Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rahman Mudzsibur

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért nem gondoltak arra, hogy az állítólagos csőcselékben öngyilkos robbantók is lehetnek?   Valamit nagyon, de nagyon nem értek. Jó, jó. Én is láttam az Euronews január 5-ei, keddi, késő esti riportjában a német lányt, aki öntudatának teljes komolyságával nyilatkozta, hogy egyéni…..
  (Az alábbiakban egy hosszabb, az Európai Unió alapproblémáit és az európaiságunkat fenyegető legnagyobb veszélyt elemző hosszabb tanulmány egyik fejezete olvasható, amely Magyarországgal foglalkozik...)   Mióta elkezdődött a migránshisztéria, azóta a teljes magyar…..
Mutatott némi átrendeződést a pártpolitikában a 2015-ös esztendő. A meggyengült Fidesz a gyűlöletkampánnyal visszaerősödött, a DK megközelítette az MSZP-t, a Jobbik néppártosodási törekvései kudarcot vallottak, a szocialisták elindultak az 5 százalékos küszöb felé.…..
Rahman Mudzsibur 2015.12.25 11:46:21
@The Ghost Wolf: gyurcsótány haverod, meg a degenerált koalíciód mögé a kivégzőosztag sorakozzon fel...
Nem érdekel a Kovács Ákos körüli botrány. Nevezett dalénekestől még nem hallottam fülbe mászó dallamot, nem olvastam megjegyezhető szöveget. Kínos ügyét úgy értelmezem, hogy a Telekomnak több női előfizetője van, mint férfi, és nem mindegy neki, hogy az egyik támogatottja…..
Istenem, ennél szánalmasabbak már nem leszünk, az biztos. A minisztériumokból begyűjtjük a kis mobilfimpliket, mert időközben utána számoltunk, és a teljes csomag felmondása sajnos kurva sokba kerülne, és hátha ez a germán multi azt hiszi, hogy a hálózatfejlesztést is fel…..
A nemzetközi migráció aktuális kihívásairól Tétényi Andrással, a Budapesti Corvinus Egyetem Világgazdasági Intézetének oktatójával beszélgettünk Fotó: Pap Nóra / lumens.hu Hogyan jellemezné napjaink migrációs trendjeit? A migráció két részre különíthető el:…..
Fennakadt a szlovén-osztrák menekültellenes menet a határon. (Fotó: antifa blokád Spielfeldnél). A dotoho exkluzív beszámolója, Ljubljanából. Sikeresen megakadályozta több száz antifasiszta az ausztriai Spielfeld határátkelőnél a szíriai menekültek ellen…..
2007-ben a második Gyurcsány-kormány vezette be a beteg-orvos találkozások csökkentésére és a költségek részleges áthárítására a vizitdíjat. Összege alkalmanként 300 forint volt, a felnőtt háziorvosi praxisoknak átlagosan havi 186 000 Ft bevételük keletkezett belőle.…..
Egyfelől már a menekültkrízis is úgy kellett a Fidesz-KDNP-nek, mint egy falat kenyér. Előtte a kormányzati korrupció és a tilkozások miatt megroppant a támogatottáságuk, sorra veszítették el az időközi választásokat. Azóta félmillió támogatót szereztek vissza. Másfelől…..
  "Mi megtanultunk békében élni polgártársainkkal, nemzettársainkkal, a szomszédos népekkel." Rajcsányi Gellért, Mandiner   Kizárólag olyan bejegyzéseket szeretek írni, amiben valamilyen egyedi szempontot, véleményt is meg tudok fogalmazni. Európa modernkori történelmének…..
Viktor megbukott. Mielőtt nagyon örülni kezdenél, nyájas olvasó, nem a mi Viktorunk hanem a szomszédoké. De a mi Viktorunk helyében én elgondolkodnék az eset tanulságain egy kicsit, mert lenne mit megfontolni. Viktor Pontát ugyanis minden látszat ellenére nem az utca népe buktatta…..
Rahman Mudzsibur 2015.11.06 15:05:47
Mivel már csak a botrány mértéke volt kérdéses, valamit lépni kellett: nem lehet aktuálpolitizálni Göncz Árpád temetésén. Ismert, hogy a volt köztársasági elnök azt kérte, ne az állami protokoll szerint temessék el a Nemzeti Pantheonba, hanem egykori bajtársai, Bibó, Litván…..
