Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruzsinszki Ádám

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a csapat a második félidőre egészen elfáradt. Látszott, hogy nincs cserepeadunk. 10 sérültet nehezen lehet helyettesíteni. Sajnos ebben az évben vagy a kettősterhelés, vagy a sérülések miatt, vagy fejben szokás szerint elfáradunk. Az, hogy Howe állásról pletykálnak, szerintem túlzó. Látni…..
Az első félidő első negyed órájában nagy nyomás alá helyezte a Liverpool a Newcastle kapuját. Aztán nem csak nyomás volt, hanem hálót érő, de meg nem adott gól is. Majd egy 11-est érő Botman szabálytalanság, amit Dubravka hárított. Összességében a Newcastle nagyon megilletődve kezdte a mérkőzést. A…..
Mai napon annyi érdekesség van, hogy a Liverpool fogadja a Fulham csapatát. Az utolsó posztunk óta annyit változott a helyzet, hogy 9 ponttal megyünk a Liverpool előtt, akik az 5. helyen vannak. Összesen a hátralévő meccsekből megszerezhető pontok száma 15. Ha a Liverpool ma pontokat hullajt, akkor…..
Mindenkit az érdekel a véghajrá felé közeledve, hogy milyen esélyünk van az első 4-ben maradni. Illetve az írás végén megnézzük, hogy milyen esélyünk van a dobogóra is. A tabellára pillantva láthatjuk, hogy mai napon (kedd este az esti meccsek előtt) 3. helyen vagyunk 31. lejátszott mérkőzést…..
Tegnap este a Nottingham Forest ellen aratott/szenvedett/ki izzadt győzelemmel újra reménykedhetünk abban, hogy fenn tudjuk tartani a fordulatszámot a Bajnokok Ligájáért küzdő csapatokkal.  Nézzük meg a környezetünkben lévő csapatok meccset a válogatott szünet előtt, és nézzük meg a számokat a…..
22 mérkőzést játszott le a Newcastle United. Ha valaki azt mondja a bajnokság elején, hogy 1-szer kapunk ki 22 forduló alatt, akkor vakon aláírta volna ezt bárki. Ha azt mondja valaki, hogy 22 forduló alatt 13 gólt fogunk kapni, azt is vakon aláírta volna bárki. Ha ezekhez a számokhoz még azt is…..
Az 1-1-es döntetlennel végződő Newcastle - West Ham mérkőzésről olvashatjuk két angol ismerősünk véleményét. Possey Tiewe (Newcastle) Nyilván nem vagyok boldog a látottak alapján. Nagyon hiányzott Bruno a középpályáról. Összességében viszont nincs ok a panaszkodásra. Hoztuk a megszokott stabil…..
Meccs értékelés a statisztikai mutatók tükrében. Labdabirtoklásban 60%-ban nálunk volt a labda. Majdnem dupla annyi jó passzunk volt, mint a Crystal Palace játékosai. Newcastle 525 passz próbálkozásból 408 jó passzt hajtott végre, ami 78%-os pontosság. Az ellenfélnek 345 próbálkozásból csupán 226…..
Az egész mérkőzést figyelembe véve jobbak voltunk, domináltuk a mérkőzést, de sajnos semmire nem volt elég. Ha pontozásos lenne az pontosztás, akkor örülhetnénk csak. De annak ellenére, hogy szinte végig domináltuk a mérkőzést, a legnagyobb helyzetet mégis a Crystal Palace-nak sikerült kidolgoznia,…..
Mai napon jön a csapat 20. bajnoki mérkőzése, amikor is Londonban vendégeskedünk a Crystal Palace otthonában. Jó előjelekkel várhatjuk a mai mérkőzést, mivel a csapatunk formáját tekintve az elmúlt 5 mérkőzést nézve mi három győzelem és két döntetlennel érkezünk a mérkőzésre, amíg a vendéglátóink…..
Kettő játékossal ült le Eddie Howe és az egyeztetések után megengedte, hogy távozzanak. Egyik a sokadik helyre szorult kapusunk Karl Darlow, aki Dubravka visszatérésével még kevesebb esélyt lát arra, hogy játékperceket szerezzen. Eddig sem töltött egy percet sem bajnokikon a pályán, így érte nem…..
Allan Saint-Maximinnek bizonytalan a helyzete. Eddie Howe több problémát is feltárt a támadóval kapcsolatban. Első körben azt hangsúlyozta, hogy a sok és folytonos egymásutáni sérüléseket követően a kondíciója nagyon nehezen jön vissza. Illetve a rendszeres sérülések miatt nem is szeretnék…..
