Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papilloma

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy nehezen véget ért a 47. Super Bowl, amit a Baltimore Ravens nyert meg a San Franciso 49ers ellen teljesen megérdemelten, de úgy hogy még az utolsó percekre is bőven marad annyi izgalom, mint egy megye kettes labdarúgómeccs katarzisában megszoktunk. A tegnapi meccs mégsem erről…..
vékony lányok Anna 2013.02.04 07:00:00
..
papilloma 2013.02.04 18:23:01
David Cameron minapi beszédében kijelentette, hogy amennyiben a konzervatívok nyernek a 2015-ös választásokon, a brit állampolgárok népszavazás útján dönthetnek arról, hogy bent maradjon-e az ország az Európai Unióban. A britek EU-politikája mögött régóta meghúzódik a…..
papilloma 2013.01.29 23:28:01
@Kandeláber: Nagy Britania azér ne csipkedje az EU-t, mert kívülálló. Hivatalosan ugyan az EU tagja, de mindig is sajátot politkát képviselt. (A franciák - nagyon helyesen - ezért is szavazták le először, amikor NB eus akart lenni. Előtte meg nem, de utána megjött az étvágya, nem esze...)
Az EU meg Németországon múlik. Pont. Ha valaki csak a szépet látná (már ismét), akkor várja ki a sorát, ha meg tenne érte, akkor hajrá, de hát az pénzbe és szavazatokba tellik...
papilloma 2013.01.29 23:30:07
@Wásztákhurwáh: +1, az EU Németország miatt jött létre, és, sajátos vicc, de Németország kell, hogy "uralja", különben gebasz lesz. Németország ellen jött létre, mégis ők tudják kihúzni a sz@arból...
Vöröshajú lányok Jamie (2) 2013.01.10 19:00:00
..
papilloma 2013.01.11 10:52:53
@Kentauró7: szerintem nem a fejlesztő hibája, ő csak végrehajtja, amit mondanak neki
Szőke csajok Syrene 2013.01.06 08:58:03
papilloma 2013.01.06 19:06:30
@Alaister Grand: A MILF-et mióta kor alapján definiálják?
Régi tapasztalat, hogy az álhírek gyorsan, széles körben terjednek és sokáig keringenek az interneten. Lehet cáfolni, érvelni, az észérvek kevésbé "penetrálnak", a féligazságok, ferdítések esetén azonban mindig akad valaki, aki továbbküldi ismerőseinek a fantasztikusabbnál…..
Már jó ideje, hogy a szerző otthonról is dolgozik. A munkaadó számára ez nagyon előnyös, ha nyomon követhető munkáról van szó, mert a munkahelyfenntartással kapcsolatos kiadásokat a munkavállaló állja. A munkavállalónak sem rossz, hogy a bejárásra fordítandó időt megtakarítja, ez idő alatt más,…..
Egy Sonali Mukherjee nevű nő nyerte meg az indiai Legyen ön is milliomos! vetélkedő tízmillió forintos (kb. 45 000 dolláros) fődíját, és ha van valaki, akitől egy fillért nem sajnálunk, az ő. Kilenc évvel ezelőtt az akkor még egyetemista nő kollégiumi szobájába három…..
papilloma 2012.12.27 23:01:19
Kétmilliós átlagnézettséggel, komoly vetélytársak nékül letarolt szombat estékkel búcsúzott az X-Faktor harmadik évada, amiből ismét kiderült, hogy az RTL nagyon ért a műsorkészítéshez és a bulvárhoz. Már ha ez bárkinek is kétséges lett volna eddig. A kiválóan megírt…..
papilloma 2012.12.17 14:47:07
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
Nem ritkán 8-9 éves gyerekek akár napi 19 órában rabszolgákhoz illő körülmények között készítik azokat a karácsonyi díszeket és dekorációkat, amiket mi itt, Nyugaton megveszünk és a békét és boldogságot hirdetjük vele. A napokban 14 gyereket (volt köztük 8 éves is)…..
papilloma 2012.12.09 14:30:56
@HgGina: " Aki nem dolgozza le a napi 12 órát, az nem kap enni. Aki meg ledolgozza, 20 deka kenyér, 5 deka zsír, egy fej hagyma és 2 liter csapvíz."

Ezt komolyan gondoltad? Álszent vagy, és nagyon buta. Ilyen feltételekkel nem húzza sokáig, te is nagyon jól tudod (lehet hogy nem, de akkor súlyosabb a helyzet).

Ha dolgoztatni akarod (igen, dolgozzon), akkor termeljen is, ez a cél, nem az, hogy az alantas ösztöneidet kiéld máson. A munkának pedig ára van, közgazdaságtan első óra.

Egyébként, nem tudom, hogy a gyerekmunkától mi hozott ide.

És ügye, gondolom már le is zsíroztad, hogy a megtermelt jószágot hogyan osszák el.
Elvették tőlünk a lehetőséget arra, hogy békében, szeretetben elbúcsúzhassunk tőle, hogy emberi méltósággal tudjon elmenni. És ezt nehezen tudom elfelejteni, és még kevésbé megbocsátani.  Kedves Praxis blog!    Már régen le akartam írni ezt a…..
papilloma 2012.12.01 14:15:53
@VaTi: szerintem valamit félre értettél, fuss neki mégegyszer...

