Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AntiPecksniff

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem zörög a haraszt ...  Szokták mondani ugye. A Dish Nation zeneipari forrásokra hivatkozva közölt összeállítást a klasszikus Guns N’ Roses esetleges 2016-os világ körüli turnéjáról . A portál egyenesen odáig ment, hogy az újbóli összeállást napokon belül bejelentik,…..
Népszerű hazugság terjed az interneten. Nem, ezúttal nem a chemtrailről vagy a rákot gyógyító barackmagról van szó, de hasonló kaliberű blődli borzolja a gondolkodó emberek kedélyeit. Fidesz-közeli hírportáloktól szélsőbaloldali blogokig sokan megosztották a „hírt”, hogy…..
AntiPecksniff 2015.11.04 15:37:54
Fényre hülyítő poszter!

Jó volna pontosan utánanézni a fogalmaknak mielőtt írni kezdesz, kis segítség:
www.berbarometer.hu/main/munkaber/a-nok-es-a-ferfiak-kozotti-berszakadek/berszakadek-gyik

A BérBarométer adatai szerint a férfiak és a nők bruttó átlag keresete közötti differencia 20,8%, a nettó keresetek esetében pedig 17,8% volt a nők rovására (A kérdőív jelenleg is elérhető, s folyamatosan működik az on-line forrásközpont is).
A BérBarométer adatbázis felépítése az eredetileg Wage-Indicator nemzetközi hálózat által összeállított sztendertizált kérdőív alapján történt.

Az iskolai végzettség szerinti összevetés azt mutatja, hogy az OKJ végzettség kivételével - ahol 12% volt a különbség a nemek átlagbére között - bármilyen végzettséggel is rendelkeznek, a nők legalább 25%-kal alacsonyabb fizetésért dolgoznak átlagosan, mint férfitársaik.

A pozíciószintek szerinti összehasonlítás szerint az olló a képzeletbeli hierarchia csúcsa felé egyre inkább nyílik: segédmunkát végzők esetén mindössze 7%-kal alacsonyabb a nők átlagos fizetése, a szakképzett munkaerők esetén a különbség már 23%, az adminisztratív alkalmazottak között „csupán" 13%.

www.fizetesek.hu/elemzesek/gyengebb-jutalom-jar-a-gyengebbik-nemnek/50030
A Gilmore Girls valamilyen érthetetlen okból Szívek szállodája címen ment itthon a köztévén, én például nagyon sokáig azért nem néztem, mert a cím elriasztott. Azóta szerencsére már többször is ledaráltam mind a hét évadot, főleg hogy nemrég a Netflixre is felkerült a…..
AntiPecksniff 2015.10.21 14:06:38
@Terézágyú: Rossz címadás etalonja a "Feltámad a Halál". Ehhez képest a Szívek szállodája még elmegy
Október 15-én jön az Észbontók második évada a Viasat3 műsorára. Ugye ez az a műsor, amiben két csapat verseng egymással abban, hogy melyikük tudja eltalálni, milyen választ fognak adni a vicces agyhalottak hótt egyszerű kérdésekre. Ilyen szereplőkre számíthatuk: ..
Ma van az európai nyelvek napja, amikor az EU hivatalos nyelveinek gazdagságát ünnepeljük. Ezúttal egy kis idióma-gyűjteménnyel készültünk: olyan szólásokat kerestünk, amelyeket egy-egy nyelvben valamilyen tipikus helyzet leírására használnak. Nyelvtanulóknak nagy kihívást…..
Kerényi Imre bejelentette, hogy emberiességi okokból segélycsomagot kapnak a hazai befogadó-állomásokon lakó menekültek. A csomag várható tartalma: egy 2012-es IKEA-katalógus nagymagyarországos kulcstartó spongyabobos szexmaszk egy vödör csemperagasztó a megmaradt…..
Soha semmi pénzért nem vettem volna mérget arra, hogy eljön a nap, amikor az Orbán Viktor mindenáron típusú lejáratására tett elkeseredetten primitív erőfeszítéseken felháborodom. Szeretett vezérünk Hitler-bajuszos ábrázolása a Magyar Narancs csütörtöki címlapján…..
AntiPecksniff 2015.09.13 16:20:49
Túlreagálod.
A címlap buta és kontraproduktív, de én nem tudok rajta kiakadni. Orbán most már szinte naponta lép át újabb és újabb határokat, és nem látni, hogy ennek hol a vége. A xenofóbiát, ami a magyarok többségében már mindig is megvolt, de eddig legalábbis sunnyogva adták elő, most legitim viselkedésforma, kitárva a kapuk. Most akkor az uszításra a válasz, hogy ejnye-bejnye, majd kinövi? Régen volt a MN-nál volt olyan szerkesztői szellemi udvar, mely képes volt karakán, szellemesebb, viccesebb címlapot kreálni, de ocsmányságban még így se veszik fel a versenyt a valósággal :(