Az elmúlt napok is hoztak pletykákat, amiknek próbálunk kicsit mögé nézni. 1.) Iván Fresneda - Átigazolási valószínűsége: 67% A Ronaldo tulajdonában lévő spanyol Valladolid kötlékébe tartozó fiatal jobb hátvéd egy igen okos döntés lehet a jövő csapatának építése kapcsán. Itt van még Trippier, aki…..
Ebben a posztban a statisztikát kedvelő olvasóknak szeretnénk kedvezni. Megnézzük kik azok a játékosok, akiket a látottak alapján alul, vagy éppen felül értékelünk, és kik azok, akik szürke eminenciásként kimagaslót nyújtanak. Azt tudjuk, hogy minden sikeres csapatban vannak az úgynevezett…..
Tegnap este a Napoli csapata kikapott az Intertől, így a Newcastle United lett az 5 nagy bajnokságot nézve a leghosszabb veretlenségi sorozattal rendelkező klub. Utoljára a Liverpooltól kaptunk ki 2022.08.31-én egy hosszabbításban bekapott góllal. Pontosan 13 bajnoki mérkőzés óta nem kaptunk…..
Átigazolási időszak van, ami nagyon sok futballszerető ember fantáziáját izgatja, és ilyenkor rendszeresebben nézi a sportportálok híreit, látogatja a kedvenc csapata weblapját. Vannak emberek, akik ezt az időszakot jobban élvezik, mint a meccseket.... Nézzük milyen pletykák repkednek a…..
Örömmel konstatálhattuk, hogy rangdót játszunk az Arsenal ellen, viszont a mutatott játék és az eredmény is nagy hiányérzetet hagyott maga után, mondhatjuk mindkét oldalon.  De nézzük meg hogyan is alakult a mérkőzés.  Az első félidőben jól kirajzolódtak a szándékok. Az Arsenal egy sokkal…..
A szurkolónak az a dolga, hogy elhiggye azt, hogy a csapat egyre jobban fog teljesíteni a meccseken, egyre jobb helyezéseket ér el a kiírásokban és egyre magasabbra rangsorolják a csapatát mások is. Több oka is van ennek, hiszen ha jobb eredményeket ér el a csapat, akkor jobb a hangulata a…..
Nagy port kavart az UEFA klubcsapatok részére vezetett rangsora, ahol Magyarország a 33. helyen foglal helyet. Olyan országok előznek meg minket, mint Lichtenstein, Kazahsztán és Azerbajdzsán. Viszont úgy is nézhetjük, hogy megelőzzük Finnországot, vagy bekerülhetünk egy jövőbeni…..
Döntetlen született a péntek esti mérkőzésen Románia ellen. Sokan a mérkőzés előtt azt mondták, hogy győzelemre lesz szükségünk, ha versenyben akarunk maradni. Ennek ellenére most túl sok negatívumot nem lehet mondani a csapatra. Persze, nem lőttünk gólt, és nem domináltuk a…..
A magyar foci egyik legnagyobb kérdése jelen pillanatban a pénteken ránk váró románok elleni selejtező mérkőzés végeredménye. Minden fórumon láthatunk olyan képeket, vicceket ahol azt szeretnék a szurkolók, hogy csak a románokat verjük meg, a többi nem számít. Tudjuk azt is,…..
Még  mindig az ötödik forduló statisztikáit boncolgatjuk. Beszámoltunk a hét válogatottjáról, és most beszámolunk a góllövőkről is. Az utolsó fordulóban lejátszott hat mérkőzésen összesen 13 gól született. Ez meccsenként éppen csak több, mint kettő gól. Ez sajnos…..
A forduló válogatottjában csupán kettő külföldi játékos került be, ami nagy büszkeségre adhat okot, hiszen a szigorított szabályok miatt már csak a legjobb külföldiek lépnek pályára az első osztályú klubokban. Ami még ennél is nagyobb megelégedettségre adhat okot, hogy a…..
Sikerült egy hosszabb riportot készíteni Bobál Gergellyel, aki néhány hete igazolt Németország egyik meghatározó klubjába a VfL Wolfsburgba. Bár még csak a második csapatnál edz, de ilyen fiatalon…..
Messze vagyunk azon koroktól, amikor magyar játékosok tömege tudott a világ elitjéhez tartozni, amikor tényleg minőségi játékosokat adhattunk külföldre. Viszont még mindig sok magyar van ott a legerősebb…..