Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István L. Kovács

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írta: Balku László Elmondjam ennek a libának, hogy jutottam idáig? Primitív kis ribanc, csöppet sem szimpatikus. Legszívesebben egész nap hátat fordítanék neki, és már az is boldoggá tenne, ha nem szólna hozzám. Már az is boldoggá tenne...! A francba, ebben a büdös fogdában…..
Kedves Hölgyek, Lányok, Asszonyok! Ez a bejegyzés kifejezetten nektek szól, akik láttatok már ezt-azt, átéltetek ilyet-olyat, tapasztaltatok egy s mást. Tegnap értesültem róla, hogy végre piacra dobták a női "Viagrát", aminek nem egészen ez a neve, a hírekben női…..
Drága Szülőtársak! Nyilván ti is vágjátok a centit az iskolakezdésig, ami immár valóban csak napok kérdése. (Azért nem vagyok teljesen biztos a napok számában, mert augusztus 20-án nagy örömömben egy hirtelen mozdulattal levágtam a centi maradékát és beleszórtam a…..
Kedves Lányok, Asszonyok, sőt Urak! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én úgy érzem, ezen a nyáron mintha jó 15-18 fokot emelkedett volna az átlaghőmérséklet. Valahogy úgy tűnik, mintha néhány nap…..
István L. Kovács 2015.08.15 11:36:16
Drága Sportbarátok! Percekkel ezelőtt rágtam le az utolsó körömdarabkámat is, Hosszú Katinka második kazanyi világbajnoki címét végigdrukkolva. Amikor pedig a Magyar Televízió szívtelen…..
István L. Kovács 2015.08.13 08:33:29
@dirtyrock: Sajnálom, hogy nem fedezted föl benne az iróniát. Viszont lehet hogy ebben az esetben tudott interjút adni Katinka, azonban számtalan sportág van ahol alig tudnak lihegni mégis az orra alatt tartja a mikrofont az idióta sportriporter. És ha hallgatod a közvetítéseket és látod is a képet tudhatod mennyi baromságot összehordanak.