Nem tudom mi szánalmasabb, Orbánt Hitlerként ábrázolni, vagy úgy tenni, mintha Mo-n még egy demokrácia lenne, Orbán meg miniszerelnök, nem egy félbolond autokrata?
Mondjuk az érdekelne, h azt az embert akkor hogy hívjuk, aki folyamatosan uszít, ellenséget kreál és folyton háborús retorikával él? Hol a nem fideszesek ellen (haza nem lehet ellenzékben), hol meg kijelöli az aznapi ellenséget (filozófusok, hajléktalanok, civilek, tudjukkik, menekültek). Ne hívjuk nácinak, ok, akkor hívjuk Főnöknek (Vezérnek?). Ettől jobb? Vagy úgy könnyebb, h nem meggyőződésből csinálja, hanem opprtunizmusból, megszondázzák a közvéleményt, és hát a magyarok ilyeneket akarnak hallani, hát akkor adjuk meg nekik. Emberek nyomorából politikai hasznot csinál, és hergeli az embereket a józanság helyett.

Honnan kezdve lesz jogos a bajusz? Nemsokára itt a tél, majd ha már megfagynak a gyerekek?

A címlap pont az akarja mutatni, h Orbánban, sőt talán már benned sincs semmi együttérzés kedves olvasó. Orbán nem megoldani akarja a helyzetet, hanem politikai tőkét (sikeresen!) kovácsolni belőle. Lehet szűkíteni a (mozgás)szabadságot, sérteni a tulajdon szentségét, korlátozni a sajtószabadságot, megfélemlíteni az országot, embereket hazaárulónak, bűnözőnek bélyegezni. Alkalom a szükségállapot kihirdetésére.

Ó, minek is nevezzelek?

Egyébként nem ők kezdték
www.cartoonmovement.com/cartoon/23090
AntiPecksniff 2015.09.13 18:07:26
@Szvidrigajlov: A "tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet" nevezetű salátatörvénnyel Orbán a kerítésnek sem jó Alaptörvény lépi át, persze mit érdekli.

Gyűlölj, gyűlölj félázsiai, másra úgysem vagy jó!
AntiPecksniff 2015.09.13 18:29:43
@nyomasek: Orbán megmondta? Ha igen, az ország miért nem készült fel a menekültekre? Miért a mezőn, világítás nélküli területen vannak összezsúfolva? Miért nem épült ki az ellátórendszer, miért a MA önkéntesei végzik el az állam feladatát? Miért nem tudják a magyar szervek olyan (ez nem pénz kérdés) hozzáállással végezni a feladatukat, mint az európai németek?
Ja, h csak arra kellettek a menekültek, h a szopóágon lévő rezsim újra maga mögött tudja a hívőket? Az más.
Önmagukból kivetkőzött, első blikkre tisztességesnek tűnő emberekből ömlik ki a gyűlölködő szófosás. Hát ja az ország felkészült immár két hónapja...
Bombaként robbant tegnap késő délután a hír: lemondott Hende Csaba. A honvédelmi miniszter „önkéntes” távozása annak ellenére ért meglepetésként mindenkit, hogy menesztéséről több alkalommal lehetett már hallani, Orbán Viktor ez idáig mégis ragaszkodott miniszteréhez.…..
Valahol örülni kéne, hogy a mértékadó európai lapok és politikusok soha nem látott mértékben keltek ki a hétvégén Viktor ellen. Az a gerinctelenség és embertelenség, amit tanúsított, mára minden eddiginél elszigeteltebbé tette Európában. Szerencsére a lapok többsége…..
AntiPecksniff 2015.09.07 15:56:06
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Agency for Internet Studies -ból tetszik írni?
Kapitalista szempontból -- ahogy egyébként a befogadó országok leginkább kezelik a kérdést -- a bevándorlás ügye a szimpla munkaerővándorlás esete: ha a hegy nem megy Mohamedhez, nomest est omen, Mohamed megy a hegyhez -- de nem csak Mohamed, hanem Vlagyimir, Petru, és Marcsi is…..
Magyarország a külföldi vesztegetés elleni egyezményt korlátozottan végrehajtó országok csoportjába tartozik. Ráadásul már harmadik éve nem javít a helyezésén, a kormány uganis azóta semmit sem teljesített a korrupció elleni harcban tett OECD-s vállalásaiból – derül ki…..
AntiPecksniff 2015.09.02 10:52:37
Friedrichs szerint szervezet bűnözés lehet állami vagy vállalati, ám ez a két szereplő együtt is működhet, így jön létre három kategória
1) állam által előmozdított vállalti bűnözés
2) vállalat által előmozdított állami bűnözés
3) az állami-vállalati bűnözés, egyenrangú közreműködés.

