Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angéla Fekete

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Társasházi kutyás illemszabályok" cikkünk olvasása után kért segítséget Aszterik, aki igazi Házmestermedvének való bajban van, mert a szomszédságában nem egy, hanem egyből két folyton ugató kutya is lakik. Nézzük, mit tehet, ha nem akar beleőrülni, de költözni sincs kedve!..
A Sorozatwiki tudta meg még tegnap éjjel, hogy a Feleségek luxuskivitelben című pompás trashreality megkapta a második évados berendelést. A műsor nézettségét ugyan nem sok értelme lenne kitenni a vitrinbe, de a sajtóvisszhangot már lehet mutogatni, hiszen kismillió cikk, kritika, blogbejegyzés…..
Gwen, Björk és Dolores, három csodás baronesz. Anneke, PJ, és Tarja, mindenki őket akarja. A rock legdögösebb istennői belőlünk is előcsalták a botcsinálta költőt, lényük rímfaragásra késztet, de ígérjük: alább inkább a képek beszélnek a csacska szavak helyett...
Angéla Fekete 2017.09.30 18:09:27
@W123qp: azért Christina-t ne hasonlítsd már a hazai bohócokhoz, ő tehetséges, olyan hangja van, ami a mai zeneiparban egészen keveseknek
A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra. A kissé…..
Ha már repültél, akkor láthattad, hogy nem egyszerű a kisgyerekeknek és a szüleiknek a becsekkolástól – poggyászfelvételig tartó időszak türelmes kivárása. Főleg akkor, ha a gyermek autista...
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Sziasztok! A mirelit pizzák mellett feltűnt még egy érdekes élelmiszercsoport, mely nem más, mint a gyorsfagyasztott "rántott húsok" családja. Ezek a termékek különösen azért ragadták meg a figyelmem, mert rengeteg gyártó dob piacra kimondottan gyermekekre specializált…..
A Járókelőn közterületi problémákat gyűjtünk: kátyúkat, letört szemeteseket, összefirkált táblákat. Tényleg mindennel megpróbálunk foglalkozni, ami a városlakókat bosszantja, és eljuttatjuk a bejelentéseket az illetékeseknek. Ezeket a bejelentéseket nézegették a legtöbbet olvasóink 2015-ben.…..
Nagy leépítések történnek az MTVA-nál, aminek köszönhetően a közmédia megvált a Ridikül beszélgetős műsort is vezető Jakupcsek Gabriellától. A Blikk mai száma azt írja, hogy a műsorvezetőnő teljesen belebetegedett a hírbe és már a hangja is elment. Azt is elmondta a…..
Ujj Mészáros Károly le sem tagadhatná, hogy Wes Anderson hatással volt rá, de szerencsére minden a lehető legnagyobb rendben van - a Liza, a rókatündér bejárta már a világot, a magyar filmnek nagyon jót tett már a puszta létezése is. Szórakoztató, egyedi szemléletmódú, a…..
SzatmáriFeri Finomfőzelék 2015.05.26 14:12:39
Magam sem tudom jobban megfogalmazni, ezért csak azt tudom mondani, hogy tessenek elkezdeni másként gondolni a finomfőzelékre. Bizton állítom, hgy ez a változat köszönő viszonyban sincs a menzákon megszokott igen undorító egytállal. Ez nem 100, hanem 1000 százalék. Tudom, hogy…..
  Mostanában rákattantam a gyömbérre és mindenféle zöld fűszerekkel, mozsárban fűszerpesztákat gyömöszölök belőle. Egyrészt nagyon jó feszültésglevezető, ahogy az ember teljes erejét beleadva nekiesik a munkának, másrészt ha nagyobb mennyiségben készítjük ilyenkor,…..
Nincs megállás, minden hétre jut valami új zöldség a piacon. Tudom, hogy a vajbab annyira még nem jólárasított, de ma nem érdekelt. Annyira zsenge volt, hogy bűn lett volna ott hagynom. Vettem hozzá tárkonyt, új fokhagymát és egy darab gyömbért, mert ott, a pult előtt állva…..
Igen, ez egy újabb coming out. Bevallom szeretem a pacalt, ahogy szeretem a körömpörköltöt is, ahogy a kezem ragad a cupákolás után, ahogy összeragad a szám a végén, és ahogy utálom már hidegen mindezt. Akkor már zavarnak a megdermedt cuccok. De melegen... az maga a mennyország.…..