Regisztráció Blogot indítok
Adatok
myluppa

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kolosi Péter a Sorozatwiki blognak azt nyilatkozta, hogy azért Puskás Peti és Kiss Ramóna vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen! reality következő felvonását, mert a Rádió 1 nem engedte el Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Az RTL programigazgatója elmondta, hogy a Class FM (Balázsék előző…..
myluppa 2017.11.18 18:46:31
@ujani: ne feledjük azért, hogy ez a tulajdonos, csak egy amcsiból hazabotorkált ócska stróman:)))
Miért hiszi bárki is, hogy Orbán egy választási vereség után simán átadja a hatalmat?              illusztráció: varanus.blog.hu Higgyük el, hogy a közelgő Advent szelleme megszállja az ellenzéket, és ahelyett, hogy önmagukkal és egymással foglalkoznának, végre ráfordulnak arra az útra, ami…..
myluppa 2017.11.01 07:05:23
@stim: 444.hu/2017/10/30/ezzel-a-hosugarzoval-oldottak-meg-egy-hatagyas-szoba-futeset-a-janos-korhazban

plafonról potyogó patkányok is a kórház felújítási terv köv.részei.ja:nem.
myluppa 2017.11.01 07:06:26
@$pi$: rezsinyomoronc:D
myluppa 2017.11.01 07:07:01
@$pi$: rezsinyomoronc:D
Az eddigi frakcióvezető hamarosan leköszön, de előtte még ostobaságokkal tömi az emberek agyát. Meg kell ismerni a magyar emberek véleményét a "Soros-tervről", ezért a Fidesz-frakció felkérte a kormányt, hogy szervezzen le erről egy nemzeti konzultációt – közölte Kósa Lajos, a Fidesz hamarosan…..
myluppa 2017.09.16 23:44:29
@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: jobb is a mostani illiberális időben, de tudjuk van az országban olyan politikai erő, ami képes utcai zavargásokat szervezni és polgárháborús pszichózist teremteni: ezt a politikai erőt Fidesznek hívják...
  Előző hét csütörtökön jött elő az infóval Hadházy Ákos, az LMP társelnöke, hogy egy olyan alapítvány kapott 1,2 milliárd forintos uniós támogatást a magyar kormányon keresztül, amely kuratóriumában ott ül a kancelláriamiszter, Lázár János felesége. A támogatás elvileg arra érkezett, hogy…..
myluppa 2017.09.16 23:13:34
@Gyurcsány csak 20 százalékot loptunk Ferenc: aki meg a szart kilopja alólad annak vastagbélig be is nyalsz.alja véglény vagy.
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
myluppa 2017.09.16 17:17:46
@igenember: balszerencse meg az, hogy egyáltalán szavazhat, akinek mindegy, hogy kilopják alóla az országot, csak végül is magyar lölö stróman legyen. ostoba!
A Fidesz és személyesen Orbán Viktor körülbelül annyira szeretne népszavazást az olimpiáról, mint Habony Árpád egy Tesco gazdaságos öltönyt. Az, hogy nem ágálnak ellene hangosan, még nem azt jelenti, hogy nincs kész terv a kezdeményezés elgáncsolására...
Talán, ha nulla fok van, egy szeméthegy mögött, a vasúti töltés oldalában nőtt szétfagyott nádasban, színevesztett, félig szétfoszlott sört reklámozó napernyő alatt üldögél a késő téli nap bágyadtan szitáló havas esőjében négy fiatal férfi. Apró tábortűz próbál valami meleget adni a vizes göncökbe…..
myluppa 2017.02.11 11:54:12
Budapest megoldja, hogy legyenek aláírók az olimpia-rendezés elleni standoknál. Kigyulladt a metró a Corvinnál, leszállították az utasokat, akik berágtak. Aztán jól aláírtak az LMP standjánál "Most már elég!" felkiáltással. Egy normális hétköznapot már léci!       Te követed már a Reflektort…..
myluppa 2017.02.05 11:40:04
@Aranyi Gábor: micsoda alja tetű vagy, ráadásul sötét ostoba buta!!!!mielőtt ideszarsz, nézz utána dolgoknak te szervilis szájbakúrt idióta troll!!!