Governmental crime—or crime that occurs within the context of government—is the principal cognate form of white-collar crime. State crime (or crime of the state)
is macro-level harm carried out on behalf of the state or its agencies; political white-collar crime is crime carried out by individuals or networks of individuals
who occupy governmental positions and seek economic or political advantage for themselves or their party.

A politikai fehérgalléros bűnözés olyan bűnözés, amelyeket kormányzati pozíciókat elfoglaló személyek vagy azok hálózatai folytatnak, h gazdasági előnyöket szerezzenek maguknak és pártjuknak.

socialjusticejournal.org/archive/108_34_2/108_02Friedrichs.pdf

Van állami bűnözés és van bűnöző állam, amely rendszeresen és tudatosan megsérti az állampolgárok jogait. Korrupció és az elnyomó rendszer üzemetetői rendkívül szorosan összefonódnak. Vegyük a földügyeket, majd ha elviszik az összeset, és a legnagyobb munkáltatók lesznek vidéken a „nemzeti földbirtokos osztály tagjai”, akkor lesz teljes a jelenlegi Potemkin-demokrácia, akkor már teljesen mindegy lesz, h ki áll a kormány élén, a fideszes oligarchia megkerülhetetlenné válik.

Magyarország itt tart
Ahogy az az esetek 90 százalékában lenni szokott, az újonc Fear The Walking Dead nézettsége beesett a második részre, egészen pontosan 16 százalékkal kevesebben nézték, mint az évadnyitót, de így is hozott 4,1-es ratinget 18-49-ben (4,9 volt) és 8,2 millió nézőt a teljes…..
AntiPecksniff 2015.09.01 22:32:01
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Hát ez az, nincsenek szerethető karakterek (sem)!

Szó szerint ledobta az agyam a láncot, amikor a dagi srác, aki egyébként már három lépéssel jár mindenki előtt, mert látott vmit a neten, Miss C-től visszakéri a vajazó kést. A nagy parában nem sikerült neki egy kissé nagyobb darabot szerválnia máshonnan?

BTV a drogos csávó nem Matthew McConaughey fiatal kiadásban? :)
AntiPecksniff 2015.09.01 22:33:34
@AntiPecksniff: BTV=BTW
Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter átfogó intézkedéscsomagot jelentett be. „A hazánkat elpusztító menekültáradat kezelésére megtaláltuk a legjobb módszert” - kezdte hétfői sajtótájékoztatóját Lázár János. A politikus a szerb határra rendelt…..
AntiPecksniff 2015.09.01 13:12:18
Hétközépi új rovatunkban az utóbbi egy hét legérdekesebb egymondatosait szedjük kicsi, de pompás csokorba. "Szeretem a nyári szünetet, szóval annyira nem várom. De kíváncsi vagyok, hogy a többiek mennyit nőttek."Szijjártó Péter külügyminiszter a közelgő…..
A hír: 5 (azaz öt) nap társadalmi vita, vagy annak csúfolt türelmi idő, és minden bizonnyal megszületik az a jogszabály, amely egy olyan központi adatbázis létrehozásáról rendelkezik, ahol minden egyes magyar állampolgár arcképét tárolják majd. Ehhez csak az nem fér hozzá, aki…..
AntiPecksniff 2015.09.01 11:07:46
@Proud Mary: Az államilag monopolizált piac feltételei között szocializálódott vadiúj kapitalisták ugyancsak sikeresen akadályozták meg az alkalmazottakat érdekeik érvényesítésében. Nemcsak az adótörvényeket, hanem a munkásokat védő törvényeket is semmibe vették, kijátszották. Ezt ugyan mindenki tudja, de mindenki természetesnek is tekinti. A legkevésbé az igazságszolgáltatás, a rendőrség és az ügyészség lépett fel ez ellen. A korrupció pedig mélyen behatolt mind a magán-, mind a közszférába. Márpedig a korrupció kiszolgáltatottságot teremt.

