Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boci Kollai

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeervusztok! Elnézést, hogy csak most jelentkezem, de túl sok dolog nem történik velem, hacsak nem nevezzük történésnek, hogy próbálok amerikai klasszikus filmeket vadászni a netflixen, hogy értsem, ha valaki netán ezekből idézget, mint otthon én a „Drakula halott, és…..
Boci Kollai 2015.09.09 12:56:05
Höri menni Amerika Első hónapunk 2015.09.07 02:01:27
Üdv Kedves Mindenki! Kisebb szünet után én is új bejegyzésre adtam a fejem az ittlétünk első hónapfordulójának alkalmából. Ami azt illeti elég sokszor eszembejut, hogy milyen jó lenne ezt vagy azt megosztani veletek és valami kis frappáns mondatfolyam is megfogalamazódik…..
Höri menni Amerika Röplabda fail 2015.08.27 22:02:10
Sziasztok! Kezdem teljesen megszokni az ittlétet, ami abból is látszik, hogy alig akarok felkelni reggel, a pizzakihordó már nem hezitál a házunk előtt, hogy vajon hova csengessen, és akaratomon kívül loptam. Péntekenként van ugyanis itt a szemetes nap, aznap reggel, vagy előző este…..
Boci Kollai 2015.08.28 11:24:05
Sziasztok! Végre eljött a pillanat, hogy helyi lakósként üdvözölhessük magunkat és egymást Philadelphia utcáin, amiket egykor Bruce Springsteen is olyan marha lelkesen, csupa pozitív gondolattal telve koptatott ugye. Kicsit jobban megismerhettük házigazdijainkat  - elég laza…..
Sziasztok! Nagyon félek megírni ezt a bejegyzést, ami nyilvánvaló jele annak, hogy muszáj megírnom. :D Előre is elnézést kérek azoktól akik ezt borzasztó nyálasnak/unalmasnak/álszentnek…..
Sziasztok! Mivel Csubakkorádó éppen szunyókál kicsit nehézkes éjszakája után ezért ma rajtam a sor, hogy szórakoztassam a nagyérdeműt. Az elmúlt blog óta izgalmas volt az életünk de…..
Szóval túl vagyunk a nettó 9 órás repülőúton, ami számomra olyan volt, mint amikor a Félelem és reszketés egy sötét sikátorban véletlenül összefut a 8.utassal aki épp…..