Tehát, ha valakit nem látogatnak, akkor a dokiknak nem kell pontos diagnózis felállítani?

Érdekes megközelítés. Vagy egyszerűen tök mindegy, hgoy mit írt a posztoló, valahogy rúgjunk bele, de ilyet fel sem tudok tételezni, pont itt, pont ebben a blogan :(
Hihetetlenül nagy bunkóságnak nevezte hétfőn Harrach Péter a "Nem vagyok tojóstyúk!" feliratot, amely a Varga István fideszes vezérszónok parlamenti beszéde miatt létrejött Kossuth téri tüntetésen volt látható. A kereszténydemokrata frakcióvezető napirend előtt szólalt fel a…..
papilloma 2012.09.24 20:57:51
Eltemették Neil Armstrongot: hamvait az USS Philippine Sea fedélzetéről az Atlanti-óceánba szórták, ugyanitt nyugszanak az Apollo 11 első rakétafokozatának F-1-es hajtóművei is - immár több mint negyven éve. A szeptember 14-én megtartott szertartás idejére a hajó fedélzetén…..
Figyelmeztetés: némely képen állat és/vagy kisded is látható, megtekintése csak saját felelősségre! Kinyílt a szeme rovat - NSFW - 18+   ..
papilloma 2012.09.12 10:08:57
@Szalacsi_Dezső: nem. én is láttam. Majd Gálvölgyi is erre (is) ugrott rá, kapott is rendesen...
Clandestino Cervantes, a tintahal 2012.08.07 20:42:29
Amikor Cervantes, Lope de Vega és Góngora megteremtették a spanyol irodalmi nyelv alapjait, a spanyol birodalom felett soha nem nyugodott le a nap, és egyetlen helyes nyelvváltozat létezett: az, amit a madridi királyi udvarban beszéltek. Az Aranyszázad írói és költői nem is sejthették, hogy négyszáz…..
Az Orbán Viktor és Matolcsy György nevével fémjelzett diéta működik, Norbi joggal lehet ideges. „Köszönöm, Viktor! Korábban már próbálkoztam Norbival és Alexandrával is, de a te kormányprogramod hozta meg a valódi áttörést! Egy hálás anyuka Kelet-Magyarországról”…..
papilloma 2012.07.19 10:37:46
@Lencsés István: olvasd el mégegyszer, nem fém, hanem szénhidrát és fehérje...
Die Mannschaft Wieder Bronze... 2012.07.02 10:30:00
Kicsit vártunk és emésztgettük a dolgot mielőtt hirtelen felindulásból elkövetett Löw-gyilkosságért komolyabb büntetést kaptunk volna. A döntő után már elmondhatjuk , hogy nem az Európa-bajnoktól kaptunk ki, bár ez kevés vigaszt nyújt a látott produkció után. Nem…..
Árpa Attila végül elnézést kért, amiért a Facebookon olyat buzizott, hogy ezért díszhelyet kaphatna a melegfelvonulás ellen szervezett tojásdobáláson. A médiaszemélyiség, rendező, színész és tévés producer azért akadt ki, mert az RTL Klub nem akarta bevágni az arcát a…..
A sárga csekkel foglalkozik az origo.hu cikke. Van benne némi igazság, és a posta érdeke, hogy védje a piacát. És áttételesen a csekk-gyártó cégek piacát. Mert mi lenne, ha nem lenne szükség csekkre? Nem lenne ennek a blognak sem értelme. De lássuk be, amíg a szolgáltató…..
Általános öröm a szerkesztőségben: előkerült Nastyfiú és újabb kalandját osztja meg velünk!A masszázsblog  ötödik évfolyamát írjuk és talán másodszor fordul elő, hogy olyan sztorit közlünk, ami masszázs+dugás szolgáltatásról szól, a mesterségesen ritkuló…..
„A jövő héten még találkozunk” – köszönt be Jáksó a vasárnap esti Heti Hetesben sokat sejtetőn. Néhány szopós-nyalós („nekem nem vasárnap a vasárnap Heti Hetes nélkül”) levél után még továbbra is lebegtetik, meddig tart az addig. Feltehetőleg a műsor elkészítése…..
A Budai vár, Sándor-palota, Schmitt "dr" Pál címre érkező leveleket a leendő ex-köztársasági elnök sajnos már nem kapja meg.A doktori cím után azonnali hatállyal elvették Schmitt Pál lakcímét is, és vizsgálat indul, hogy vajon az 1968-as olimpián tényleg ott volt-e,…..
Tisztelt blog!   Családunkat szomorú veszteség érte még 2011 júliusában. A blogot körülbelül ezután egy-két hónappal kezdtem el olvasni. Nagyon tanulságos, sokat lehet belőle tanulni és végeredményben a legjobb az benne, hogy a beküldők, akik közé immár én is tartozok,…..
Stiller Ákos, a HVG fotósa végigkísérte Néző Ferenc tanyagondok egy napját, remek fotókat készített. A tanyagondnok 17 tanyát jár be nap mint nap, már több mint 20 éve és segít az ott lakó embereknek.A béketelepi általános iskolában is készített pár fotót. Békatelep…..