A Fidesz pedig immár intézményesíti a spontán módon kialakult függőségeket

1) kialakult privilégiumokat törvényben rögzíti, hatalom és törvény erejével lehet megkövetelni az újságíróktól a hatalom dicséretét. Ma már nem a pénz és a karrierígéretek, hanem az erőszak veszi el a tisztességüket.
mno.hu/ahirtvhirei/feljelentik-az-mnb-t-amiert-kiteregette-a-kritikus-ujsagiro-hitelugyet-1301561
Hatalmi pozíciót betölteni ma már csakis narancsos seggnyalóknak van joguk.

2) támogatások megvonása és feltételekhez kötése fokozza a kiszolgáltatottságot

3) a köz- (közalkalmazottak, köztisztviselők) és magánszféra alkalmazottait megfosztotta, vagy éppen most készül megfosztani a jogaitól. A legdurvább kiszolgáltatottságot sem tartja elfogadhatatlannak, mint amilyen például a nők terhességi tesztje a felvételi eljárás során. Közben a magyar tőke tapsikol neki.
nol.hu/belfold/borsik__az_uj_munka_torvenykonyve_vegtelenul_kiszolgaltatott_helyzetbe_hozza_a_dolgozokat-1153871

4) kultúra szolgai helyzetbe Fekete bácsival az élén, aki a giccsért rajong.
hvg.hu/w/20121204_Neved_ki_diccsel_zengene
Egyszóval az ország egy tapodtat sem lépett előre, h az államszocialista rendszerben kialakult függőség felszámolja, minden párt kimondatlanul megállapodott ebben és mindent elkövettet, h ez így is maradjon. Erre jön még rá a technikai fejlődés által lehetővé tett megfigyelőrendszer, hát kösz, nem.

Ami meg a vajat illeti, ma ez, holnap az lesz kikiáltva állam által bűnnek titulált cselekménynek: nem elég mélyen nyalsz be a főnöknek, vagy elég mélyen ahhoz, h a következő kurzusban a pártemberként ejtőernyőzve megérkezett új főnöknél már nem tudsz váltani, nem érted az "újbeszédet". Az objektív igazság létezését, a tényeket próbáld összeegyeztetni néhány csalhatatlan vezető szavaival. Lesz vaj nálad is, időben kiderül. Olyan ez, mint egy APEH ellenőrzés, bármilyen patyolattiszta vagy, a gyomrod akkor is görcsben, és ha találni akarnak vmit, hát fognak is.

De te csak gondold azt, h Mesterházy vagy Orbán közt oly nagy lenne a különbség....
AntiPecksniff 2015.09.01 12:22:45
@Proud Mary: Nevezzük totális korrupció autoriter rezsimjének by Belkovszkij :)

Komolyan ajánlom , h olvasd el ezt a könyvet. Nagyon találó

www.libri.hu/konyv/bruce_bueno_de_mesquita.diktatorok-kezikonyve.html

Az új rendszer ellenzéke ahelyett, h rendszerkritikai alapokra helyezkedett volna, beleragadtak a kormánykrtikába. Őrlődnek aközött, hogy mint "rossz kormányzásra" vagy illegitim rendszerre tekintsenek Orbán-kormányra, miközben fogalmuk sincs milyen is az a rendszer. Kritikájuk megragadt a jajgatás fázisában, és még a diagnózisig sem jutottak, nemhhogy a gyógymódig. Ha a megfelelő kereteket sem tudják felállítani, h megfogalmazzák a problémát, akkor ők nem ellenzék, hanem a rendszer áldozatai, vagy hasznos hülyéi.
Hol vannak már azok az idők, amikor Orbán Viktor azt ígérte, hogy a Fidesz véget vet a szocialisták „uram-bátyám” típusú kormányzásának, és lezárja azt a korszakot, amelyet csak és kizárólag a hatalmon lévő politikai erő üzleti érdekei mentén alakítottak ki? A szép…..
Matej Tóth - ő az első szlovák világbajnok az atlétika történetében! A 32 éves gyalogló nyerte az 50 kilométeres távot a kínai atlétikai világbajnokságon 3:40:32 idővel. A második helyezett ausztrál Jared Tallentre majdnem két percet vert rá, aki különösen örült, hogy…..
Természetesen nem a világuralomról fog szólni a cikk! "Tudod mi a különbség Orbán és Isten között? Isten nem akar Orbán lenni..."Hofi. Van egy sokkal kézelfoghatóbb álom, amit magyar focinak hívunk. Orbán valamilyen perverz és megmagyarázhatatlan módon kötődik a magyar focihoz…..
AntiPecksniff 2015.08.31 11:39:33
A magyar egy futballokos nemzet, jól áll nekünk a futball. Én is a futballokosok közé sorolom magam...:P