Egy nappal, pontosabban néhány órával Göncz Árpád egykori köztársasági elnök temetése előtt olvasom, hogy jó magyar szokás szerint botrány körvonalazódik. Azt már napok óta tudjuk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök – az elhunyt állami protokoll-mentes temetésre vonatkozó…..
Rahman Mudzsibur 2015.11.06 14:30:45
@istvankah: Veled született ez a bugris modor, vagy éveid múltával szedted össze? Ha elvégzed a nyolc általánost tán magad is rájössz...
A egykori Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor újra megkóstolta a magyar származású üzletembert. Már nem elég neki, hogy itthon nincs ellenfele, azt csinál, amit akar, nemzetközi ellenségre lő, akit a világ megrontójának állíthat be, ráadásul elfajzott magyarként gányolhatja.…..
Colleen Bell, az USA magyarországi nagykövete, a nemzetközi diplomáciában szokatlanul éles bírálatot fogalmazott meg a magyar kormánnyal szemben. Az alábbiakban kísérletet teszek arra, hogy ezt az eseményt szélesebb kontextusában értelmezzem, és bemutassam, hogyan állította falhoz…..
Úgy tűnik, hogy a magyar választók preferálják, ha a kormányuk irracionális intézkedések sorával nehezíti az életüket. Mi mással is lehetne magyarázni azt, hogy akkor nőtt a kormánypárt népszerűsége, amikor abszurd, sőt kifejezetten ellentmondásos intézkedések sorával…..
Varánusz Amerika újra támad 2015.10.29 09:20:53
Vártam, hogy reggelre kelve vezető hír lesz, hogy Mr. Ananászháré kirángatta az ágyból Colleen Bellt, becitálta a külügybe, hogy elmondhassa mennyire nem értünk egyet azzal amit összehordott. De semmi. Pedig Petya a szomszéd államok prominenseit egy rosszalló…..
Vegyünk egy plasztikus példát a magyarországi korrupcióra.  Ön ott áll a Nyugatinál, és várja a villamost. A villamos nem jön, ön ideges, késik a munkahelyéről, tömeg van. Egyszer csak odafurakodik Orbán Viktor, kiveszi az ön zsebéből a pénztárcáját, abból elvesz pár…..
Oly nagy vagy, és oly nagy a dühöd is. Megértem. Te valahol politológus is vagy, nemcsak az általános gyűlölet beszél belőled, hanem a személyes düh és a sértettség is, hozzáértő szakértelemmel, történelmi szemelvényekkel alátámasztva. És hát hol van hozzád képest holmi…..
Varnus Xavér kiszáll a Heti hetesből - ez derült ki a Facebookon közzé tett nyilatkozatából, amit a Bors máris lehozott. Íme a kedvenc mondatom: "abba kellett hagynom, mert van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek…..
NemGogol Magyarország bukása 2015.10.05 12:35:43
Hieronymus Bosch - Szent Antal megkísértése Rendkívül eretnek és vérlázító dolog ilyesmivel manapság előhozakodni. Az őrültség azonban felszabadítja az elmét, és így kimondhatunk olyan dolgokat is, amelyek elsőre talán tényleg őrültségnek hangzanak. Pont most, pont ma,…..
A 23 éves lábak nélkül Thaiföldön született Kanya Sesser napi 1 000 dollárt keres fehérnemű modellkedéssel. A ma már Los Angelesben élő lány a modell világ képzeletbeli határait döntögeti, miután szexi melltartóban és bugyiban jelenik meg az őt ábrázoló fotókon…..
Rahman Mudzsibur 2015.09.26 16:03:20
@Stohl András: Nekem megmutatta. Most irigykedhecc...
Migráció és mi címmel indított körkérdést és cikksorozatot a Mandiner. Az eddig megjelent írások ezen a linken keresztül olvashatók. * És te? Te melyik oldalon állsz ebben a menekültes vitában? – rég látott ismerősöm kedvesen, de enyhén összevont szemöldökkel dobta a…..
Rahman Mudzsibur 2015.09.26 15:53:13
@ingyenebed: Ha hallgattál volna...
Rahman Mudzsibur 2015.09.26 15:55:30
@Anti Liberal: Mintha magam mondottam volna...