Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VoiSingers

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VoiSingers Kinizsi, a nép fia 2021.02.03 10:33:29
A Szentgyörgyváry Péter siklósi várkapitány úr által tavaly elkészült történetbe foglalt szövegalapra elkészítettem a teljes zeneművet, melynek koncertverzióját Horváth Krisztián hangszerelése alapján, a szuperkoncertjeinkről már ismerős élőzenekarral (Komjáti Dalma- Baksa Péter- Bagány Attila-…..
2012 óta a lazac-kék színkombinációban készült ruhánk már szinte a védjegyünkké vált, hiszen néhány templomi és nyári koncertünket leszámítva az egész ország így láthatott és ismerhetett meg minket. Az évek elteltével éreztük, hogy szeretnénk fellépő ruha tekintetében is megújulni. A 2018-as kínai…..
VoiSingers SZABADSÁGKONCERT 2016.10.24 13:53:36
Ákos és a zenekar a forradalom 60. évfordulóján rendezett Szabadságkoncertre kapott meghívást, ahol - többek között - olyan előadók mellett játszott, mint a Beatrice és az East. A televízió élőben közvetítette az eseményt a Papp László Budapest Arénából. Az 1956 című dal erre az estére készült…..
Lemaradtál? Újranéznéd? Az alábbi linken megteheted :)..
VoiSingers Zenelépcső 2016.10.24 13:49:59
A Filharmónia Magyarország által szervezett Zeneszüret Fesztiválprogramjának keretében szokatlan helyszíneken találkozhatott a pécsi közönség klasszikus zenével.   Szeptember 28-án mi énekeltünk a Tudásközpontban. Ola Gjeilo egyik művét adtuk elő, amiről videó is készült. Íme:..
VoiSingers 2016.10.24 13:46:13
Kicsit több, mint fél éve lehetett, amikor megálmodtuk, hogy csinálunk egy nagy koncertet. Szabival és Sziszivel sok alkalommal ültünk össze és ezeken a megbeszéléseken jöttem rá, hogy ez nem koncert lesz, hanem Szuperkoncert. A technikai dolgokhoz egyáltalán nem értek, ezért minden alkalommal…..