444.hu/2015/08/31/egy-futballokos-nemzet-futballokos-miniszterelnokenek-legjobb-joslatai/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201508

Az a szép, h kb ez az egyetlen dolog ami érdekli, ha azt is elbassza, kérdés mit kezd olyanokkal, ami nem érdekli, nem is ér fel ésszel. Csak néhány példa: oktatás, kultúra...stb - ezeket mind olyan seggnyaló senkikre hagyja, mint Fekete Gyuri bácsi, aki aztán hagymázas ötleteivel taccsra vágja az egészet.
A Fehér Ház valószínűleg az egyik legikonikusabb és legismertebb építészeti alkotás a világon. A világ legerősebb nemzetének szimbóluma és legbefolyásosabb emberének otthona. Mondani sem kell, hogy a Fehér Ház érdekes történelmi pillanatokat élt át, de az épület…..
AntiPecksniff 2015.08.27 09:28:14
@Plumper_: Igen :) Nekem is pont ez jutott eszembe

Poszthoz: korábban vmelyik blogon olvastam (képekkel illusztrálva) h mennyivel nagyobb épület, mint az első blikkre gondolná az ember.

BTW Philadelphia nem volt boldog, h új "fővárost" neveznek ki, így építettek 1790-es években saját elnöki palotát. Washington nem volt hajlandó beköltözni a "palotátába".
Amikor Alison McGovern, brit munkáspárti képviselő tegnap reggel felöltözött (szoknya, felső, blézer), és elindult munkába, majd bement a Channel 4 nevű tévéadó egyik politikai műsorába, hogy költségvetési kérdésekről beszélgessen a műsorvezetővel, még nem is sejtette,…..
AntiPecksniff 2015.08.26 14:50:30
A következő 45 évben 2 millióval csökkenhet a népességszám Magyarországon. Minden harmadik ember 65 évnél idősebb lesz, a gyermektelenek aránya pedig még tovább növekedhet – derül ki a KSH Népességtudományi Intézet által készített 2015-ös Demográfiai Portréból. Sajnos…..
AntiPecksniff 2015.08.26 12:47:58
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Én inkább a 2000-es évekre tenném en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Russia

@Nátán Apfelbaum: Na ez így nem igaz, svédek tavaly kb 26.000 fővel nővekedtek en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Sweden#Vital_statistics_since_1900

és ettől függetlenül, gondolják úgy h a svéd gazdaságnak órási szüksége van bevándorlókra, nélkülük az ország nagy bajba kerülne.

Lehet h a lutheránusok is ugyanúgy dugnak, mint a katolikusok? Én kérek elnézést amiért le merem írni egy a dugás és a katolikusok szavakat egy mondatban (irónia on).
AntiPecksniff 2015.08.26 12:49:22
@AntiPecksniff: nővekedtek helyett inkább növekedetek
Mert erre adott utasítást valaki az MTV belső szerkrendszerében, írja a 444.hu. A képen jól látható, hogy a "migráns" témájú szegmenshez azt a megjegyzést fűzte az Ismeretlen Köztévés Szerkesztő, hogy  NE LEGYEN GYEREK A DEMON!!! ami, még mielőtt, nem azt jelenti, hogy ne…..
AntiPecksniff 2015.08.26 06:44:17
@pervie but hot: Magyarország a 10 (9-8) millió véglet országa. Kormánymédia dehumanizál, a másik empátiát kelt - valóban mindkettő ugyanolyan undorító :(

Ja nem mégsem
AntiPecksniff 2015.08.26 10:09:15
@pervie but hot: Keversz-kutyulsz mindent.
Megérkezik egy ember a határhoz és menekültstátust kér: vagy kap, ezért később nem lehet tiltott határátlépés miatt büntetni, vagy elutasítják és kitoloncolják, ilyenkor fölösleges tiltott határátlépés miatt büntetni. Sőt a nemzetközi jogi értelmezés szerint az sem számít, h hány országon keresztül jött (lsd vissza Szerbiába projectet).

