Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zajac

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
Sziasztok!Akik voltatok a zakopanei síugró versenyen - küldjetek képeket, hogy csinálhassunk egy remek összeállítást ide a blogra a versenyről, a magyar szektorról és a hangulatról!Előre is köszi!    CSom..
WRC Face to Face A nap képe! 2009.04.01 17:00:00
WRC2009 / Ciprus Rally / Második nap – SS11 Kourdali (26,25 km)Ehhez a címhez eddig mindig csak egy képet csatoltam, de ezek közül nekem most nem sikerült választanom. Sebaj! Remélem majd Ti igazságot tudtok tenni, és észreveszitek amit én nem. Mindkét kép mellett számos…..
A '90-es években nálunk is látható sorozatok közül nemcsak a horror-misztikus Twin Peaks játszódott fenyőerdők övezte kisvárosban, hanem a bölcs humorú,  ironikus, filozófikus, néhol szürreális, nagyon-nagyon szerethető Mért éppen Alaszka? is. Régóta könyörögtem a…..