Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TorCher

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idén lefutott évadának startja, napjaink legsikeresebb animációs sorozatának számomra is piros betűs ünnepnap volt. Rendkívül szerettem az első két évadát, természetesen vártam, hogy merre tovább, azonban ezt a sorozatra való kiéhezettséget erőteljesen fokozta az, hogy relatíve rengeteget kellett…..
TorCher 2017.11.06 17:30:08
@Könyveslány: Szerintem bőven lenne idő részletesebb karakterrajzra, az első két szezonban jól vezetgették, viszont most jutott olyan fázisba a sorozat, ahol már igazán igényli ez a kidolgozottságot.

A karakterek változatlanságára reflektálva pedig: nem akarjuk feltétlen gyökeresen változni látni se Jerryt, sem más karaktert, de a jellemfejlődés egy szép dolog, és ha több időt szánnak (például) Jerrynek, akkor szükség van rá, és nem csak egy fél epizódig nem annyira szerencsétlennek bemutatni, hogy aztán ez (is) el legyen felejtve.
Két éve, augusztus 15-én került ki az első cikk blogunkra, a ZenePincére. Ezt megünnepelve mi, a szerkesztők összeszedtük gondolatainkat, pontosan mit is jelent nekünk ez az egész, mi változott tavalyhoz képest és ehhez hasonlók... TorcherTavaly augusztus óta én összesen 6 cikket publikáltam, és…..
Idei album, kicsit elcsúsztam a megjelenéssel, de itt van. A brit duó 2017-es lemeze elé nagy elvárásokkal ültem le. Nyilván az előző irományomból kiderül, nem azért, mert különösen szerettem volna az ezt megelőző korongot. Kíváncsi voltam a fejlődésre. Furcsa dolog ez, mert a visszhang, amit kapott…..
ZenePince Royal Blood - Royal Blood 2017.07.21 15:44:07
Mike Kerr (ének, basszusgitár), Ben Thatcher (dobok). Ez a két srác jellemzi a jelenlegi formáját a garage rocknak. Hölgyeim, uraim, mindenki más: A Királyi Vér bemutatkozó lemeze 2014-ből. A 2013-ban alakult kéttagú brightoni blues/garage/pszichedelikus rock banda hamar elég nagy figyelmet…..
ZenePince Rapid Pince: Gorillaz 2017.06.06 21:13:51
Az új album érkezte tökéletes alkalom, hogy írhassak egyik, ha nem 'A' kedvenc zenekaromról, ami a szó gyakorlati értelmében nem létezik. Még úgy is, hogy több, mint egy hónapot csúsztam... Hölgyek, urak: Gorillaz. A banda ötlete 1998-ban fogant meg, Damon Albarn (zenész/énekes, a Blur frontembere…..
Éééés nagyjából fél év után a második fejezetet is elővesszük! A felállás maradt, tagok nem cserélődtek, és még mindig 2013, ami azt jelenti, hogy a srácoknak sikerült kevesebb idő alatt piacra dobni két albumot, mint nekem ezekről kritikát írni. Azzal együtt, hogy valószínűleg én több időt ölök…..
ZenePince Arctic Monkeys - AM 2016.11.15 21:13:51
Hát itt tartunk. A legnagyobb mérföldkő a banda történetében, ugyanis a 2013-ban piacra dobott AM megdöntött minden eddigi eladási számot, felkerült az NME top 500-as listájára, bezsebelt minden létező kritikai elismerést, egy új arcot adott az Arctic Monkeys-nak, és mindennek köszönhetően…..
2011, és itt még arról az Arctic Monkeys-ról beszélünk, amelyik nem egészen lépett be még a valódi mainstream közegbe. Mit műveltek közvetlen előtte? Vajon mennyire lehet érezni ezen a lemezen az AM előjeleit? Vajon érdekel ez valakit egyáltalán? Ezekre és sok másra ad választ a Suck It And…..
Ha összeszámolom a napokat, amióta nem írtam 5FDP-ről, akkor megkapjuk az album címének karaktereinek számát nagyjából. Rég volt már...Az előző album után nem is sokkal - 2013-ban - piacra dobták sorban a negyediket, amit mondhatni egy első fejezetnek szántak a 'Wrong Side of Heaven azt hittem az…..
A 'Fever You Can't Sweat Out'-tól számolva három év eltelt, az elektronikus aláfestést leváltották a fúvós hangszerek, leporolták az akusztikus gitárt, majd lefestették az egészet rózsaszínre, emellett az égbe kiáltott, üres 'szépazélet' frázisok száma nőtt. Szóval gyakorlatilag semmi hasonlóság a…..
A 2004-ben alakult nevadai banda legújabb albuma nemrég jelent meg, amit jelenleg is két pofával zabálok, viszont mivel onnan csak nem kezdhetem, vágjunk bele az első albumba. Minden kezdet nehéz... Az alapító tagok szerep szerint: Ryan Ross - szólógitár/vokál, Spencer Smith - dob, Brent Wilson -…..
ZenePince Arctic Monkeys - Humbug 2016.03.24 15:52:56
2009, szörnyű, augusztus 19-ei forróság, a hőmérő 32-t mutat, de ez senkit nem érdekelt az égvilágon már akkor sem... Nem sokkal a Favorite Worst Nightmare után, az az Arctic Monkeys, amely addigra már-már megreformálta  az alt rock műfajt, piacra dobja a sorrendben harmadik albumukat, ismét egy…..
Időben egy évvel járunk az Arctic Monkeys első nagy dobása után, ami valószínűleg a kialakult rajongótábornak, és a kritikai elismerésnek köszönhetően egy újabb albumhoz vezetett 2007-ben. Igen. Há' most ráértek, na! Én sem hittem el, hogy ez így egy teljes értékű album lehet...Hasonlítani nem…..
Az album bemutatása előtt a kötelezők alant: Az Arctic Monkeys jelenlegi állás szerint egy négytagú indie/alternatív rock banda. A tagok név és pozíció szerint: Alex Turner - ének/gitár, Jamie Cook - gitár, Nick O'Malley - basszusgitár/vokál és Matt Helders - dob/vokál. Ugyan 2001-ben alakult a…..
Tehát elérkeztünk a tökéletes 5FDP albumhoz. A kulcs? (itt van: )  Hanyagolni az agyonjáratott groove elemeket, változatos vokál, és azt a k*rva szöveget rendesen megírni!Tény, hogy ettől az albumtól kezdve a banda részben elhagyta a groove stílust, de annyit megtartott belőle,…..
Fel voltam készülve a banda legösszetettebb albumára. Tudjátok mennyire utálok szőrszálhasogató lenni? Pedig muszáj lesz... 2009-et írunk, ami annyit tesz, hogy két évvel a banda debütálása után, leporolva kicsit az underground groove hangzást, tagok maradtak, de ne is nagyon…..
Az album előtt nyilván rövid összegzés a bandáról:A Five Finger Death Punch egy 2005-ben alakult öttagú, (legtöbbször) groove metal banda, Ivan Moody-vokál, Darrel Roberts-gitár, Matt Snell-basszer (2011-ig), Jeremy Spencer-dob és nagy örömünkre Báthory Zoltán, mint a második…..
Az Asylum-filmek valószínűleg addig fognak felbukkanni a Baaad Movies-ban, amíg az működik. Hihetetlen, hogy ez az idióta cég még mindig milyen produktívan hányja ki magából ezeket a paródiáknak is beillő snuff-filmeket. Az Avengers Grimm nem "örvendhet" olyan negatív-kultusznak,…..