvédve a fideszes…..
Jelenleg kötéllel a nyakában fészkelődik egy kisszéken és tanácstalanul nézelődik. Időnként feltekint a csomóra, amit saját maga rögzített a plafonon lógó kampóra, majd a sámlira pillant, amire ráállt. Önként, fittyet hányva azokra a jelekre, amelyek figyelembe vételével…..
Eszter8826 2015.11.23 10:50:58
@paráznabillegető: Igen, ennek az egynek örülök. Európa vezetése leszarja az embereket, de a pénzünk (munkánk) az kéne, és ez a terror balhé igencsak árt az üzletnek. Úgyhogy talán lesz majd valami változás.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Nagyjából 3 hónapja vagyok…..
Eszter8826 2015.11.19 10:07:40
@Diorella Queen: "Nem kell elhinni a van helyetted másik 300 dumát, mert nincs.
Nincsenek emberek. Kevés munkaképes és munkára hajlandó ember mindenhol." Maximálisan egyet értek.
A poszthoz annyit, hogy nekem eddig csak női főnököm volt, és eddig soha semmi probléma nem volt velük, a férfi kollégák részéről sem.
(igen, a munkát megkövetelte mindegyik, de ez nem a szaporítószerv függvénye)

Gyanítom, hogy te most kifogtál egy hülye picsát. Annyit tudok javasolni, hogy tényleg keress másik helyet, addig meg szard le, kirúgni nem fognak, (főleg akkor nem ha a kvalitásaid valóban átlagon felüliek) -
Egyfelől már a menekültkrízis is úgy kellett a Fidesz-KDNP-nek, mint egy falat kenyér. Előtte a kormányzati korrupció és a tilkozások miatt megroppant a támogatottáságuk, sorra veszítették el az időközi választásokat. Azóta félmillió támogatót szereztek vissza. Másfelől…..
A francia terrortámadásról jutott eszembe pár gondolat. Kétségtelen, hogy ez a vérengzés még sokáig uralni fogja a közbeszédet. Ez egyrészt a politikusok érdeke, de kétségtelen, hogy a terror könnyen beköltözhet az emberek szívébe. Tudom sokan írtak már erről, de szeretném…..
A Magyar Tudományos Akadémia 11 elemzést, háttértanulmányt tett közzé  a 2015-ös menekültválsággal kapcsolatban. Az MTA vizsgálatai néhol alátámasztották a Fidesz eddigi állításait (például, hogy többségben egyedülálló fiatal férfiak érkeznek Európába), sok helyen…..
Eszter8826 2015.11.13 07:56:33
@Six: Nincsenek adatok! Németországnak fogalma nincs hány menekült van nála. Konkrétan személyazonosság nélkül mászkál egy csomó "menekült" (inkább gazdasági bevándorló).
Abban egyetértek a posztlóval, hogy a kerítés nem jó, helyette lőni kéne a határon, aknazár stb.
Eszter8826 2015.11.13 12:04:50
@♔bаtyu♔: Az a baj, hogy ha menekültek is.... - És? akkor mi van?
nem mi okoztuk, nem vagyunk felelősek értük. Ha meghalnak, hát meghalnak! Ezért nem kell kimenteni őket a tengerből sem. Ha megfulladnak, hát megfulladnak. Ez van. Nem mi döntöttünk úgy, hogy elindulunk. Most már azon a ponton vagyunk, hogy békésen nem lehet kezelni. Muszáj lesz fegyverrel visszatartani őket... Félek mire erre rájönnek, már késő lesz.