Regisztráció Blogot indítok
Adatok
what.the.fuck

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A halottak feltámadása egyike a messiási időszak emblematikus eseményeinek. A megváltás egyik kezdeti lépése ugyanis, hogy a halottak lelkei visszatérnek korábbi testükbe, hogy közösen részesüljenek a jutalomban, melyet a tórai parancsolatok megtartásáért kaptak. Mivel test és lélek együtt tettek…..
what.the.fuck 2020.06.17 16:54:14
  A héber Biblia szerkesztését a legtöbb forrás szerint Ezra (Ezsdrás) próféta idejében a Nagy Gyülekezet férfijai végezték, azaz ekkor derült ki mely könyvek kerülhetnek be a Biblia kánonjába. A végleges lista 24 könyvből áll, melyek szentségbéli különbségéről ITT írtam. Számos érdekes könyv…..
Elválni valakitől nem feltétlenül jelenti azt, hogy hangosak vagyunk, ajtót csapkodunk, és a másikra gyűlölettel nézünk, bár talán úgy valahogy könnyebb. Dühöngeni, és kiadni a fájdalmat, a csalódottságot, a keserűséget. A csöndes felismerés sokkal nehezebb szeretettel a szívünkben, mert kívülről…..
what.the.fuck 2019.02.07 11:05:01
@Captain Admin: totál igazad van haver :D ez a valósítsd meg önmagad életérzés a picsákban kezd rémisztő méreteket ölteni. sokan elhagyják a családjukat..gyerekeiket...a délibábos álmokért.

remélem mind beleáll a földbe a rövid zuhanás után amit mellesleg ők repülésnek érzékelnek... :DD
Halloween kapcsán egymást érték a keresztyén oldalak cikkei, amelyek az amerikai importünnep követésétől teljes joggal óvtak, főleg annak sötét erőkkel kacérkodó kapcsolódási pontjaira rávilágítva (pl. itt vagy itt). Kíváncsi vagyok, lesznek-e, akik tartalékoltak egy kis…..
Hagyomány, kultúra, zene, szabadságeszme Quincy Jones-szal megfűszerezve. A Budapesti Francia Nagykövetség július 14-ei fogadása minden évben egy emlékezetes és nagyszerű élmény, ám az idén valóságos állejtő eseménysorozat részese voltam. Fotó: Pexels Fogadás gall kakas módra A Francia Forradalom…..
Orbán? Tiborcz? Lázár? A lopások? Az arrogancia? A sorosozás? A hazugságok? Nem. Az ellenzéki média túlsúlya!..
Uh B)..
what.the.fuck 2018.02.22 13:59:38
@ÜvegesCsirkeszemek: tejóég, mekkora duma, szét röhögtem magam és mennyire igaz :DDD
Na most van az, hogy George Orwell világhírű disztópiája kőkemény valósággá vált mindazok számára, akik Magyarországon kénytelenek élni. Nem hiszed? Mutatom! 1. Gyűlöletkampány Amikor azt mondjuk, orwelli állam, akkor általában a lehallgatásokra, megfigyelésekre, a magánszféra teljes megszűnésére…..
Ritka az olyan poszt, aminek az olvasása (szerkesztgetése) során gyakorlatilag végigröhögöm az egészet, de a mai ilyen. Aki olvasta Gaben egy héttel ezelőtti posztját a 10 (+1) ponttal arról, miért jó Ausztriában élni, az már sejtheti, mire számíthat, aki pedig nem, az sürgősen pótolja, mert anélkül…..
Az előző olvasói levelet tartalmazó bejegyzéshez érkezett az alábbi hozzászólás, amelyben szintén olyan kutyatartó szomszédról ír az olvasó, aki nem nagyon foglalkozik a közvetlen közelében élő lakótársakkal.   Rendkívül aktuális a téma! NAPONTA fel kellene hozni, hogy a kutyatartók jó része…..
what.the.fuck 2017.11.20 12:01:06
@zsoci: nagyon el vagy tévedve, a kutyának nem az a dolga hogy ugasson, jelezzen ha van valódi oka rá. pl valaki ott áll a kerítés előtt. minden más csak felesleges pofázás.
hányszor hallottam már ezt a hülyeséget, de mivel kutyákat képeztem ki évekig elárulom neked idegi vagy tartási problémák miatt pofázik egy kutya feleslegesen.
nem kötelessége eltűri senkinek, hogy a családját vagy őt zaklassa, a nyugalmát elrabolja egy kutya felesleges ugatása, ezért irtam le 20 cm feljebb, hogy milyen megoldás van a mérgezés-feljelentés kombón túl...és az tuti működik is.
what.the.fuck 2017.11.20 14:20:13
@Lacock: nem kell piezo, én két sima kis asztali hangszórót használtam. le kell tölteni egy pár perces hang file-t akár egy nem használt telóról indítani a hangot ha pofázik, ez se baj ha a köcsög gazdi is hallja hadd olvadjon ki a fül zsírja.
ha ugat minél többet azonnal reagálni kell indítani a hangot, két hét után mert nálam is csönd volt. mindenki aki szenved az ugatástól nyugodt lehet hogy használ, itt van ez a youtube-ról.

www.youtube.com/watch?v=GuImNFsgpv8
Ahogy az előző Izrael-posztomban ígértem, most egy klasszikusabb, de mégis "Eszteres" úti leírás következik, és bemutatom Nektek, hogy miért is szerettem bele annyira Tel-Avivba. :) Az izraeli nyaralás során Tel-Aviv volt a fő úti célunk, Jeruzsálemet és a Holt-tengert csak hétvégi kirándulásnak…..
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
Nem vagyunk kevesen, de élünk, érzünk, sőt megvívjuk napi harcainkat mégpedig házasságban ám társtalanul egy sajátos magányban. EZ a társtalan házasság és a társ nélküli házasok "klubja". Isten hozott (vagy a Google kereső) Ha te is ide tartozol - hozzám hasonlóan férjként, de akár feleségként is -…..
Az enyhe kifejezés, hogy a visszájára sült el a sajtótájékoztató, amit a simicskázós plakátok miatt tartott a Fidelitas salgótarjáni szervezete.  ..
Kössz, de nem! „Az N1 riportere a Jobbik plakátjairól kérdezte, amelyen Orbán Viktorral látható Mészáros Lőrinc a «Ti dolgoztok, ők lopnak» felirat kíséretében. «Mi biztosan nem lopunk, inkább csak dolgozunk» – reagált Mészáros Lőrinc, majd hozzátette, hogy jogi lépéseket tesz az ügyben, mert «ez…..
Elképesztő, hogy mennyire végletesen áraz a Wizz Air: sokáig iszonyat drágán próbálja rásózni a jegyeket a lúzerekre, hogy aztán az indulási dátumhoz közeledve majdnem nulláig vigye le az árat, hogy megtöltse a gépeket. Last minute rendszer újratöltve és kimaxolva. Írtunk már párszor arról, hogy…..
Liberátor Zsóti fél 2017.04.13 07:12:50
A Zsóti fasiszta. Ez volt az első cím, de levettem. Nem akarok a címben verbális erőszakot. Ezzel is tüntetek a Zsóti ellen. Szóval. A Zsóti fasiszta. Zsóti volt már béka is, de az egy sokkal könnyedebb műfaj volt. Ez most kifejezetten nehéz. Nehéz megérteni az emberi lealjasodást, pedig hát itt…..