Fidesz szimpatizánsnak lenni ma nem éppen kellemes szabadidős tevékenység. Oda lett a csillogó szemű büszkeség, meg a Forradalmi Néppárt. Utóbbi átment jól jövedelmező vállalkozásba. A ma is lenépszerűbb magyarországi pártot rengetegen utálják, megvetik, így sokan már csak rejtőzködve…..
NemGogol Túl a barátságon 2016.12.15 13:28:16
A Miniszterelnök Úrral is megajándékozzuk egymást, hiszen barátok vagyunk. (Mészáros Lőrinc: Megajándékozom Orbán Viktort) Tulajdonképpen kinek szánta ezt a mondatot Mészáros Lőrinc? Úgy értve, kik azok a derék, jóravaló polgárok, akik ezt, ebben a formában el is hiszik? A gyermekkori barátság…..
A betegjogi törvényt sérti a hivatásával visszaélő, másodfokon elítélt orvos nevének eltitkolása. A betegnek joga van megfelelő módon tájékozódni állapotáról, orvosáról, az őt alkalmazó kórházról, amely ismeret kihat az egészségügyi állapotára. A Csolnoky Ferenc Veszprém Megyei Kórház és a…..
myluppa 2016.12.22 01:41:11
@epatio: gondolóm jól fizetnek neked ezért a kis büffentésedért....pff
Csendesen ugyan, de Vona Gábor bejelentette: az LMP-vel együttműködve akarnak kormányt váltani. Ez ugyan elsőre nagyon vicces, mert a két párt együtt sem éri el az MSZP és a DK összesített támogatottságát, de azért a mondatnak mégis van jelentősége. Az ATV reggeli műsorában megtörtént a comint…..
myluppa 2016.12.20 23:50:57
@Daniel W. Mcload: de, ez egy dk-s blog, szerzői pedig dk-k, mint Vágó és társai...
Az alább leírtak 2016 Magyarországán estek meg. Fontos az évszám, nem az átkos rákosi-korban történt ugyanis a dolog, nem akkor, amikor lefüggönyözött autó jött az óvatlanul kiejtett, a hatalomnak nem tetsző szó kimondojáért.  Orbánnak még a szelleme is "jó" oktatónak bizonyul, nehogy a ma…..
myluppa 2016.11.20 23:42:31
@Ballib cenzúrázók réme 19: aqgyirotyadék, trollokból is a legócskább ,.bitnélküli faszparaszt vagy.ennyi.
A legfrissebb botrány: Pestszentlőrincen egy férfi bántalmazott egy nőt. Ez önmagában még nem ügy, hiszen az a nő áteshetett éppen egy vak komondoron is, de ez esetben mégis van súlya a dolognak, mivel nem családon belüli nevelésről volt szó - ez nem igazán zavarja a…..
Sergei Guriev, a párizsi Sciences Po közgazdászprofesszora és Daniel Treisman, az UCLA politikaitudományi professzora közös tanulmányában egy új hatalomgyakorlási modell alapjait írták le, melyet ők egyszerűen új autoritarizmusnak neveztek el. Ennek lényege, hogy a társadalom…..
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
myluppa 2015.10.14 14:41:29
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: te bégető birka, valóban nem kötelező, fajtádra nézve, meg lesülhetne a pofátokról a bőr. bár jó vastag alatta a maszk, de idővel leporlik:)
Normális körülmények között arról kellene írnom, hogy Orbán Viktor brüsszeli sikeréért (hat pontból öt bejött – most tekintsünk el attól, hogy ebből négy olyan, amit már az Európai Bizottság tagjai is pedzegettek, csak lusták voltak pontokba szedni) mekkora árat fog fizetni…..
myluppa 2015.09.26 04:30:40
@Kicsilulu: pattanj már le a mélymagyarkodásról, te őstulok.
ki a fene irigy erre a díszpéldányra, ha a gerinctelenség jelenti a magyart, inkább lesz az ember piréz, mint ilyen elvtelen, szarháziakkal azonosuljon:)