A Genfi konvenció alapján a menedékkérelmet ki kell vizsgálnia az országnak és el kell bírálnia, megjegyzem ez nem egy kegy, amit "elnyer", hanem nemzetközi jogi kritériumoknak kell megfelelnie, azaz "faji, vallási okok, nemzeti hovatartozása, illetve meghatározott társadalmi csoporthoz való tartozása, avagy politikai meggyőződése miatt üldözéstől való megalapozott félelme miatt az állampolgársága szerinti országon kívül tartózkodik"

www.unhcr-centraleurope.org/hu/informacioforrasok/jogi-dokumentumok/nemzetkozi-menekultjog.html

Aztán ott van a oltalmazott, aki kiegészítő védelemben részesülhet, mert ugyan nem felelt meg a menekültkénti elismerés feltételeinek, de fennáll annak a veszélye, hogy származási országába történő visszatérése esetén őt súlyos sérelem érné, és nem tudja, vagy az e veszélytől való félelmében nem kívánja hazája védelmét igénybe venni.

Aztán ott van a menedékes a menekülttől való legfőbb különbsége h csak egy adott időpontig áll fenn a státusa.

Mindentől függetlenül persze létezik tiltott határátlépés, azaz amikor engedély nélkül vagy meg nem engedett módon lépi át vki a határt (menekültstátus kérése ettől független). Amit lehet iratokkal vagy anékül is megtenni, mindkét esetben büntetnek. Iratokkal enyhébben. Legálisan viszont vannak országok, ahová útlevél és vízum (nem pedig iratok) nélkül be lehet lépni, míg más országokba csak útlevéllel, esetleg vízummal is.
AntiPecksniff 2015.08.26 11:31:58
@Krétagarbó: Ha jól tudom 2001-ig volt Btk-ba ütköző a tiltott határátlépés tényállása, aztán átkerült a Szabstv-be. Most újra vissza. Ám jelentősen megváltozik a szabályozás a kérelmezőre nézve negatív irányba azzal h jogi garanciákat üresít ki és lehetetlenít el.

Két külön dolog a tiltott határátlépés és a menekültstátus kérése. Egy menekült soha nem kerülhet börtönbe, a két eljárás közt semmilyen kapcsolat sincs. Be lehet jönni az országban és kérni a menekültstátust, melynek meghatározott kritériumai vannak, ekkor logikailag kizárt a tiltott határátlépés miatti eljárás megindítása. Ha nem felel meg a kritériumoknak, kitoloncolják.

Ha vki megkapja a menekültstátust, az csak a magyar állampolgárság megszerzésével vagy a menekültstátus visszavonásával (pl önkéntesen visszatelepült) szűnik meg.
Három év kihagyás után indul újra az 1 perc és nyersz! című  vetélkedő az RTL Klubon, amit Sebestyén Balázs vezet majd, de kapott egy másik vetélkedőt is, ami Gyertek át szombat este!  címre hallgat. Utóbbi egy új vetélkedő, ami most először lesz látható az RTL-en, ennek…..
AntiPecksniff 2015.08.25 09:24:31
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Na pont nem. BB2-vel a TV2-nek - mint akkoriban minden drága, külföldi sikeres licenc-műsorral - nagyot bukott az RTL-el szemben. Már induláskor gyengén szerepelt, ráadásul aztán elkezdték különböző időpontokban vetíteni (nehogy az egyszeri néző megszokja a műsorkezdést) és az esti összefoglalók is jóval rövidebb terjedelemben voltak láthatók. A BB mélyrepülése a TV2 főműsoridős mutatóit negatívan befolyásolta. Sőt ha jól emlékszem még a "királyi" is jobban tudott teljesíteni.
Akkoriban mintegy 20% előnye volt az RTL-nek, nem hinném h jó emlékeik maradtak meg a BB-ről.
AntiPecksniff 2015.08.26 10:18:27
Oké, lehetett számítani rá, hogy ez embertelen marketingkampány és a testvársorozat The Walking Dead elképesztő sikere kihat majd az új leágazásra, a Los Angeles elbukását krónikáló Fear The Walking Dead-re is, de azt szerintem senki nem tippelte előre, hogy a premier nézettsége…..
AntiPecksniff 2015.08.25 15:57:46
AntiPecksniff 2015.08.26 06:35:19
@mizrolist: Értem, köszi